Marecki1 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ok podziekował Dzis za pozno isc do garazu, ale jutro po pracy sprawdze i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Sterowane tym zj**... modułem też są. Jeśli bezpieczniki będą dobre to odłączy aku na jakiś czas i wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Siema mordeczki. Poniedziałek rano, otwieram auto i RNS 510 znalazł nowego właściciela.....Załamka, trzy miesiące i włam, no ale jak to likwidator szkód powiedział, że drastycznie wzrosła kradzież aut, nawigacji etc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 ja pierd... nie mam pytań Współczuje Grzesiek... Takiego to tylko złapać za łeb i o ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dokładnie, choć akurat dobrze się stało - paradoks. Zastanawiałem się nad sprzedażą, a teraz nie mam wątpliwości. Tym bardziej, że z kasą z AC i ze sprzedaży, na aucie po 3 miesiącach jeżdzenia, wydatków typu rozrząd, olej etc zarobię 2 tysiące..... To lepiej się nie mogło stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kumpel w ciągu miesiąca dwa razy się lamp pozbył... niedziela rano i taki suprajs... bez auta na 2 tyg bo ubezpieczalnia nie przewiduje auta zastępczego w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Sebastian(MAGIC87) nie chcialem tego robic ale nie daljesz mi wyboru...lecisz w chu...od samego poczatku kiedy dogadalismy sie o ten nieszczesny zderzak, najpierw musialem sie prosic ponad miesiac zebys mi przelew zrobil za niego a teraz nawet nie raczysz odpowiadac na moje wiadomosci, masz mnie gleboko w d*pie wiec spoko, ja sie juz nie wzbogace o te 150 zl czy ile tam dokaldnie ci opuscilem na zderzaku ale niech chociaz forum zobaczy jakim typem czlowieka jestes, znamy sie dosc dlugo i nie spodziewalem sie po tobie czegos takiego, naprawde. Na poczatku nie byles zadowolony z dolnej czesci zderzaka ale po co odrazu dawales to do lakiernika skoro ci sie nie podobal? trzeba bylo odeslac lub zostawic a ja bym to sobie sam odebral. obiecales zrobic cos dla mnie po kosztach a ja ci powiedzialem ze nie chce po kosztach tylko zebys opuscil jeszcze ta roznice ktora ja tobie dalem na zderzak, stratny bys nie byl napewno ale widac pazernosc nie zna granic, to ze zarabiam w funtach nie znaczy ze dam sie wych.... prosze sie ciebie o odpowiedz non stop wiec juz sie poddalem i poprostu pojde do kogos innego a ty ciesz sie z tego co kupiles ode mnie. twoje slowo jest nic nie warte wiec odradzam wszystkim forumowicza jakiekolwiek interesy z toba, naprawde zawiodlem sie a ty przez glupie 150 zl straciles kolege choc nie wiem czy mnie wogole za takiego uwazales.... Edytowane 16 Września 2016 przez andr3i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Dramattttt.... 150zeta Znam lepszy przypadek, kolega 'fafnasty' zrobił z siebie szmate za 50 zeta także dla chcącego nic trudnego . Dodam tylko ze to było ponad dwa lata temu a smród i niesmak czuje do dziś. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2016 przez rrrudy25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie, gdyby ktoś z Was czekał na coś ode mnie lub był ze mną umówiony na wizytę i robotę - prosiłbym o PW z przypomnieniem co i jak, bo trochę mi się w życiu posypało (sprawy prywatne - rozchodzę się) i nie wszystko mam ponotowane i zapamiętane, sami rozumiecie... dlatego proszę o PW co i jak - na pewno dogadamy wszelkie szczegóły i niedociągnięcia z mojej strony jeśli takie coś wystąpiło... dzięki z góry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 rozchodzę się Ło Panie ... Trudne Sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zle sie dzieje na forum .....Pary sie rozchodza ,,,dziewczyny" drapia sie o 150 zeta ....... Cos na pocieszenie.....Motor nas docenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie siedze jakoś długo na forum ale to juz drugi przypadek jaki obił mi się o oczy ,przykra sprawa Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie nie ma ktos moze na zbyciu fotela pasazera w polskorze? A konkretniej chodzi mi o poszycie oparcia fotela. A moze ma ktos taki fotel na czesci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie lepiej dać do tapicera lub samemu wymienić element? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No wolalbym samemu, dlatego zapytalem czy nie ma ktos calego poszycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 czy istnieje szansa na znalezienie 1.8t bex quattro sline zewnetrzny SEDAN bez lpg do 24tys albo z lpg do 27tys w Polsce? czy to nie mozliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Panowie szybkie pytanie może ktoś pomoże Koło 18 8j ET 35 teraz opona 215 Przód dystans 7mm Tyl chyba 13-15mm Jak założę opone 225 będzie tarło? czy muszę zostać przy 215 (ten parametr mi się podoba bo jeszcze to sensownie naciagniete jest Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 mam 225/40/r18 et 35 i nic nie trze (ale nie mam dystansow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kwestia jeszcze jaki zawias i jaka gleba ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi