Wandej Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 nie rozmawiam z wami jeszcze tupnij i bedzie wsjo A jak mi kluczyki z kiermany wypadną i ich nie znajdę? Albo wpadną do bagażnika?
nitroo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 nie rozmawiam z wami Jeszcze przyjdziesz
Bielun22 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 nie rozmawiam z wami jeszcze tupnij i bedzie wsjo A jak mi kluczyki z kiermany wypadną i ich nie znajdę? Albo wpadną do bagażnika? Fakjutu
serfin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Andrzeju zajrzyj na PW bo nie odpisales na uzupelnione zamowienie
dawid7737 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ile trzeba liczyć za dsmic z 190km 1.8t?
Wandej Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Pany jak można zdiagnozować który czujnik pdc padł? vag?
Bielun22 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Pany jak można zdiagnozować który czujnik pdc padł? vag? ...jak najszybciej
POWER-KRIS Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Mi skaner błędów pokazuje w skodzie który padł.
Wandej Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Pany jak można zdiagnozować który czujnik pdc padł? vag? ...jak najszybciej Żebym Cie nie znał to bym stwierdził że mnie nie lubisz
kaju Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Pany jak można zdiagnozować który czujnik pdc padł? vag?...jak najszybciej Żebym Cie nie znał to bym stwierdził że mnie nie lubisz wbij wsteczny i słuchaj który nie cyka - to ten pizgnął. pracujący cyka.
nitroo Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze w VAG, jakie odległości pokazują czujniki, bo wcale nie musisz mieć błędu.
Wandej Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze w VAG, jakie odległości pokazują czujniki, bo wcale nie musisz mieć błędu. Ale piszczy od razu jak wbije wsteczny za każdym razem. Wcześniej raz łapał raz nie teraz już trup totalnie
kaju Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze w VAG, jakie odległości pokazują czujniki, bo wcale nie musisz mieć błędu.Ale piszczy od razu jak wbije wsteczny za każdym razem. Wcześniej raz łapał raz nie teraz już trup totalnieczy Ty mnie pajacu czytasz? wbij wsteczny i przykładaj ten swój pusty poniemiecki kask do każdego po kolei. ten, który nie cyka - zaśpiewał anielski orszak.
Rederyk78 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Panowie. Tak na szybko. Czy samo pokrętło od otwierania szyberdach powinno być podświetlone (pakiet ambiente) czy nie??
Wandej Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze w VAG, jakie odległości pokazują czujniki, bo wcale nie musisz mieć błędu.Ale piszczy od razu jak wbije wsteczny za każdym razem. Wcześniej raz łapał raz nie teraz już trup totalnieczy Ty mnie pajacu czytasz? wbij wsteczny i przykładaj ten swój pusty poniemiecki kask do każdego po kolei. ten, który nie cyka - zaśpiewał anielski orszak. Nie rozumiem
dawid7737 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Kurde Panowie jest problem dzisiaj zakładałem tempomat i manetke FIS ,FIS pięknie działa ale tempomat niestety nie.. moduł mam taki który obsługuje tempomat ,został zakodowany ale nie chce działać [select][01 - Engine][Login - 11]Enter 11463 to activate cruise control[Do It!]błedów nie ma a tempomat nie działa Włączam go w pozycji środkowej przyciskam SET oraz speed +/- i nic nie reaguje...
biggman Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdz czujnik sprzegla i hamulca na vagu. Bloki pomairowe silnika kanal w benzynie chyba 61
Bielun22 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Wandej czasem powątpiewam w Twoje IQ . napisałem Ci na fb ..Kaju Ci powtórzył a Ty nadal w ciemnej dpupie.... weż vaga i sprawdz
Wandej Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Wandej czasem powątpiewam w Twoje IQ . napisałem Ci na fb ..Kaju Ci powtórzył a Ty nadal w ciemnej dpupie.... weż vaga i sprawdz Chyba se jaja robie Ty masz niższe chyba niż moje IQ
Rekomendowane odpowiedzi