Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pany nie szuka ktoś smartfona? Nówka sztuka z gwarancja z plusa

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Galaxy core prime Pudełko nie otwierane

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez rafi10612
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema, taka sytuacja dzisiaj, odpalam auto i wszystko ok jadę dodaje gazu a tu tak jak by turbiny nie było [emoji14] wskazowka temperatury płynu na samym dole. Zgasilem odpaliłem i wszystko ok, i wskazówka z temperatury od razu poszła do 80 st.

Zaczyna się coś psuć heh tylko co?

Dzisiaj wyskoczył u mnie check

Podpiolem do kompa i takie błędy wyskoczyły.

Pomoże ktoś co się dzieje?

3718fe4e82a9aabe6f79000b498dbc51.jpg

Opublikowano

Taker do paneli styknie?

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

spokojnie da rade :wink:

a jak tego cholernika rozkrecic i jak sie go montuje w kanape?

kawałek czasu temu to robiłem ,ale po lewej stronie masz 2 śruby które trzeba odkręcić ,tylko nie pamiętam czy jest na nich zaślepka,jak go wyjmiesz ,reszta na zatrzaski,kubki wyjmujesz tak jak z tunelu

Masz zaślepke pod nią masz śrubki na torxa,ściągasz osłonę zawiasów następnie wybijasz bolce z klapy (trzeba trochę siły :wink:)po zdemontowaniu klapy resztę rozdzielasz na dwie części(ja użyłem dwóch noży, bo są ciękie i szerokie) jak rozdzielasz podłokietnik na dwie części to wtedy dopiero zdemontujesz uchwyt na kubki.

Do obicia wystarczy najprostszy taker tapicerski jedynie w dobre zszywki trzeba zainwestować :wink:

Opublikowano

Czy najprostrzy starczy to nie wiem czy tak do końca bo miałem taki za pare funciaków + dobre zszywki i nie dał rady przebić sie przez plastik :(

Opublikowano

Ja za swojego kiedyś dałem coś koło 3dyszek wiec też szału nie ma :) ,ale zszywek kilka przerobiłem i dopiero ze stanley-a dały radę :wink:

Opublikowano

No ja właśnie też zszywek stanleya używałem i ten nic nie warty zszywacz robiony gdzieś w tajwańskiej puszczy rozleciał mi sie w rękach po parunastu strzałach, wiec zależy jak kto trafi ;)

Kupiłem wkońcu stanleya za coś koło 20f i tym to możesz nawet ptaki do drzewa z 10 metrów przypinać ;)

Opublikowano

No ja właśnie też zszywek stanleya używałem i ten nic nie warty zszywacz robiony gdzieś w tajwańskiej puszczy rozleciał mi sie w rękach po parunastu strzałach, wiec zależy jak kto trafi ;)

Kupiłem wkońcu stanleya za coś koło 20f i tym to możesz nawet ptaki do drzewa z 10 metrów przypinać ;)

no dzieki dzieki

wlasnie go rozrabalem ;)

jeszcze tylko tapicere wymienic

znalazlem taki manual bardzo mi pomógł

http://postimg.org/image/pfybeed8h/

Opublikowano

no dzieki dzieki

wlasnie go rozrabalem ;)

jeszcze tylko tapicere wymienic

znalazlem taki manual bardzo mi pomógł

http://postimg.org/image/pfybeed8h/

jak będziesz docinał z przodu pod kubki ,to najpierw złap zszywkami ,lepiej jest materiał,skórę naciągać no i za krótko nie przytniesz

Opublikowano

Siemka. Panowie jakie oznaczenie na wlepce w bagazniku powinno byc jesli jest pakiet zew ori s line?

Gość harry19-19
Opublikowano

201511060_srepssp.jpg

Ciekawy ten spojler jeździ po Jarosławiu

Opublikowano

201511060_srepssp.jpg

Ciekawy ten spojler jeździ po Jarosławiu

Jest rozmach[emoji12]

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Spojler spojlerem ale końcówka wydechu też robi robotę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

17adf2f55f5aa095b12e70f748c743e3.jpg

9163315ee0f9eb0a0ccf276d13cd4307.jpg

Opublikowano

może właścicielowi się podoba :bag:

Opublikowano

No każdy ma swój gust , nie ma co dyskutować. Jak by nie to , to wszyscy jeździlibyśmy taki samymi furaczami ;)

Opublikowano

może ta ruła wydechowa wystaje po to aby kierowca w zimie mógł dokładnie odśnieżyć szybę z tyłu :kox:

Opublikowano

może ta ruła wydechowa wystaje po to aby kierowca w zimie mógł dokładnie odśnieżyć szybę z tyłu :kox:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano (edytowane)

10/10 :decayed::polew: :polew: :polew:

Edytowane przez Rabbi
Opublikowano

[emoji122] [emoji38]
Opublikowano

Spojler jest podobny do pakietu Hofele Design.