kaman Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Panowie ile może być wart zderzak przedni podstawowa wersja, czyt. bez spryskiwaczy i czujników parkowania, ale z kratką dolna, bocznymi i halogenami?a ze 3 stówki , ogólnie zwykłe zderzaki nie są aż tak w cenie Wlasnie wiem dlatego pytam [emoji4]Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Za 600 taki zderzak zwykły kompletny pogoniłem, ale to było ze 2 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 wystaw za 400zl ktoś lyknie a jak się nie spieszy to zostaw do 1 sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Sedan, benzyna 1.8T - powoli się przymierzam, żeby na wiosnę wjechać w sezon jak Jezus na ośle w niedzielę palmową. Bo co jak co ale b6 w stocku jest tragiczne i smutne Coś takiego mam na handel Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Za 650zl z wysylka taki ostatnio puscilem, ale czujniki wyjalem. W sumie byl do zalozenia bez malowania, dobra polerka jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Moj w kolorze jest do zalozenia . Chce komplet sprzedac bo mi to juz niepotrzebne a tylko miejsce zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Chłopaki, pytanie - ktoś z Was używa VGate iCar? Czym się różnią v1/2/3 od siebie oraz czy jest jakaś szczególna różnica pomiędzy BT a WiFi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Koledzy mam na oku Q3 z 2012 roku z silnikiem 2.0 TFSI 170KM czy ktoś coś o tym silniku wie? Czy przy tej budzie to wystarczająco koni? Jak spalanie tej jednostki? A i autko ma napęd quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 wystaw za 400zl ktoś lyknie a jak się nie spieszy to zostaw do 1 sniegu Świetny pomysł [emoji16] Także trzeba jechać na męskie zakupy i wystawić ogłoszenie na stary zderzak Wysłane z jabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dobry BTW najlepszego ty pijacka, brzydka mordo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 sto lat kaju!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Panowie czy są do tych naszych parchow jakies nakladki na pedaly/podstopnice w normalnych piniadzach ?? Kuwra cena tego zestawu mnie rozyebala !! do golfa kupilem ori nowe nakladki za sto pare zlotych (gdzie wygladowo byly bardzo podobne do tych w a4) a tutaj za pakiet z podstopnica trzeba wyyebac 6 baniek ! niby pier**la, ale jakos tak mi sie z tym bardzo fajnie jezdzilo, trakcja mokrego buta z pedalem duzo lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) A są z napisem R-line do paska ? [emoji1] Edytowane 10 Września 2016 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mialem na mysli cos takiego podobnego, jak oryginaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ale festyn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Panowie czy są do tych naszych parchow jakies nakladki na pedaly/podstopnice w normalnych piniadzach ?? Kuwra cena tego zestawu mnie rozyebala !! do golfa kupilem ori nowe nakladki za sto pare zlotych (gdzie wygladowo byly bardzo podobne do tych w a4) a tutaj za pakiet z podstopnica trzeba wyyebac 6 baniek ! niby pier**la, ale jakos tak mi sie z tym bardzo fajnie jezdzilo, trakcja mokrego buta z pedalem duzo lepsza. Jakie 600pln? Niecałe 100jurków kosztuje cały set, podrożały tajle ostatnio znow o jakieś 15% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 No w takich cenach widzialem na alle. Jak masz gdzies cos tanszego to zapodaj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 ja byłem cierpliwy i za 150zł komplet wyrwałem od RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi