KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A czy ten kabelek idzie tez gdzies tam pod kierownica, czy jest tylko za licznikiem? W sumie dzienne by mozna jakos pod to mozze podpiac, zeby zapalaly sie dopiero po uruchomieniu silnika?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jakie ET najlepsze przy 18" i 8/8,5J aby kola były w miare na równi z blotnikami przod i tyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KewsonND Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 powiedzta pany szczerze abym wiedział na czym stoje nie płacz wystaw gdzie indziej tez nie tylko forum absolutnie nie płacze wystawione na olx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jakie ET najlepsze przy 18" i 8/8,5J aby kola były w miare na równi z blotnikami przod i tyl?Przód et20 tył 25Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A czy ten kabelek idzie tez gdzies tam pod kierownica, czy jest tylko za licznikiem? W sumie dzienne by mozna jakos pod to mozze podpiac, zeby zapalaly sie dopiero po uruchomieniu silnika?! a jak chcesz te dzienne podłączyć, przecież tek kabelek jest sterującyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jakie ET najlepsze przy 18" i 8/8,5J aby kola były w miare na równi z blotnikami przod i tyl?Przód et20 tył 25Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka To tyl jest węższy od przodu w b6? [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A masz szersza obrecz z tylu? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeszcze jakie masz zawieszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Chodziło mi o 8 lub 8,5J w 18" Bo szukam czegos na lato Zawiecha 1BV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 19 bbs speedline nie chcesz? Moglbys podjechać na przymiarke do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A czy ten kabelek idzie tez gdzies tam pod kierownica, czy jest tylko za licznikiem? W sumie dzienne by mozna jakos pod to mozze podpiac, zeby zapalaly sie dopiero po uruchomieniu silnika?! No to ja mam tak właśnie zrobione, ten kabelek steruje przekaźnikiem który podaje minus na pin DRL, oraz przekaźnikiem który w pozycji włącznika AUTO, gdy silnik jest wyłączony podaje sygnał na piny odpowiedzialne za ustawienie włącznika na "0", a gdy jest ładowanie włącza tryb AUTO. Czyli zrobiłem 100% automat zapalający jakiekolwiek światła dopiero po odpaleniu samochodu. Dodam iż posiadam MCE z B7, lecz w MCE z B6 można zrobić to dokładnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Chodziło mi o 8 lub 8,5J w 18" Bo szukam czegos na lato Zawiecha 1BV 8.5 poniżej et 29 ja bym nie schodził (sline w tych parametrach są) Przy 8j możesz zejść o 6mm z et Na przodzie to jest max na tył wejdzie o 5mm jeszcze mniejsze et Tył oczywiście w obu opcjach -5mm Popatrz tu co wejdzie http://www.audizine.com/forum/showthread.php/298084-B6-A4-Wheel-Thread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chcesz 19" 8.5 cala et 35 Moim skromnym zdaniem idealne et do b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chcesz 19" 8.5 cala et 35 Moim skromnym zdaniem idealne et do b6. a co masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chcesz 19" 8.5 cala et 35 Moim skromnym zdaniem idealne et do b6. a co masz?Wejdź sobie na mój wątek z b6 ostatnia strona, to jest chyba model z rs 6 o ile się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chcesz 19" 8.5 cala et 35 Moim skromnym zdaniem idealne et do b6. hue hue ja mam z tyłu et 18 przy tych parametrach felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 I ile ci wystają? 1cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dlaczego dokladka nie jest w kolorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czyli prawie wcale. Panowie jak jest montowany tylny znaczek na klapie, na jakas tasme klejony? Ciekawi mnie jak tyl u mnie wygladalby bez znaczka, jezeli wyszlo by slabo to psiknalbym na czarno, tylko w razie czego to jak, na co go pozniej przykleic (oprocz jakis kropelek, osmiorniczek itd ) Dlaczego dokladka nie jest w kolorze? Ta fota jest nie aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi