Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja się z Tobą zamienię xD

Mam w idealnym stanie 17 s-line, opony kupione w zeszłym roku Goodyear xD

Tylko kur... ja też uderzam do Chorwacji i chyba w tym samym czasie...

Edytowane przez vblpl
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno?

Opublikowano

Ja tez jade na CRO od 15.08. W jakies konkretne miejsca jedziecie Pany, czy w ciemno?

ja 25 jadę to pewnie już będziesz wracał :wink: Promajna ,makarska

Opublikowano

Ja prawdopodobnie 20.08:D
Opublikowano

Byłem w Makarskiej dwa lata pod rząd i totalnie mnie oczarowała choć trzeba przyznać, że duża mieścina :wink: W tym roku jadę do Czarnogóry żeby coś więcej zobaczyć :D

Opublikowano

Ja prawdopodobnie 20.08:D

Też tam gdzie ja? :naughty:

Byłem w Makarskiej dwa lata pod rząd i totalnie mnie oczarowała choć trzeba przyznać, że duża mieścina :wink: W tym roku jadę do Czarnogóry żeby coś więcej zobaczyć :D

Ja tam tylko jadę leżeć ,opalać się pić JD i piwo :wink:

Opublikowano (edytowane)

Pod koniec miecha wracac bede jakos. To bedzie aczwórkowo mowicie. ;) jak ktos nie byl to polecam KRKA. :)

Wandej to gdzies tam na Chorwacji sie ustawimy i kolami pomieniamy ;)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Też tak zawsze mówiłem ale po kilku dniach się nudziłem i zaczynałem jeździć i zwiedzać to i owo :) Jak nie miałeś wcześniej okazji to polecam rejs statkiem po okolicznych wyspach - na pewno będą łazić po plaży i proponować :wink:

Opublikowano

A jak koszta? Drogo tam?

Opublikowano

Pod koniec miecha wracac bede jakos. To bedzie aczwórkowo mowicie. ;) jak ktos nie byl to polecam KRKA. :)

Wandej to gdzies tam na Chorwacji sie ustawimy i kolami pomieniamy ;)

Jak już w jedną stronę mnie wytelepie to już jakoś wrócę :decayed:

Animal ja ogólnie lenię się podczas wypoczynku :wink: Wychodzę tylko na plaże i ewentualnie coś zjeść także na pewno się nudził nie będę. Po za tym wezmę chyba ponton ze sobą. Pany a ile można wziąc alko na głowe? 1l na głowę czy na auto? Chcę trochę whisky ze sobą wziąć żeby nie przepłacać :wink:

Opublikowano

tragedii z cenami nie ma w porównaniu do pl. Ja za wiele żarcia i alko ze sobą nie brałem bo ceny większości artykułów są konkurencje. Polecam zaopatrywać się w Konzumach lub ewentualnie Lidlach

Opublikowano

Pracuje w Finlandii i ceny tutaj to masakra. Lodówka turystyczna zamrozonego mięsa wytrzymała 30 godzin jazdy :)

Opublikowano

Wandej, w Chorwacji ceny porównywalne do polskich i płacąc kartą nie ma prowizji :) A o pontonie, to już Ci coś mówiłem :grin: po co Ci zmieniać opony w maluchu, jak masz cztery na brzuchu :polew::polew:

Opublikowano

Z Chorwacji przywiozłem pomysł na nietypowego klasyka.

IMG_1647.jpg

IMG_1646.jpg

IMG_1645.jpg

Gdyby pojawił się właściciel to pewnie bym go zabrał. No i moja zaakceptowała :decayed:

Renault 4 - samochód ratownika górskiego

Opublikowano

Oliwa zalana, plukanka byla, filtry na pokladzie dzieki Andrzeju. Tylko jak zdjalem korek od wlewu oleju po plukaniu juz to zauwazylem na bocznych sciankach brazowy osad i zastanawiam sie czy to tez nie powinno poplynac z plukanka i starym olejem?

Opublikowano

Wandej, w Chorwacji ceny porównywalne do polskich i płacąc kartą nie ma prowizji :) A o pontonie, to już Ci coś mówiłem :grin: po co Ci zmieniać opony w maluchu, jak masz cztery na brzuchu :polew::polew:

Spadaj :decayed: Nie chcę na tych kołach jechać bo w PL trafią się jakieś roboty i jedno yebnięcie i mogę zostać bez powietrza :kwasny:

Opublikowano

Polecam miasto Rovinj w Chorwacji bylem 2 tygodnie kiedys i wiem, że kiedys tam wróce ;)

Opublikowano

Oliwa zalana, plukanka byla, filtry na pokladzie dzieki Andrzeju. Tylko jak zdjalem korek od wlewu oleju po plukaniu juz to zauwazylem na bocznych sciankach brazowy osad i zastanawiam sie czy to tez nie powinno poplynac z plukanka i starym olejem?

Ten brąz to przepalony olej. Niestety jego żeby usunąć to już trzeba ręcznie się za to zabrać. Pod pokrywą zaworów pewnie jest podobnie :kwasny:

Opublikowano

Eh jezeli to nie jest szkodliwie i mozna z tym jezdzic to nie bede wnikał, nie wszystko musi błyszczeć sie w aucie ;)

Opublikowano

Nie jest to zwykły nalot. Ważne abyś na ruchomych cześciach i w kanałach miał czysto :wink: Spadło trochę szlamu?