Młody_drog Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Potrzebuję kupić przepływomierz, kupować tylko ori czy jakiś bosch może być?? Ile kosztuje w ASO?
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Potrzebuję kupić przepływomierz, kupować tylko ori czy jakiś bosch może być?? Ile kosztuje w ASO? sprawdz regeneracje bosha ja kupilem za 230zl
Stolkien Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja dzisiaj rano byłem bardzo zaskoczony nienaturalnie twardym pedałem Sprzęgła. Ciężko się wciskał i mułowato odbijał. Po przejechaniu 20km wszystko wróciło do normy... Czyżby Płyn Hamulcowy DOT zamarzał? i zmieniał konsystencję? :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 http://allegro.pl/kola-alu-oryginalne-audi-18-s-line-5x112-a3-a4-i2062170742.html Tanio nawet... :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 06:04_________________________________________________ yhmm...szukam skrzyni quattro WAŁU, DYRFA. ITD I mi te koła w oko wpadły. będziesz Q rezał? Masz jeszcze swoje RS`y czy juz sprzedałeś?? nie sprzedam- uwielbiam moje felgi :kox:
AndyN Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Tak na szybko: w którym kanale i jakim kodem przyucza się VIN w sterowniku świateł (MCE)?
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Tak na szybko: w którym kanale i jakim kodem przyucza się VIN w sterowniku świateł (MCE)? Kanal 81: wartość 46992
greg2505 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie orientuje się ktoś ile kosztują listwy w aso te które zakrywają śruby od listew progowych
AndyN Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 nie orientuje się ktoś ile kosztują listwy w aso te które zakrywają śruby od listew progowych jeśli masz ich numery z ETKI, wystarczy je wpisać tutaj: http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
Flyer Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wczoraj znowu mi auto postalo na mrozie, ale bylo cieplej niz przedwczoraj... i BRAKE wyrzucalo mi tylko przy skrecie w uliczke (czyli mniej wiecej pelny obrot kierownicy)
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wczoraj znowu mi auto postalo na mrozie, ale bylo cieplej niz przedwczoraj... i BRAKE wyrzucalo mi tylko przy skrecie w uliczke (czyli mniej wiecej pelny obrot kierownicy) Sprawdziłeś poziom płynu?
cool506 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Panowe czy zna ktoś kod lakieru tego szarego do listew s4 i dyfuzora tylnego zderzaka s4?? Kiedyś gdzies o tym mowił
Thom4s Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Bartek, pobawiłem się ręcznym tak jak pisałeś i póki co problem zniknął. Zobaczę jeszcze jutro.
marcin_o23 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 z tego co wiem te listwy nie są lakierowane
cool506 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 z tego co wiem te listwy nie są lakierowane są na bank, jak zjedziesz to pod spodem czarny zwykly plastik
marcin_o23 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no mam u siebie własnie takie ori, kupowałem nówki i warstwy lakieru na nich nie ma napewno
Młody_drog Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Panowie przepływka do awx ile kosztuje w ASO??
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no mam u siebie własnie takie ori, kupowałem nówki i warstwy lakieru na nich nie ma napewno na moich jerst czarny lakier pod jakiś biały podkład lub coś takiego
cool506 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no mam u siebie własnie takie ori, kupowałem nówki i warstwy lakieru na nich nie ma napewno na moich jerst czarny lakier pod jakiś biały podkład lub coś takiego dobra zjade sobie po fiszkach bo nie wiecie o co mi chodzi. np a6 allroad ma zderzaki i listwy na blotnikach właśnie w takim klorze i na wlepce jest kolor nadwozia i jest obok kod lakieru tych zderzaków. No ale z tego wzgledu ze wiekszosc ma wszystko dokładane i na wlepie nie bedzie numeru to znajde innym sposobem. Ale są na bank lakierowane, to jest taka nawet struktira jakby Gumowata.
turzol Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 no mam u siebie własnie takie ori, kupowałem nówki i warstwy lakieru na nich nie ma napewno Potwierdzam, mam nówki w kartonach zapakowane i są matowe w jednolitym kolorze, na bank nie ma na nich warstwy lakieru. Natomiast co do zderzaka tył S4 to chętnie poznam kod lakieru dyfuzora bo wiozę do lakiernika w przyszłym tygodniu oba zderzaki
Rekomendowane odpowiedzi