rafi10612 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dobrze ze na drugim końcu Polski mieszkam [emoji14] dziękuję bardzo dobry kolego; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
House Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 ścięta sline ale bez multi. Jeśli cena za komplet to zacna http://allegro.pl/audi-tt-8j-kierownica-sline-i5912708725.html
dariuszqw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Potrzebny numer odblasku kierunku który jest w lampie przedniej USA, ma ktoś?
szczuraz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 w b6 kiera z multi i bez multi różni się tylko jaśkiem i taśmą ?
nitroo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ludzie... tak ciężko Etki użyć? Co drugi post w Divisionie to pytanie o numer części...
dariuszqw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Znajdź mi to w etce... przeszukałem cała i nic takiego tam nie ma. Mozę ktoś będzie tak dobry i rzuci numerem tej części
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Potrzebny numer odblasku kierunku który jest w lampie przedniej USA, ma ktoś? Nie wystepuje jako element osobny, tylko razem z lampą.
dariuszqw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Potrzebny numer odblasku kierunku który jest w lampie przedniej USA, ma ktoś? Nie wystepuje jako element osobny, tylko razem z lampą. A jakiś numer lampy? Czyli nigdzie nie można kupić czegoś takiego w orginale lub coś podobnego?
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie jest szansa na montaż lusterka wstecznego fotochrom do b6 z innego wozidła? Bo szukam i szukam jasnego lustra do b6 i nic kurde nie ma pod małą kulkę.
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie jest szansa na montaż lusterka wstecznego fotochrom do b6 z innego wozidła? Bo szukam i szukam jasnego lustra do b6 i nic kurde nie ma pod małą kulkę.Domin maWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk turzol, mam gdzieś te śruby ale nie takie ładne jak na fotce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 w b6 kiera z multi i bez multi różni się tylko jaśkiem i taśmą ?Moduł trapezowy tez jest w multi Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie jest szansa na montaż lusterka wstecznego fotochrom do b6 z innego wozidła? Bo szukam i szukam jasnego lustra do b6 i nic kurde nie ma pod małą kulkę.Domin maWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk turzol, mam gdzieś te śruby ale nie takie ładne jak na fotce [emoji14]h34r: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wiem, że ma ale za 300 a za 350 można mieć już fotochrom sline z kompasem...
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 w b6 kiera z multi i bez multi różni się tylko jaśkiem i taśmą ?Moduł trapezowy tez jest w multiWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka trzeba mieć na prawdę pecha, żeby trafić na Fkę, która obsługuje tylko FISa... i NIE jest to prawdą, że jak jest czteroramienna zwykła, to siedzi tam Fka. Ile aut się narobiłem, to raz raptem trafiłem na moduł z tą literką... Więc zazwyczaj taśma, jasiu, kodowanie i mufu hula aż miło
Artuditu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 a czy jasiek z D3 (okrągły) pasuje do ściętej kiery?
szczuraz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 chciałem kupić kierę i dać kozie do obszycia żeby nie czekać tylko podmienić
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 a czy jasiek z D3 (okrągły) pasuje do ściętej kiery? trzeba ostro rzeźbić żeby go podpasować
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie orientujecie się gdzie jest temat o tym jak zmodyfikować lusterko z b7 żeby pasowało pod uchwyt w b6?
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie orientujecie się gdzie jest temat o tym jak zmodyfikować lusterko z b7 żeby pasowało pod uchwyt w b6? W dziale warsztat masz cały temat o tym.
greg2505 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 jest gdzieś na forum temat z rzeźbieniem boczków pod roletki? da radę to ogarnąć, czy tylko całe boczki do wymiany? musiałbyś przespawać całą górę boczka Bart-s to rzeźbił
Rekomendowane odpowiedzi