Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie już takiej nie będzie nigdy. Czasami nawet żałuję że sprzedałem bo brakuje mi strasznie jej.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie już takiej nie będzie nigdy. Czasami nawet żałuję że sprzedałem bo brakuje mi strasznie jej.

Z czasem ci to minie, jak coś kupisz to szybko zapomnisz , chociaż gdzieś w pamięci zawsze zostanie.

Tak to jest jak człowiek przywiązuje się za bardzo do samochodu, ale jak tu sie nie przywiązywać jak sie spędziło tyle dni i nocy na dłubaniu.

Wysłane z Ipka

Opublikowano

każdy się dziwi że sprzedałem, sam się czasem sobie dziwie. Nie chciał bym też inwestować dużo kasy w auto bo mam sporo wydatków a auto to nie wszystko ;)

Opublikowano

każdy się dziwi że sprzedałem, sam się czasem sobie dziwie. Nie chciał bym też inwestować dużo kasy w auto bo mam sporo wydatków a auto to nie wszystko ;)

100% poparcia :)

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Ożeń się , uwij jakieś gniazdko , pyknij z dwójkę pisklaków a później wróć do B6 ;)

Wysłane z Ipka

:drinks:

...nooooo może trochę przesadziłem ;)

Opublikowano

Do b6 raczej już nie wrócę , pewnie coś innego ;) ale gniazdko jakieś bym chciał ogarnąć ;) może wesele wtedy, jakieś "porządne" auto po weselu :wink:

Opublikowano

Zaprosisz na wesele kolegów z UK to po weselu na "RS-a" bedzie cie stać :wink::drinks:

Opublikowano

KoJ@K to Ty pytałeś kiedyś o skup wysyłkowy katalizatorów??

Ogolnie sie pytalem, gdzie miales kogos co skupuje, ale odzewu nie bylo. Sprzedalem nie dawno, zeby do podsufitki dolozyc. :D

Też kilka dni temu pogoniłem kata... Całe 140 zeta :grin:

A Tobie ile dali jeśli można spytać? :P

Opublikowano

Zaprosisz na wesele kolegów z UK to po weselu na "RS-a" bedzie cie stać :wink::drinks:

oj zaproszę :naughty::naughty::kox:

Opublikowano

Józek mojej b6 nie chcecie?

Opublikowano

nie , silnik ma być seryjny ;)

Opublikowano

:hi:

No nie wierzę, że Józek sprzedał swoje auto :huh:

Tak samo jak nie wierzyłem, że ja będę już sprzedawał swoje a chyba zanosi się na to w najbliższym czasie :facepalm:

Opublikowano

KoJ@K to Ty pytałeś kiedyś o skup wysyłkowy katalizatorów??

Ogolnie sie pytalem, gdzie miales kogos co skupuje, ale odzewu nie bylo. Sprzedalem nie dawno, zeby do podsufitki dolozyc. :D
Też kilka dni temu pogoniłem kata... Całe 140 zeta :grin:

A Tobie ile dali jeśli można spytać? :P

Dokladnie tyle samo dal mi gosciu tu u mnie na miejscu. ;)

Opublikowano (edytowane)

Są takie samochody, do których się zawsze będzie pamięcią wracać.

B5 wspominam do tej pory, B6 pewnie, nie bo nie związałem się z nią emocjonalnie. Od początku to było kombi, ja nie lubie kombi i mimo, że jeździ się świetnie i dobrze wygląda to nie jest sedanem i koniec.

Teraz kupie sedana A6 C6.

Edytowane przez Armi
Opublikowano

Też mi chodzi po głowie a6 c6, jaki silnik najlepszy?

Opublikowano

Czy ktoś z naszych ma rejestrację zaczynajacą się na wwl...? granatowe kombi a4 b6 z grillem od s4, widziałem dzisiaj w Mrągowie :)

Opublikowano

RicS3, to Ciebie widziałem ostatnio w Giżycku?

Opublikowano (edytowane)

Ups, pomyliłem okna :D

Edytowane przez xsebo1
Opublikowano

RicS3, to Ciebie widziałem ostatnio w Giżycku?

Kiedy to było bo generalnie poruszam się po tych terenach, jestem na urlopie i tak jeżdżę :D