Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem kto chce takie mieć :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ok to czekam na wszelkie info. Za kilka dni powinienem je otrzymac od sprzedawcy a ja tylko potrzebuje same te gabczaste wklady foteli zas same maty moge pchnac bo ich nie wykorzystam.

Jak cos to wieczorem moge podeslac fotki na emaila.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie, hamulce mi skrzypią jak stara wersalka głównie na postoju to słychać. Miał ktoś podobne objawy?

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie, hamulce mi skrzypią jak stara wersalka głównie na postoju to słychać. Miał ktoś podobne objawy?

Rozbierz wyczyść nasmaruj wszystkie sfoznie smarem do hamulców. Sprawdź czy przewody gumowe nie masz popękanych. A jeśli to nie pomoże szukaj w podcisnieniu. A może po prostu kończą się klocki.

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Siemka

Ogarniał ktoś kiedyś DP do 2.5tdi ??

Opublikowano

Podpowiedzcie mi proszę łączniki stabilizatora montujemy tą dłuższą tuleją do stabilizatora? Po wymianie zawiechy coś mi stuka przed wymianą tych dźwięków nie mialem. Mam dylemat co do tego łącznika poprzednio mialem lema a tam trochę inaczej łączniki wyglądały niż te niwe skv. Stuka na nierownosciach i podczas jazdy jak szybko krece kierownicą lewo prawo.

Opublikowano

Ma ktoś nr do turzola?

Proszę o pw jeżeli tak

Opublikowano

Glupie pytanie :kox: kupilem kiedys tunel od b7 wrzucilem do mojej b6 i od wtedy nie dziala zapalniczka :angry: myslicie ze coś ze sobą niewspółgra czy raczej zapalniczka out ? I przy okazji moze ktos poleci kogos kto ogarnie mapke do a4 b6 130km 1.9tdi na terenie trojmiasta ? :) pozdrawiam

Opublikowano

Piny trzeba zamienić w kostce zapalniczki

Opublikowano

Jakoś dokładniej jesteś w stanie opisać ? :)

Opublikowano

Panowie ile plus minus przekladka z brytyjczyka na Europę?

Opublikowano

Sama przekładka czy z częściami

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Jakoś dokładniej jesteś w stanie opisać ? :)

wyjmij zapalniczkę i zmień piny tak aby kolory przewodów zgadały się z tymi w instalacji,2 przewody trzeba zamienić miejscami

Opublikowano

Panowie a tak z ciekawości, czy gniazdo zapalniczki to obracane jest uniwersalne? Chodzi mi o to czy pod panel menu pasuje każda obracana zapalniczka czy jakaś inna jest?

Opublikowano (edytowane)

naciepane z GT-I9195

i taka i taka . A robisz może?

Aaaa i ma ktoś namiarów na tanie końcówki ulter??

Edytowane przez MARCIN607
Opublikowano

Ogarnia ktoś z forum sprężarki DENSO ? czeka mnie prawdopodobnie regeneracja, ciągle wyświetla błąd N280 zwarcie do masy. Zawór podmieniłem i wciąż to samo :/

Opublikowano

Czy w niemczech w ASO części będą tańsze niż w pl ?

Opublikowano

przy obecnym kursie euro na bank nie. nawet jak euro jest w okolicach 4 zł to i tak jest ciut drożej

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

i taka i taka . A robisz może?

Aaaa i ma ktoś namiarów na tanie końcówki ulter??

Ja nie bawię się w takie coś. Ale ostatnio kolega przerabial i płacił kolo 3tys ale części miał

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

marcin napisz do lolo15 cos takiego z plocka on moglby zrobić przekladke a jeśli nie to wroclaw KRISTOFF na boleslawa krzywoustego ja przerabiałem prawie 2 lata temu b6 u niego i zrobione naprawdę dobrze

Opublikowano

Pany, czy w najnowszym sofcie RNS-E czyta dalej tylko karty SD (nie SDHC)? pamiętam, że jak miałem w A3 to tak było :decayed: