Frimuś Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Zrobiłem zmianę frontu z seri na sline do tego progi i listwy drzwiowe w kolor oraz tylny zderzak w kolor + dokładka z b7 tylko jeszcze nie jej nie zamowiłem Juz wiem dlaczego tak ładnie wygląda
arturek986 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Czy nie podłączona czarna kostka fotela - ta od czujnika zajętości fotela może mieć wpływ na to że fotel kierowcy nie grzeje? Dziś podłączyłem u siebie grzane fotele i fotel kierowcy mi nie grzeje. Fotel pasażera grzeje normalnie. Jak przełożyłem pin od czujnika temperatury z fotela pasażera pod pin od czujnika temperatury fotela kierowcy to fotel kierowcy zaczął grzać. Wychodzi że mam walnięty czujnik temperatury w fotelu kierowcy, a może ma coś do tego nie podpięty czujnik zajętości fotela, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł???
Kshyhu87 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ktoś wie jaki numer ma poduszka skrzyni biegów w awx?
rrrudy25 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Cze Cos tam się dzieje[emoji14] Nie walaja się komuś po garażu dwie zębatki ? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 I wchodzi Ci na to zdes elegancko? Sylikony mogles czarne zapodac.
rrrudy25 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Troszke trzeba belkę podciac,chciałbym go dac niżej ale chł klimy mnie blokuje a i tak juz opusciłel ja na sam dół. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam w fajniedzialek. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
junior555 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Czy nie podłączona czarna kostka fotela - ta od czujnika zajętości fotela może mieć wpływ na to że fotel kierowcy nie grzeje? Dziś podłączyłem u siebie grzane fotele i fotel kierowcy mi nie grzeje. Fotel pasażera grzeje normalnie. Jak przełożyłem pin od czujnika temperatury z fotela pasażera pod pin od czujnika temperatury fotela kierowcy to fotel kierowcy zaczął grzać. Wychodzi że mam walnięty czujnik temperatury w fotelu kierowcy, a może ma coś do tego nie podpięty czujnik zajętości fotela, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł??? Nie ma znaczenia podpięcie kostki od pasów do grzania dupek ,sam mam odpięte i grzanie działa bez problemu
secio84 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Czy nie podłączona czarna kostka fotela - ta od czujnika zajętości fotela może mieć wpływ na to że fotel kierowcy nie grzeje? Dziś podłączyłem u siebie grzane fotele i fotel kierowcy mi nie grzeje. Fotel pasażera grzeje normalnie. Jak przełożyłem pin od czujnika temperatury z fotela pasażera pod pin od czujnika temperatury fotela kierowcy to fotel kierowcy zaczął grzać. Wychodzi że mam walnięty czujnik temperatury w fotelu kierowcy, a może ma coś do tego nie podpięty czujnik zajętości fotela, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł??? Nie ma znaczenia podpięcie kostki od pasów do grzania dupek ,sam mam odpięte i grzanie działa bez problemu Podejmij komp i sprawdź jaka temp ma siedzenie kierowcy. U mnie jest podobnie mam zwarty czujnik który pokazuje że ma 120 stopni no i siedzenie dzięki temu nie grzeje :-(naciepane z GT-I9195
bjoern Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Cos tam się dzieje Halogeny Ci nie wejdą jak tak kolanka szeroko wyprowadzone
bongod Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 To chciałem napisać właśnie powinno być załamanie po stronie kierowcy --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
tomekhxc Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Cos tam się dzieje za dużego rogala zawinołeś po lewej zderzaka nie upchasz
KoJ@K Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Dlatego pytalem czy na to zdes elegancko wchodzi.
Bieniek Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Wymieniał ktoś kiedyś sztyce kolumny kierowniczej? http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/50/82/77/70/5082777082 Mam pukanie z lewej strony na nierównościach. Wahacze, amory, kolumne wykluczyłem. Nowe drążki, końcówki a puka dalej.To może być to?
bongod Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Idę sobie i widzę coś co w mojej okolicy preferuje się na 1 be --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
KoJ@K Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Przeciez obok mial zjazd po palecie "wybudowany", pewnie nie zauwazyl.
bongod Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Miska leżała osobno . Ktoś miał niezła majówkę a raczej ma. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Rekomendowane odpowiedzi