Frimuś Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Chce ktoś nanghang NS2 komplet za 350zl 215/35 18 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Pany szybki temat ,ile trzeba dać za goły zderzak s-line przedni do a4 b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Składam autko po dzwonie i potrzebuję dwóch naklejek: Informacyjnej na klapce wlewu paliwa do diesla (8E0 010 184H) Informacyjno ostrzegawczej na pas przedni, również diesel (4B0 010 157D) Ma ktoś może dojście do takowych? Edytowane 19 Września 2016 przez Maciek0502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ASO ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ceny? orientuje się ktoś? A może ma ktoś blisko i mógłby podejść??? Ja mam 130 km do ASO AUDI... względnie 75km do SKODY (najbliżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 będę w tym tyg to zapytam. wyślij swój numer na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A ceny? orientuje się ktoś? A może ma ktoś blisko i mógłby podejść??? Ja mam 130 km do ASO AUDI... względnie 75km do SKODY (najbliżej)Sprawdź sobie ceny na http://sklep.motorpol.pl/sklep/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam Jak cenowo wyglada wyłaczenie 2 sondy oraz pompy SAI ??? Tak mniej/wiecej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 @ sonda przy programie w cenie, a sama chyba koło 300zł. Sai nie trzeba z programu wywalać ale też bym to razem z program polecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Nie no chodzi mi o cene sondy 2 i SAI bez programu.... Po co mi SAI jak wywale 2 sonde i dam DP Jestem zmuszony bo chyba zaczyna mi kat brzeczec jak pojezdze dynamiczniej.... program musi poczekac na drugi IC badz FIMC oraz wtryski z BEX'a Mowisz ze do 300zł ??? Edytowane 19 Września 2016 przez Marecki1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Panowie kolega zgubil jedyny kluczyk do a4 b5, dorobienie ok 500zl, moze kupic druga stacyjke z wkladkami i kluczykami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wywal i pojeździj z checkiem... szkoda kasy 2x wydawać, wtryski z bexa dokup i na program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 LUDU!!! Jest ktoś z Wrocławia? Potrzebował bym małej pomocy w odebraniu naklejek z MOTORPOL... Ich cena przesyłki przewyższa wartość naklejek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Pisz na spotach Wrocławskich. Ja mam motorpol na drugim końcu miasta ale np Hornet i kurak mieszkaja niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Panowie ile musiałbym dać za przekładkę AKE na BAU. Tak orientacyjnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Panowie ile musiałbym dać za przekładkę AKE na BAU. Tak orientacyjnie?? Z deszczu pod rynnę Lepiej wsadź 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Handluje ktoś oponami na forum? Nowe oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Docelowo to ma być 2,7 biturbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Panowie ile musiałbym dać za przekładkę AKE na BAU. Tak orientacyjnie??a co Ty chcesz od swojego AKE?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 pany jakby ktos byl chetny to moja b6 na wydanie 30 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi