Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że temat gałki jest poruszony to ja się podczepię. Poszukuje lewarka wraz z plastikiem mocującym. Pękł mi jeden zatrzask i lata mi :/

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: ,Jak myślicie jest możliwosc obszycia foteli przednich w takim samym materiale jak oryginał ? :kox: dziwne pytanie, ale nie zabardzo widzi mi się wymiana wszystkich foteli i kanapy bo nic nie mogę znaleźć w moim zestawieniu a w zasadzie tylko fotel kierowcy mam w słabej kondycji.

Opublikowano

A jakie masz fotele?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Firmuś gdzieś kiedyś wrzucałeś Twoje zabawy z kwasówką. Potrzebuje DP do A4 1.9 TDI AWX/AVF ... Pamiętam, że coś takiego robiłeś.

f685aa72a5f45d77501d858099f0492b.jpgd3e17516ef32ac5f9f7779d2f8e29448.jpg
Ja z checia tez bym sie na taka DP pisal do mojego AWX-a

Jak to cenowo wychodzi zrobienie takiej rurki ?

350 pln

od turbo do 1 połączenia.

Firmuś gdzieś kiedyś wrzucałeś Twoje zabawy z kwasówką. Potrzebuje DP do A4 1.9 TDI AWX/AVF ... Pamiętam, że coś takiego robiłeś.

Coś tam podziałam jak mam wolne chwile :grin:

Opublikowano

A jakie masz fotele?

kubełki grzane materiał, z tym ze na allegro dużo w opłakanym stanie i tylko komplety, a fotel pasażera i tylna kanapa mam na glanc ;)

Opublikowano

Co do obszycia to trudny temat . Sam chciałem zmienić materiał na półce i ciężko jest dostać taki sam materiał. Poza tym moim zdaniem taniej kupisz komplet niż ten jeden obszyjesz. Na allegro ciężko coś fajnego znaleźć ale na forum myślę że coś znajdziesz. Dużo osób zmienia na lepsze

Opublikowano

No trochę głupio się łudzę :) trudno, trzeba polować.

Opublikowano

Witam.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Daj mi znać na PW kiedy będzie gotowe, jeden zestaw biorę w ciemo :)

Opublikowano

350 pln

Witam.

Kolego ja tez dalej jestem zainteresowany takim DP do Mojego AWX-a

Jak cos to czekam na wszelkie info kiedy mniej wiecej bedzie gotowe i juz zaczynam zbierac puszki i makulature

Opublikowano

Widzisz Łukasz jak napędziłem koniunkturę :P:)

Opublikowano

A mam

350 pln

A mam jeszcze jedno pytanie mianowicie mam w AWX zalozony podwojny uklad wydechowy i chce sie pozbyc srodkowego tlumika i zastapic go odcinkiem rury. Czy jest mozliwe wykonanie takiego rozgaleznika , ktory z jednej rury rozchodzi sie na dwie , zaczynajace swoje wyjscie wlasnie z tlumika srodkowego i laczy sie z rurami tlumikow tylnych ?
Opublikowano

Jakie mogą być przyczyny braku możliwości ustawienia zbieżności z tylu na lewym kole? (Oprócz dzwona) Mechas mówi że lewe idzie tylko na 20 i kończy sie regulacja, a prawe koło jest ok.

Nikt nic? :-(
Koledzy pomóżcie :(
Opublikowano

pany jak przyśpieszam to mam taki pisk/świst, słychać na początku filmu. Po logach nie widać żadnych nieszczelności, mogą to być po prostu zawirowania w rurach od fmica na spawach?
Opublikowano

Tak to się odzywa, jakbyś właśnie miał gdzieś mikronieszczelność - dźwięk podobny do wydobywanego z balona, jak nadmuchasz i przeciągasz otworek od dmuchania

Opublikowano

Albo dv :P

Opublikowano

Pany szybkie pytanko....

Mam u siebie w a4 lampy xenon...była mała stłuczka z sarną i prawa lampa do wymiany...patzre po allegro i xenony z czarnym środkiem mają inne tyły...jest jeden dekiel a u mnie są 2 dekle z tyłu...

Czy osprzęt będzie pasował jak przełożę z tej starej całe okablowanie?

Opublikowano

Tak to się odzywa, jakbyś właśnie miał gdzieś mikronieszczelność - dźwięk podobny do wydobywanego z balona, jak nadmuchasz i przeciągasz otworek od dmuchania

będę wywalał sai i evap to może zniknie :P

Albo dv :P

w jakim sensie? że nie ogarnia, że jest nieszczelny lub zepsuty?

Opublikowano

Pany szybkie pytanko....

Mam u siebie w a4 lampy xenon...była mała stłuczka z sarną i prawa lampa do wymiany...patzre po allegro i xenony z czarnym środkiem mają inne tyły...jest jeden dekiel a u mnie są 2 dekle z tyłu...

Z jdnym duzym deklem to Bi-xenon a Ty masz zwykly Xenon. Co do przekladki bebechow to Ci nie pomoge , najlepiej jak bys zagadal do klubowego kolegi "Gwerty" , On sie zajmuje przerobkami lamp.
Opublikowano

Pany szybkie pytanko....

U siebie masz xenon z czarnym srodkiem czy zwykle chromowane ramki?