grzes283 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Mniejsz ekran? Jesteś pewny, a nie różni się rozdzielczością obrazy tylko? tak, Low ma 6,5 cala, a High 7 cali. Grzesiek tutaj to wszystko rozpisał: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/295399-nawigacja-mmi-3g-basic-high-3g-sim-wersje-wyposazenia/ Niby nic, a widać różnicę.....dzięki trochę jestem bardziej uświadomiony. Jeszcze tylko jak byś mi powiedział, czy przekładka na wersję high jest możliwie tania, czy droga zabawa. Jutro jadę oglądać auto i chciałbym mieć jasną sytuację.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tomekhxc, spróbuj zrzucić trochę płynu, podłącz węża ogrodowego do przewodów nagrzewnicy i dawaj ciśnieniem w jeden a później w drugie wejście. Jak woda przejdzie, to nagrzewnica drożna. Zrób też może test na CO2... tapatak napisał z hjułałej p8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Mniejsz ekran? Jesteś pewny, a nie różni się rozdzielczością obrazy tylko? tak, Low ma 6,5 cala, a High 7 cali. Grzesiek tutaj to wszystko rozpisał: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/295399-nawigacja-mmi-3g-basic-high-3g-sim-wersje-wyposazenia/ Niby nic, a widać różnicę.....dzięki trochę jestem bardziej uświadomiony. Jeszcze tylko jak byś mi powiedział, czy przekładka na wersję high jest możliwie tania, czy droga zabawa. Jutro jadę oglądać auto i chciałbym mieć jasną sytuację.... https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8dkF3VHZFdXdDcTg/view?usp=sharing Tu masz w szczegółach omówione MMI 3 generacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Zrób też może test na CO2... póki nie wyklucze wszystkich przyczyn to musze sie tą nagrzewnicą zająć a czarny scenariusz biore na koniec , chociaz nie mam żadnych objawów uszczelki ale też biore taka opcje pod uwage, dziwne mi bylo przy wymianie termostatu że tyle płynu wyciekło z układu a dolałem może z 0,5l i tyle do zbiorniczka , także napewno coś nie halo , przepłukam nagrzewnice bo dziwne że płyn wlatuje a na wylocie ledwo co , ewentualnie wymienie nagrzewnice bo koszt nieduży a ponoć sie da wymienic bez zrzucania deski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tomasz nie tylko Ty miałeś taką sytaucje ! 4h.tyle czasu zajęło mi odpowietrzanie 1.8T weże od nagrzewnicy zdjęte (a auto odpalone) i nic i jak u Ciebie jedyne co rosło to poziom płynu w zbiorniczku. Finalnie skończyło sie tak,3 osoby jeden kręcił gazem ja trzymalem zdjęte przewody od nagrzewnicy a 3osoba masowała węże na chłodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wedlug mnie gdzies siedzi baniA powietrza i nie chce przepuscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 dobra i przy tym temperatura na blacie by szalała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Na szybko pytanie: W jaki sposób sprawdzić, jakie nr miał oryginalny pilot? (te z obudowy?) Wyrzuciłem ori obudowę, bo kupiłem nową, a teraz potrzebuję tych numerów, żeby dokupić nowy pilot.... Czy może z VCDS jakieś dane mnie nakierują? Tomekhxc, tak, jak czujnik nie będzie zalany płynem, to głupoty pokazuje Mój mechanior dorobił sobie rurkę przezroczystą, którą nakręca na zbiorniczek wyrównawczy i leje w nią płyn (żeby poziom płynu był sporo wyżej jak przewody do nagrzewnicy) i zaczyna odpowietrzać... Edytowane 22 Października 2016 przez Maciek0502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tomekhxc Ja do nagrzewnicy nie idzie płyn do bombel jest i tyle. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 tylko że d*pa ... też zrobiłem wlew płynu wyrzej , nagrzewnice mam drożną , przepchałem powietrzem , płynem i normalnie leci , ani śmieci czy kamienia , a dalej zamiast zasysac to wywala płyn .....obawiam sie że to powietrze idzie inna drogą ..... spod uszczelki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 tylko że d*pa ... też zrobiłem wlew płynu wyrzej , nagrzewnice mam drożną , przepchałem powietrzem , płynem i normalnie leci , ani śmieci czy kamienia , a dalej zamiast zasysac to wywala płyn .....obawiam sie że to powietrze idzie inna drogą ..... spod uszczelki....Głowica do roboty. Niedawno miałem podobnie. Jak juz udało się auto odpowietrzyc to za 3 dni juz był ten sam efekt ze przestawało grzać i zbiornik był mokry naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Głowica do roboty chyba dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Głowica do roboty chyba dwie No to koszty x2naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 No to koszty x2 no raczej, ale zbytnio sie tym nie przejmuje bo przy okazji pozmieniam te nieszczęsne napinacze , jeszcze rozrzadu nie słychać ale bedzie gotowe , uszczelniacze, wyczyszcze klapy i jak wyciągać to raz a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Po oględzinach......i po audi. Przez telefon, że stan bdb, oczywiście przebieg ori 275k, wszystko w oryginale, wymieniona szyba czołowa.....w rzeczywistości, wnętrze mega zadbane, lakier generalnie ok, ale auto po strzale z przodu, maska i błotniki źle spasowane, silnik chodzi jak traktor, więc pewnie opiłki załatwiły układ paliwowy i wtryskowy......także kolejny rodzynek odpadł a był na prawdę ładny....na fotkach Byłem u Zdunka i maja w rozliczeniu A4B8 2010r 171kkm automat wyposażenie ok, ale d*py nie urywa. Cena 49,900 - robione drzwi kierowcy 430 mikronów i maska 300 mikronów, reszta w okolicach 170 mikronów. Silnik chodzi całkiem ładnie, jeździ bardzo płynnie. http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-ksanon-ledy-nawigacja-automat-143-km-metalik-ID6yCbnz.html#33cee6ff95 Jakby ktoś mógł mi jeszcze raz pomóc z vinem, to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pytanko, co może być przyczyną wycieku? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Po oględzinach......i po audi. Przez telefon, że stan bdb, oczywiście przebieg ori 275k, wszystko w oryginale, wymieniona szyba czołowa.....w rzeczywistości, wnętrze mega zadbane, lakier generalnie ok, ale auto po strzale z przodu, maska i błotniki źle spasowane, silnik chodzi jak traktor, więc pewnie opiłki załatwiły układ paliwowy i wtryskowy......także kolejny rodzynek odpadł a był na prawdę ładny....na fotkach Byłem u Zdunka i maja w rozliczeniu A4B8 2010r 171kkm automat wyposażenie ok, ale d*py nie urywa. Cena 49,900 - robione drzwi kierowcy 430 mikronów i maska 300 mikronów, reszta w okolicach 170 mikronów. Silnik chodzi całkiem ładnie, jeździ bardzo płynnie. http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-ksanon-ledy-nawigacja-automat-143-km-metalik-ID6yCbnz.html#33cee6ff95 Jakby ktoś mógł mi jeszcze raz pomóc z vinem, to będę wdzięczny Ja bym sobie w ogóke odpuścił szukania takiego auta w PL gdzie wiadomo że 95% sprowadzanych jest po przygodach lub zdjęte z szafy (albo to i to ) W DE spokojnie znajdziesz fajnie wyposażone auto od prywatnej osoby w kwocie 10-12tys ojro tak na szybko. Fajna opcja, privatanbieter, bezwypadkowy z historią http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=234297881&scopeId=C&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2010-12-31&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Niby tak. Ja dlatego nie szukam z komisów, tylko od osób prywatnych, ale jak widać też jest ciężko. Ten, którego oglądałem u Zdunka wychodzi, że jest z komisu,......z zagłębia kombinatorów w Kościerzynie. Mam tam dwóch znajomych, jeden z nich sam prowadzi komis i odradził mi zakup z takiego źródła. No nic, szukamy dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pany kto z Was ma zamontowaną kiere z B8 polift w swojej B6/B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pany kto z Was ma zamontowaną kiere z B8 polift w swojej B6/B7? Ja w B7 a bo co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi