Maciek0502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak. A jesteś z Grudziądza lub okolic? Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Włocławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Masz może nr tej części? Kawałek drogi, więc oszczędzając paliwo spróbuję bliżej... Będę z Tobą w kontakcie. Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na jutro może uda mi sie to ogarnąć. Bo ogólnie to graty leżą u rodziców w domu a ja w NL urzęduje także tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ok. Jutro też spróbuję skontaktować się z jakimś "zakładem utylizacji" ;-) Natapane z P8 http://img24.otofotki.pl/obrazki/kd90_schemat.jpg Chodzi mi o rurkę oznaczoną na foto. Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Na rysunku dziwnie to wygląda bo mocowanie jest jakby na opaskę skręcaną. Masz takie coś? Nawet numer części jest 3b0 145 834p Edytowane 24 Stycznia 2016 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 O tą rurę chodzi ;-) Natapane z P8 I masz u mnie duże piwo. Faktycznie ta rura występuje w dwóch "wersjach" z końcówką P i N. Więc musze zobaczyć jaką mam i kupić te drugą ;-P Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie mam problem z jedną piosenką w RNS-E. Wrzuciłem ostatnio piosenkę na kartę pamięci - bez polskich i dziwnych znaków, krótka nazwa, szybkość transmisji bitów: 320 kb/s. RNS-E ją widzi, ale nie odczytuje Ściągałem już ją nawet z różnych źródeł i cały czas to samo - RNS-E ją widzi, ale podczas próby włączenia ciągle ją pomija. Ktoś coś podpowie co z tym fantem zrobić? Wszystkie piosenki mi działają, a ta nie chce wykasuj informacje o pliku.normalnie RNS powinien czytać tracki w 320kbps. a i jeszcze jedno, max ilość znaków to 30. zmien nazwe pliku na abc i zobacz czy pójdzie Nie ma żadnych informacji, plik jest czysty. Ma jedynie nazwę którą zmieniłem i dalej nic. Myślałem, że może wielkość pliku ma znaczenie, ale to bez różnicy skoro ani 6mb ani 9mb nie działa. Inne piosenki w tym przedziale i z takimi parametrami hulają w głośnikach aż miło.z jakoch źródeł ściągasz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja ściągam albo z zippy albo z YT przez konwerter i wszystko działało.Przeważnie wszystkie piosenki w 320kbps, to po 5, 10 15 mb jak i sety po 200mb Zippy i chomikuj. Format .mp3. Pierwszy raz zdarzyło mi się mieć taki problem z piosenką. Też mam niektóre piosenki co więcej zajmują - powyżej 60mb i działają. A ta się uwzięła i nie chce działać. Może rzeczywiście spróbuję jeszcze ściągnąć z YouTube i przekonwertuję na .mp3.link z yt i w google wrzuć clipconverter. wszystko mi erenes mieli co mu wrzuceWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki za rade Niestety dopiero w piątek to sprawdzę bo siedzę w stolicy, a tym razem samochód został w domu w garażu btw. Dostałeś kasę za wiązkę? Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie jak w A4 B6 przerobić reflektor z Anglika na wersję Eu? (pękły uchwyty podczas kolizji,a reflektory z Anglików są za grosze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Masz tam taka przeslone w środku i tylko ja przelaczasz / przestawić. Na tym środkowym elemencie jest drucik. https://youtu.be/C1UXMN5nX3I Edytowane 25 Stycznia 2016 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czyli lampy EU i GB w B6 niczym innym się nie różnią? Tak samo jest w xenonach i bixach? Tak z ciekawości pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czyli lampy EU i GB w B6 niczym innym się nie różnią? Tak samo jest w xenonach i bixach? Tak z ciekawości pytam. trzeba przestawić przesłony, ale nie wszytskie mają takie przełączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Maciek0502 - najprawdopodobniej wyrobil/wytarly Ci sie te ząbki co są na tym wężu i cisnienie wypycha Ci tą rure, niestety albo inna uzywka w lepszym stanie, albo nowy, ewentualnie mozesz tez sprobowac dac wiekszy oring w to miejsce niz ten fabryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Maciek0502 - najprawdopodobniej wyrobil/wytarly Ci sie te ząbki co są na tym wężu i cisnienie wypycha Ci tą rure, niestety albo inna uzywka w lepszym stanie, albo nowy, ewentualnie mozesz tez sprobowac dac wiekszy oring w to miejsce niz ten fabryczny.Tak, dokładnie. Jeden ząbek jest prawie płaski. Jadę do sklepu później i kupię nową rurę. Dzięki wszystkim za pomoc.Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 mi przestały trzymać ząbki na tej rurze od IC do plastikowego dolotu , dwa dyskretne wkręty załatwiły sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ma ktoś może ładny przycisk ręcznego? Mam całe ręczne z ładnymi przyciskami wymienialnymi i obudowani plastikowymi. W B6 zazwyczaj były ręczne z niewymienialnymi przyciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Maciek0502 - najprawdopodobniej wyrobil/wytarly Ci sie te ząbki co są na tym wężu i cisnienie wypycha Ci tą rure, niestety albo inna uzywka w lepszym stanie, albo nowy, ewentualnie mozesz tez sprobowac dac wiekszy oring w to miejsce niz ten fabryczny.Tak, dokładnie. Jeden ząbek jest prawie płaski. Jadę do sklepu później i kupię nową rurę. Dzięki wszystkim za pomoc.Natapane z P8 Niestety nowe zamienniki nie zdają egzaminu, ten przy egr kupilem ori nowy i po 3 latach i przebiegu ~60k nie bylo na nim praktycznie sladu zuzycia, a przy turbo to takie "S" kupilem nowe w zamienniku i wytrzymalo moze tysiąc kilometrów i zaczeło juz pracowac i puszcza bokami olej (mimo wiekszego oringu niz ori i zamocowania go poki co na trytki, gdyby nie one waz przy mocniejszym bucie wyskoczylby z turbiny) mi przestały trzymać ząbki na tej rurze od IC do plastikowego dolotu , dwa dyskretne wkręty załatwiły sprawe Jezeli wkretami "przelazles" na wylot przez oba elementy to na bank tymi miejscami spier......la Ci cisnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ori dostanę w Inter Cars, bądź Auto Land? Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie wydaje mi się, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi