julo23 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja tylko żałuje że nie jest ogrzewany. Można by było modzić w zimę w garażu a ciepło by było. Niby fajny ogrzewany, ale ponoć przyspiesza proces korozji, jak sie takim autem wjedzie całym w soli.
JotAeN Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 E no beż przesady i ja stawim na ręcznym :gwizdanie: i odpukać jeszcze nie złapał Ale chyba będę musiał zrezygnować z tej opcji
julo23 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 ee szkoda linki, a pozatym po co ma zamarznąć.
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany jak sie zdejmuje grill przedni?? A potem ramkę chrom można oddzielić od reszty czy nie?? Bo chce to wymalować w czarny mat Listwa z tyłu fajnie wyszła
laki83 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany jak sie zdejmuje grill przedni?? A potem ramkę chrom można oddzielić od reszty czy nie?? Bo chce to wymalować w czarny mat Listwa z tyłu fajnie wyszła co do zdejmowania grilla to jakbys tyko otworzył klape i tam zajrzał to od razu bys sie domyslił :gwizdanie: co do ramki to chyba można oddzielić ale nie mam pewności
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Pany jak sie zdejmuje grill przedni?? A potem ramkę chrom można oddzielić od reszty czy nie?? Bo chce to wymalować w czarny mat Listwa z tyłu fajnie wyszła co do zdejmowania grilla to jakbys tyko otworzył klape i tam zajrzał to od razu bys sie domyslił :gwizdanie: co do ramki to chyba można oddzielić ale nie mam pewności No sa tam takie zatrzaski ale jakoś ciężko je ruszyć Grill ma wyjść do środka maski tak?? pewnie od górnej strony najpierw
laki83 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie...gril ma wyjsc na zewnątrz maski.te zatrzaski wciskasz tak jakby w środek grila..a idzie to cięzko..jak teraz sie przymikerzasz do tego to albo auto miej w garazu albo spróbuj troszke suszarka podgrzać bo w zimnie plastik robi sie twardy i może sie ci to złamać
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie...gril ma wyjsc na zewnątrz maski.te zatrzaski wciskasz tak jakby w środek grila..a idzie to cięzko..jak teraz sie przymikerzasz do tego to albo auto miej w garazu albo spróbuj troszke suszarka podgrzać bo w zimnie plastik robi sie twardy i może sie ci to złamać Garaż ogrzewany jest Jakieś 18 stopni w środku Tylko ciężko na glebie wjechać dzięki za wskazówki laki83 BTW: do malowania na mat polecam ten akrylowy spray http://allegro.pl/lakier-app-akrylowy-spray-500ml-czarny-polysk-i2009964390.html
laki83 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 a to bedziesz pryskał po tym chromie?wiem że gdzieś tam chłopaki pisali że zeskrobywali ten chrom
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 a to bedziesz pryskał po tym chromie?wiem że gdzieś tam chłopaki pisali że zeskrobywali ten chrom biore papier wodny na szlifierke i schodzi do plastiku gołego Tylna listwe tak zrobiłem
Siwy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak chcesz mogę zmierzyć te tłumiki w A6 jesli Ci to nie za przeszkoda to poprosze [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:38_________________________________________________A jeszcze czy sprezyny z A6 C5 beda pasowac do A4 B6 :?: Siwy sorry Siwy sorry że dopiero dzisiaj Ci odpisuje ale nie miałem czasu sprawdzić. W najszerszym miejscu szeroksci ma 25cm a długości 35cm. Dzieki przyjacielu
Artur82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 przedni grill jest (cześć chromowana) metalowy pod tym chromem...tak na 90% jeśli dobrze pamiętam
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 przedni grill jest (cześć chromowana) metalowy pod tym chromem...tak na 90% jeśli dobrze pamiętam A da rade oddzielić go od reszty?? Bo tak to bedzię trzeba obklejać resztę
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Da radę http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=156217647&pageNumber=1&tabNumber=2 cena :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Przedni Grill, ramka Chromowana, jest powleczona tylko chromem. Pod spodem jest z Białego Plastiku.
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Przedni Grill, ramka Chromowana, jest powleczona tylko chromem. Pod spodem jest z Białego Plastiku. Wiem już się do niego dobiłem
Stolkien Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 http://allegro.pl/chlodnica-intercoller-audi-a4-q5-8k0-08-i2011620581.html Warto coś takiego ?? bo b6 1.8t?
czester Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Po co malować, znacznie szybciej i taniej wychodzi okleić go folią matową.
Młody_drog Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Panowie pytanie, jaki numer diody do ambiente? I jakie koszta??
Rekomendowane odpowiedzi