RicS3 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cześć Panowie, macie może jakiegoś maila do Reggi-ego od obszywania gałek i kierownic? Chciałbym się z nim skontaktować ale jestem za granicą więc nie zadzwonię.[email protected]Dzięki:)
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ja pierdziu takie różaniec mnie ominełomorrrda! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk widzę ostre mody na śląsku kaju, jak znajdziesz wolną chwilę, miałbyś może schemat do czujnika G83 czujnik temp w chłodnicy. pod auto z profilu tak?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rav85 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 http://www.adrenalinemotorsport.pl/gielda/o,audi-s4-27bi-turbo-700km-wielopunktowy-wtrysk-nitro-375km Takie tam
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 właśnie to przed chwilą oglądałem na stronie, tragedia nawet jakby było tam milion koni i dwa miliony niutonów
turzol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Pany ja dopiero dzisiaj się ogarnalem po piatkowej rozwałce Dzisiaj rano odwiedziłem garaż i padłem Łycha prawie pękła, zostało w butelce na kielona. Recaro chyba nie ogarne po tych heftach ....no i ta pizza...teraz dopiero sobie uświadamiam jaki zaliczyłem reset Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
kupczak90 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja pierdziu takie różaniec mnie ominełomorrrda! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk widzę ostre mody na śląsku kaju, jak znajdziesz wolną chwilę, miałbyś może schemat do czujnika G83 czujnik temp w chłodnicy. pod auto z profilu tak?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak. Chodzi o BEXa Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez kupczak90
secio84 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Pany ja dopiero dzisiaj się ogarnalem po piatkowej rozwałce Dzisiaj rano odwiedziłem garaż i padłem Łycha prawie pękła, zostało w butelce na kielona. Recaro chyba nie ogarne po tych heftach ....no i ta pizza...teraz dopiero sobie uświadamiam jaki zaliczyłem reset Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka To pewnie tego tez nie pamiętasz ze na tapicerce mam odbite twoje ręce a nie wspomnę już o rysach na masce i boku auta :-(naciepane z GT-I9195
turzol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Secio ogarniemy, ja serio nie kontakten nic wtedy. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Secio ogarniemy, ja serio nie kontakten nic wtedy. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Spoko nie ma problemu dziś juz będę czyscił i z lakierem tez coś spróbuję zrobić naciepane z GT-I9195
krzychusu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Siema, Kto jest w stanie wywalić mi tylne sondy i jeszcze kilka pierdół ze sterownika, przez neta oczywiście za $ czy % jak kto woli Wsad bym zgrał i wysłał.
turzol Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak go dzisiaj odpale i założe fotel to mogę podjechać z maszyną i pastami. Tylko nie wiem tak serio jak reszta jest poskrecana bo lampę dzisiaj na parkingu reką wyjalem Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
sagakama Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) ebany samsung Wyłącz sobie autokorekte.Ustawienia/Język i wprowadzenie/Klawiatura Samsung/Automatyczne zastepowanie. Dopiero po chwili zajarzyłem o co chodziło z tym różańcem Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez sagakama
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak go dzisiaj odpale i założe fotel to mogę podjechać z maszyną i pastami. Tylko nie wiem tak serio jak reszta jest poskrecana bo lampę dzisiaj na parkingu reką wyjalem Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka więcej z Tobą nie pije...ale mniej też nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk na rysy na drzwiach dowód niestety znalazłem przed chwilą w galerii, ale bez autoryzacji na udostępnienie... dla mnie grunt, że plan wykonany Panowie. a że straty są... taka robota przy %, nieuniknione. btw, turzol - ile fotel w ASO? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
feniks Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Pany, jest jakiś sposób na wtyczkę pod fotelem kierownika? Średnio co rok muszę kontaktem prysnąć. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
xsebo1 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Wilgoć w aucie robi swoje, u mnie problem z czujnikiem airbag w słupku od jesieni do wiosny Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 w słupkach to wtyczki pękają, co zauważalne jest dopiero w momencie, gdy masz suke w ręce... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi