Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co kojarze to chyba M14x1,5 28mm.

Opublikowano

Panowie, kto tak na szybko pamięta jaką średnicę montażową końcówek wydechu brać pod wydech z 1.8T?

Opublikowano

Panowie wszystko ładnie pięknie, ale.... Ja mam kolor swing :] jakbym miał czarne to brałbym te co pokazaliście :) miałem od nich szare dywany i to jest zupełnie inny kolor :wink:

Opublikowano

Panowie, kto tak na szybko pamięta jaką średnicę montażową końcówek wydechu brać pod wydech z 1.8T?

Dobre pytanie, sam mam ten wydech i chcę większe końcówki założyć :decayed:
Opublikowano (edytowane)

a wyebać 4stowki na dywaniki welurowe to trzeba mieć coś z deklem :suicide_anim:

kto powiedział ze 4stowki?

183.71 zł w getem za przód, a tył mam w idealnym stanie więc? czytaleś o jaki kolor mi chodzi? jakbym mial czarny to bym kupil te co pokazujecie. Juz mialem od nich dywany i odsylalem

Edytowane przez Kshyhu87
Opublikowano (edytowane)

Napisałem że już miałem od nich dywany! Nie widać tego? Mówię że nie mają swingów... Ehh

szary u nich na foto wyglada zupelnie inaczej w realu :] jest to odcien siwy z lekką nutą niebieskiego :P inaczej tego nie umiem opisac... do wnetrza bodajrze achat albo twist z b7 by pasowalo, ale nie do swing i skończ już jak nie rozumiesz..

Edytowane przez Kshyhu87
Opublikowano

Napisałem że już miałem od nich dywany! Nie widać tego? Mówię że nie mają swingów... Ehh

poszukaj na ebayu, czasem można trafić ori w niezłych pieniądzach. Ja za swój komplet nowych ori, ale czarne (soul) dałem 20euro + 10euro przesyłka

Opublikowano

Jest tu kto z okolic Sandomierza, jutro jadę i nie wiem czy przez Pacanów czy Mielec :co:

(z A4-ki przy Tarnowie myślę zjechać)

Opublikowano

Jest tu kto z okolic Sandomierza, jutro jadę i nie wiem czy przez Pacanów czy Mielec :co:

(z A4-ki przy Tarnowie myślę zjechać)

Mielec.

Miedzy Mielcem a Tarnowem droga nie rozpieszcza kierowcow.

Opublikowano

czyli zamiast 73 później 79, lepiej zjechać przy Dębicy na 985?

Opublikowano

poszukaj na ebayu, czasem można trafić ori w niezłych pieniądzach. Ja za swój komplet nowych ori, ale czarne (soul) dałem 20euro + 10euro przesyłka

Ciężko z tym kolorem :-/ praktycznie co chce zmienić wewnątrz auta to tylko serwis zostaje :-/
Opublikowano

czyli zamiast 73 później 79, lepiej zjechać przy Dębicy na 985?

Też tak możesz.

Albo jak Ci sie nie spieszy to zostań przy starej trasie Tarnów->Mielec .

Opublikowano

Ok, dzięki :wink:

Opublikowano

będę miał do Ciebie jutro romans :naughty:
Opublikowano

Już zmierzyłem i wyszło, że końcówka rurki za ostatnim tłumikiem ma 45mm :wink:

Opublikowano

będę miał do Ciebie jutro romans :naughty:

oki doki :wink:

Opublikowano

Już zmierzyłem i wyszło, że końcówka rurki za ostatnim tłumikiem ma 45mm :wink:
Gdzie zamawiasz końcówki?