secio84 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Kaju a gdzie postawiliśmy moja fure? Tak poważnie pytam Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Na parkingu pod blokiem. naciepane z GT-I9195 a Ty jak tam, wszystko gra? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na razie tak dziś tylko powtórka z rozrywki w poszukiwaniu uchwytu naciepane z GT-I9195
kaju Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 on MUSI gdzieś być... dawałem Ci go do ręki, turzol niech też przekopie garaż przy wejściu, to nie mogło tak po prostu zniknąć... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
secio84 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 on MUSI gdzieś być... dawałem Ci go do ręki, turzol niech też przekopie garaż przy wejściu, to nie mogło tak po prostu zniknąć... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Uchwyt mam tylko to mocowanie co od strony wewnętrznej tunelu środkowego naciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Widocznie ogórków zabrakło skoro nie skończyliscie hahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
grzes283 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Panowie, dzieńdoberek.....powiedzcie, czy lusterko prawe od angola z wkładem będzie ok, czy jest inna krzywizna szkła? W paskach fotochrom był tylko w lustrze lewym, a chcę założyć też prawe, tyle że ciężko dostać z jakiegoś EU auta, jeśli już jest, to tylko z UK....
bartekzks Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Kaju a gdzie postawiliśmy moja fure? Tak poważnie pytam Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Witam wszedłem tak przeczytać co tu się dzieje . I widzę ,ze grubo tam na Śląsku wygląda modowanie hehe Pozdrawiam
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Secio bo Ty nie piłeś... ta druga flaszka też cała pękła ?
C4NC3R Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, dzieńdoberek.....powiedzcie, czy lusterko prawe od angola z wkładem będzie ok, czy jest inna krzywizna szkła? W paskach fotochrom był tylko w lustrze lewym, a chcę założyć też prawe, tyle że ciężko dostać z jakiegoś EU auta, jeśli już jest, to tylko z UK.... Inne pole widzenia. Prawe UE pomniejsza* obraz, a lewe powiększa*. W angliku na odwrót, chyba że Ci to nie będzie przeszkadzać. * lub na odwrót Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez C4NC3R
kaju Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Secio bo Ty nie piłeś... ta druga flaszka też cała pękła ?chyba nie. chyba... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
grzes283 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Panowie, dzieńdoberek.....powiedzcie, czy lusterko prawe od angola z wkładem będzie ok, czy jest inna krzywizna szkła? W paskach fotochrom był tylko w lustrze lewym, a chcę założyć też prawe, tyle że ciężko dostać z jakiegoś EU auta, jeśli już jest, to tylko z UK....Inne pole widzenia. Prawe UE pomniejsza* obraz, a lewe powiększa*. W angliku na odwrót, chyba że Ci to nie będzie przeszkadzać.* lub na odwrót Dzięki, tak dziwnie trochę może być. Będę szukał z EU.. .:-)
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Secio bo Ty nie piłeś... ta druga flaszka też cała pękła ?chyba nie. chyba... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to dziwne bo samopoczucie mam jakby pękła , oczywiście do roboty nie poszedłem bo po co
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Secio bo Ty nie piłeś... ta druga flaszka też cała pękła ?chyba nie. chyba... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to dziwne bo samopoczucie mam jakby pękła , oczywiście do roboty nie poszedłem bo po co lubię to! :kox:
turzol Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Turzol tyś jest dupny, takie K.O i te Recaro zarzygane , tego nawet magłajers nie doczyści Kaju a Ty gadasz, że nie ćpiesz ale śmigaleś jak nawciągany wczoraj to był naprawdę miły wieczór - moja też mnie zj***ła w sumie to nie wiem za co ale spałem w salonie sam Rano zebrałem plaskacza od żony , zdążyłem tylko usłyszeć - pakuj się O c**j a jak ten moj pazdziez bez fotela dojechał pod blok?
Chudy112 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Turzol tyś jest dupny, takie K.O i te Recaro zarzygane , tego nawet magłajers nie doczyści Kaju a Ty gadasz, że nie ćpiesz ale śmigaleś jak nawciągany wczoraj to był naprawdę miły wieczór - moja też mnie zj***ła w sumie to nie wiem za co ale spałem w salonie sam Rano zebrałem plaskacza od żony , zdążyłem tylko usłyszeć - pakuj się [emoji14] O c**j [emoji38] a jak ten moj pazdziez bez fotela dojechał pod blok? Przemoc w rodzinie Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 kaju przy okazji - ogromne dzieki za ogarnięcie tematu PDC, jest lepiej niz fabryka. Dzisiaj podskocze po buzzer i zobaczymy jak to odpali. dam znac na pw jeszcze bo jeszcze nie doszedłem do siebie po wczorajszym
kaju Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 czy ja - gdzie nie pojade - muszę taki rozjeb zostawić? jednemu uchwyt wcięło, drugi do roboty nie poszedł, trzeci liścia zgarnął... grubo Panowie, grubo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Do ciebie wystarczy pojechać żeby baba złapała nerwa:p Baba miała focha, ja banana na gębie Także nie polecam kontaktów z tym osobnikiem; p Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Turzol tyś jest dupny, takie K.O i te Recaro zarzygane , tego nawet magłajers nie doczyści Kaju a Ty gadasz, że nie ćpiesz ale śmigaleś jak nawciągany wczoraj to był naprawdę miły wieczór - moja też mnie zj***ła w sumie to nie wiem za co ale spałem w salonie sam Rano zebrałem plaskacza od żony , zdążyłem tylko usłyszeć - pakuj się O c**j a jak ten moj pazdziez bez fotela dojechał pod blok? nie wypowiadam się na ten temat - to było bardzo głupie posunięcie z mojej strony no nic w głowie jeszcze czuję mix wódy i łyszki, mam zeza i w ogóle to najlepsze było by teraz piwko....i kto wie czy tak nie zrobię ale najpierw młodą do żłobka muszę odstawić tymczasem Do ciebie wystarczy pojechać żeby baba złapała nerwa:p Baba miała focha, ja banana na gębie Także nie polecam kontaktów z tym osobnikiem; p Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka to bardzo sympatyczny młody człowiek , taki zdolny tylko trochę za dużo pije ale to z wiekiem przejdzie...albo i nie
kaju Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 :polew: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk błagam secio, powiedz, że ten balach nie pękł do końca? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
damian92x Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Panowie widzę zacne mody odchodzą na Śląsku
Rekomendowane odpowiedzi