rafi10612 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Pany nie szuka ktoś smartfona? Nówka sztuka z gwarancja z plusaWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaGalaxy core prime Pudełko nie otwieraneWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Listopada 2015 przez rafi10612
lukas231 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Siema, taka sytuacja dzisiaj, odpalam auto i wszystko ok jadę dodaje gazu a tu tak jak by turbiny nie było [emoji14] wskazowka temperatury płynu na samym dole. Zgasilem odpaliłem i wszystko ok, i wskazówka z temperatury od razu poszła do 80 st. Zaczyna się coś psuć heh tylko co? Dzisiaj wyskoczył u mnie check Podpiolem do kompa i takie błędy wyskoczyły. Pomoże ktoś co się dzieje?
ucho.77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Taker do paneli styknie? Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka spokojnie da rade a jak tego cholernika rozkrecic i jak sie go montuje w kanape? kawałek czasu temu to robiłem ,ale po lewej stronie masz 2 śruby które trzeba odkręcić ,tylko nie pamiętam czy jest na nich zaślepka,jak go wyjmiesz ,reszta na zatrzaski,kubki wyjmujesz tak jak z tunelu Masz zaślepke pod nią masz śrubki na torxa,ściągasz osłonę zawiasów następnie wybijasz bolce z klapy (trzeba trochę siły )po zdemontowaniu klapy resztę rozdzielasz na dwie części(ja użyłem dwóch noży, bo są ciękie i szerokie) jak rozdzielasz podłokietnik na dwie części to wtedy dopiero zdemontujesz uchwyt na kubki. Do obicia wystarczy najprostszy taker tapicerski jedynie w dobre zszywki trzeba zainwestować
miszka Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Czy najprostrzy starczy to nie wiem czy tak do końca bo miałem taki za pare funciaków + dobre zszywki i nie dał rady przebić sie przez plastik
ucho.77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja za swojego kiedyś dałem coś koło 3dyszek wiec też szału nie ma ,ale zszywek kilka przerobiłem i dopiero ze stanley-a dały radę
miszka Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 No ja właśnie też zszywek stanleya używałem i ten nic nie warty zszywacz robiony gdzieś w tajwańskiej puszczy rozleciał mi sie w rękach po parunastu strzałach, wiec zależy jak kto trafi Kupiłem wkońcu stanleya za coś koło 20f i tym to możesz nawet ptaki do drzewa z 10 metrów przypinać
mrogal Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 No ja właśnie też zszywek stanleya używałem i ten nic nie warty zszywacz robiony gdzieś w tajwańskiej puszczy rozleciał mi sie w rękach po parunastu strzałach, wiec zależy jak kto trafi Kupiłem wkońcu stanleya za coś koło 20f i tym to możesz nawet ptaki do drzewa z 10 metrów przypinać no dzieki dzieki wlasnie go rozrabalem jeszcze tylko tapicere wymienic znalazlem taki manual bardzo mi pomógł http://postimg.org/image/pfybeed8h/
greg2505 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 No ja właśnie też zszywek stanleya używałem i ten nic nie warty zszywacz robiony gdzieś w tajwańskiej puszczy rozleciał mi sie w rękach po parunastu strzałach, wiec zależy jak kto trafi Kupiłem wkońcu stanleya za coś koło 20f i tym to możesz nawet ptaki do drzewa z 10 metrów przypinać no dzieki dzieki wlasnie go rozrabalem jeszcze tylko tapicere wymienic znalazlem taki manual bardzo mi pomógł http://postimg.org/image/pfybeed8h/ jak będziesz docinał z przodu pod kubki ,to najpierw złap zszywkami ,lepiej jest materiał,skórę naciągać no i za krótko nie przytniesz
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Siemka. Panowie jakie oznaczenie na wlepce w bagazniku powinno byc jesli jest pakiet zew ori s line?
ucho.77 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Siemka. Panowie jakie oznaczenie na wlepce w bagazniku powinno byc jesli jest pakiet zew ori s line? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64881-all-b6-pakiet-s-line-zewnetrzny-i-wewnetrzny/?p=969794#entry969794
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ciekawy ten spojler jeździ po Jarosławiu
badboy Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ciekawy ten spojler jeździ po Jarosławiu Jest rozmach[emoji12] naciepane z tapatalka
miszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Spojler spojlerem ale końcówka wydechu też robi robotę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
miszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 No każdy ma swój gust , nie ma co dyskutować. Jak by nie to , to wszyscy jeździlibyśmy taki samymi furaczami
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 może ta ruła wydechowa wystaje po to aby kierowca w zimie mógł dokładnie odśnieżyć szybę z tyłu
miszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 może ta ruła wydechowa wystaje po to aby kierowca w zimie mógł dokładnie odśnieżyć szybę z tyłu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Rabbi Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) 10/10 :polew: Edytowane 6 Listopada 2015 przez Rabbi
pajda Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 może ta ruła wydechowa wystaje po to aby kierowca w zimie mógł dokładnie odśnieżyć szybę z tyłu [emoji122] [emoji38]
Rederyk78 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Spojler jest podobny do pakietu Hofele Design.
Rekomendowane odpowiedzi