vblpl Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Ja się z Tobą zamienię xD Mam w idealnym stanie 17 s-line, opony kupione w zeszłym roku Goodyear xD Tylko kur... ja też uderzam do Chorwacji i chyba w tym samym czasie... Edytowane 7 Lipca 2015 przez vblpl
KoJ@K Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno?
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno? ja 25 jadę to pewnie już będziesz wracał Promajna ,makarska
RicS3 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno?ja 25 jadę to pewnie już będziesz wracał Promajna ,makarskaJa prawdopodobnie 20.08:D
Animal Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Byłem w Makarskiej dwa lata pod rząd i totalnie mnie oczarowała choć trzeba przyznać, że duża mieścina W tym roku jadę do Czarnogóry żeby coś więcej zobaczyć
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno?ja 25 jadę to pewnie już będziesz wracał Promajna ,makarskaJa prawdopodobnie 20.08:D Też tam gdzie ja? Byłem w Makarskiej dwa lata pod rząd i totalnie mnie oczarowała choć trzeba przyznać, że duża mieścina W tym roku jadę do Czarnogóry żeby coś więcej zobaczyć Ja tam tylko jadę leżeć ,opalać się pić JD i piwo
KoJ@K Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Pod koniec miecha wracac bede jakos. To bedzie aczwórkowo mowicie. jak ktos nie byl to polecam KRKA. Wandej to gdzies tam na Chorwacji sie ustawimy i kolami pomieniamy Edytowane 7 Lipca 2015 przez KoJ@K
Animal Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Też tak zawsze mówiłem ale po kilku dniach się nudziłem i zaczynałem jeździć i zwiedzać to i owo Jak nie miałeś wcześniej okazji to polecam rejs statkiem po okolicznych wyspach - na pewno będą łazić po plaży i proponować
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Pod koniec miecha wracac bede jakos. To bedzie aczwórkowo mowicie. jak ktos nie byl to polecam KRKA. Wandej to gdzies tam na Chorwacji sie ustawimy i kolami pomieniamy Jak już w jedną stronę mnie wytelepie to już jakoś wrócę Animal ja ogólnie lenię się podczas wypoczynku Wychodzę tylko na plaże i ewentualnie coś zjeść także na pewno się nudził nie będę. Po za tym wezmę chyba ponton ze sobą. Pany a ile można wziąc alko na głowe? 1l na głowę czy na auto? Chcę trochę whisky ze sobą wziąć żeby nie przepłacać
Animal Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 tragedii z cenami nie ma w porównaniu do pl. Ja za wiele żarcia i alko ze sobą nie brałem bo ceny większości artykułów są konkurencje. Polecam zaopatrywać się w Konzumach lub ewentualnie Lidlach
xsebo1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Pracuje w Finlandii i ceny tutaj to masakra. Lodówka turystyczna zamrozonego mięsa wytrzymała 30 godzin jazdy
nitroo Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Wandej, w Chorwacji ceny porównywalne do polskich i płacąc kartą nie ma prowizji A o pontonie, to już Ci coś mówiłem po co Ci zmieniać opony w maluchu, jak masz cztery na brzuchu
Armi Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Z Chorwacji przywiozłem pomysł na nietypowego klasyka. Gdyby pojawił się właściciel to pewnie bym go zabrał. No i moja zaakceptowała Renault 4 - samochód ratownika górskiego
serfin Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Oliwa zalana, plukanka byla, filtry na pokladzie dzieki Andrzeju. Tylko jak zdjalem korek od wlewu oleju po plukaniu juz to zauwazylem na bocznych sciankach brazowy osad i zastanawiam sie czy to tez nie powinno poplynac z plukanka i starym olejem?
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Wandej, w Chorwacji ceny porównywalne do polskich i płacąc kartą nie ma prowizji A o pontonie, to już Ci coś mówiłem po co Ci zmieniać opony w maluchu, jak masz cztery na brzuchu Spadaj Nie chcę na tych kołach jechać bo w PL trafią się jakieś roboty i jedno yebnięcie i mogę zostać bez powietrza
serfin Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Polecam miasto Rovinj w Chorwacji bylem 2 tygodnie kiedys i wiem, że kiedys tam wróce
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Oliwa zalana, plukanka byla, filtry na pokladzie dzieki Andrzeju. Tylko jak zdjalem korek od wlewu oleju po plukaniu juz to zauwazylem na bocznych sciankach brazowy osad i zastanawiam sie czy to tez nie powinno poplynac z plukanka i starym olejem? Ten brąz to przepalony olej. Niestety jego żeby usunąć to już trzeba ręcznie się za to zabrać. Pod pokrywą zaworów pewnie jest podobnie
serfin Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Eh jezeli to nie jest szkodliwie i mozna z tym jezdzic to nie bede wnikał, nie wszystko musi błyszczeć sie w aucie
Wandej Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie jest to zwykły nalot. Ważne abyś na ruchomych cześciach i w kanałach miał czysto Spadło trochę szlamu?
Rekomendowane odpowiedzi