KoJ@K Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Z AVFa dostalem tylko 120zl :/ a z golfa AXRa 700zl ...
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam. Panowie prosze o pomoc a mianowicie od dawna posiadam schowek z wylacznikiem poduszki pasazera (wymieniony z innej B6) , pozniej udalo mi sie dokupic oswietlenie w podsufitke z kontrolka wylaczonej poduszki pasazera az wkoncu przy wymianie calej wykladziny postanowilem podlaczyc brakujacy kabelek z wtyczki od schowka do sterownika poduszek , ktory jest pod srodkowym tunelem. Zmienilem kodowanie i po dezaktywacji poduszki pasazera wylacznikiem w schowku komp wywala blad: 01228 AIRBAG CUT-OFF SWITCH FOR PASSENGER SIDE (E224) 010 - OPEN OR SHORT TO PLUS Cz moge zapytac co to dokladnie oznacza i gdzie szukac problemu ?
albert224 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Połączenie sprężyn eibach pro kit + bilstein b8 to dobry pomysł? Podobno eibach pro kit jest miękki a bilstein twardawy . Chłopaki pisali ze te eibachy są miękkie ale mi się wydaje ze wkładał je pod 1ba i z stąd ta opinia.
Blachu Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam u siebie eibachy sportline oraz bilsteiny b8... Znajomy który ma w b7 1BV powiedział po przejażdżce, że różnica jest dosyć spora - zestaw w mojej b6 sztywniejszy...
kaju Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam. Panowie prosze o pomoc a mianowicie od dawna posiadam schowek z wylacznikiem poduszki pasazera (wymieniony z innej B6) , pozniej udalo mi sie dokupic oswietlenie w podsufitke z kontrolka wylaczonej poduszki pasazera az wkoncu przy wymianie calej wykladziny postanowilem podlaczyc brakujacy kabelek z wtyczki od schowka do sterownika poduszek , ktory jest pod srodkowym tunelem. Zmienilem kodowanie i po dezaktywacji poduszki pasazera wylacznikiem w schowku komp wywala blad: 01228 AIRBAG CUT-OFF SWITCH FOR PASSENGER SIDE (E224) 010 - OPEN OR SHORT TO PLUS Cz moge zapytac co to dokladnie oznacza i gdzie szukac problemu ? Marcin, na pewno masz wyłącznik pod swój rocznik auta? bo średnio mi się wydaje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
staniek Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Połączenie sprężyn eibach pro kit + bilstein b8 to dobry pomysł? Podobno eibach pro kit jest miękki a bilstein twardawy . Chłopaki pisali ze te eibachy są miękkie ale mi się wydaje ze wkładał je pod 1ba i z stąd ta opinia. Mialem sprężyny 1BE i bile B6, teraz mam prokit i bile B8, na prokicie komfortu jest więcej. Co do prowadzenia to nie widzę większej różnicy, może nawet na 1BE i bilach B6 było ciut lepiej/pewniej.
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam. Panowie prosze o pomoc a mianowicie od dawna posiadam schowek z wylacznikiem poduszki pasazera (wymieniony z innej B6) , pozniej udalo mi sie dokupic oswietlenie w podsufitke z kontrolka wylaczonej poduszki pasazera az wkoncu przy wymianie calej wykladziny postanowilem podlaczyc brakujacy kabelek z wtyczki od schowka do sterownika poduszek , ktory jest pod srodkowym tunelem. Zmienilem kodowanie i po dezaktywacji poduszki pasazera wylacznikiem w schowku komp wywala blad: 01228 AIRBAG CUT-OFF SWITCH FOR PASSENGER SIDE (E224) 010 - OPEN OR SHORT TO PLUS Cz moge zapytac co to dokladnie oznacza i gdzie szukac problemu ? Marcin, na pewno masz wyłącznik pod swój rocznik auta? bo średnio mi się wydaje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witam. Kaju dzieki za odpowiedz ale po Twojej sugestii jeszcze raz przejzalem watek montazu wylacznika poduszki pasazera i moje pw z tworca DIY na ten temat i znalazlem w czym jest problem. Nasze niedomowienie w tym temacie ? i jeszcze raz musze wywalac wszystkie graty i tunel i jeszcze pociagnac dwa kabelki do LEDa w podsufitce.
kaju Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 ale błąd jest z wyłącznika... nie z lampki informacyjnej, treść błędy byłaby zupełnie inna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) ale błąd jest z wyłącznika... nie z lampki informacyjnej, treść błędy byłaby zupełnie inna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A to tez prawda ale co do wylacznika to z DIY wynika , ze mozna zamontowac dwa rodzaje , z podswietleniem i bez i powinno hulac. Moze cos z tym wylacznikem nie halo ?! Edytowane 24 Lipca 2016 przez marcin9680
kaju Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 bankowo jest wyłącznik nie ten Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk widze to po treści, sprawdzaj który masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 bankowo jest wyłącznik nie ten Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk widze to po treści, sprawdzaj który masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ok to jak to sprawdzic , po czym poznac , ze to odpowiedni lub nie ?
kaju Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Twoje auto ma na wtyczkę 5pinową przełącznik. Taki masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tzn powinno mieć na 5pinową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Twoje auto ma na wtyczkę 5pinową przełącznik. Taki masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tzn powinno mieć na 5pinową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk TakCaly schowek jest z auta gdzie orginalnie byl wylacznik poduszki i niczego w schowku nie dokladalem. Tylko jeden kabelek ze sterownika poduszek z pinu 83 do pinu 3 we wtyczce pod wiazke schowka. Edytowane 24 Lipca 2016 przez marcin9680
kaju Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 zerkne rano na schematy i napiszę Ci na PW. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 zerkne rano na schematy i napiszę Ci na PW. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ok dziekuje.
kkrawat Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Siemka Dziś wracałem znad morza dość szybko po autostradzie i nagle auto dostało wibracji...najpieerw mniej potem coraz większych i przy coraz mniejszej prędkości..dziwne drganie gdzieś pomiędzy fotelami przód-tył...do domu brakło 15km - linka i na hol..jutro rozbiórka ale może jakiś trop podrzucicie.. podpora wału ? jakis przegub elastyczny ? występują w zamiennikach takie rzeczy do b6 ?? Edytowane 24 Lipca 2016 przez kkrawat
kkrawat Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Na holu nie ma drgań wiec nic z felgami. Auto u mechanika czekam na diagnozę.
rafi10612 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Panowie dekielki do bixow dokupi w aso? Jeśli tak to jaki koszt? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi