Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ile realnie można wołać za dół zderzaka S-Line do B6 ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

300zł max

Opublikowano

Panowie ile realnie można wołać za dół zderzaka S-Line do B6 ?

Jaki kolor?

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

t

Rzeczywiście jest ogromna różnica w cenie . Z jakością też będzie ok ?

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalk

tak, od kilku lat kupuje tylko od nich i zero problemów

Opublikowano

Rezerwacja do soboty!

Opublikowano
Wygląda ok nie lepiej podjechać do sklepu? Lub N me.pl zamówić?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wygląda na to że tak:

Właścicielem konta Me_pl i Sprzedającym jest TERG S.A. z siedzibą w Złotowie, przy ul. Za Dworcem 1d, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym – Rejestrze Przedsiębiorców pod nr KRS0000427063 Organ, który zarejestrował działalność gospodarczą Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Spółka posiada kapitał zakładowy w wysokości 37 000 000 zł, NIP Nr 767-10-04-218 Regon 570217011

Jak wejdziesz na stronkę me.pl i kontakt będzie podany ten sam adres i nazwa spółki - TERG S.A.

Edytowane przez C4NC3R

Opublikowano

tu masz raty 0% i tylko dlatego myślę o zakupię przez allegro :wink:

Wygląda na to że tak:

Właścicielem konta Me_pl i Sprzedającym jest TERG S.A. z siedzibą w Złotowie, przy ul. Za Dworcem 1d, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym – Rejestrze Przedsiębiorców pod nr KRS0000427063 Organ, który zarejestrował działalność gospodarczą Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Spółka posiada kapitał zakładowy w wysokości 37 000 000 zł, NIP Nr 767-10-04-218 Regon 570217011

Jak wejdziesz na stronkę me.pl i kontakt będzie podany ten sam adres i nazwa spółki - TERG S.A.

czyli było by w porządku, bo numer kontaktowy mają też taki sam jak na stronie producenta , jutro jeszcze zadzwonię i się zapytam , będę spał spokojnie :decayed:

Opublikowano

tu masz raty 0% i tylko dlatego myślę o zakupię przez allegro :wink:

Wygląda na to że tak:

czyli było by w porządku, bo numer kontaktowy mają też taki sam jak na stronie producenta , jutro jeszcze zadzwonię i się zapytam , będę spał spokojnie :decayed:

Myślę też że allegro by nie pozwoliło na fikcyjne konto ;)

Po 2 dużo komentarzy ma więc powinno być ok

Edytowane przez Chudy112

Opublikowano

dziękówka za zdanie :)

Opublikowano

Siema ryjce wstrętne :wink: Orientujecie się, czy lusterko wewnętrzne fotochrom jest takie same w A4B7, jak w A6C6?

Wygląda podobnie, ale nie wiem czy nie ma jakiejś różnicy :)

Trzeba powoli zbierać graty na wiosnę :grin::D

Opublikowano

Siema ryjce wstrętne :wink: Orientujecie się, czy lusterko wewnętrzne fotochrom jest takie same w A4B7, jak w A6C6?

Wygląda podobnie, ale nie wiem czy nie ma jakiejś różnicy :)

Trzeba powoli zbierać graty na wiosnę :grin::D

chyba tak ale głowy nie dam sobie uciąć :decayed:

Opublikowano

No nie, nie warto ryzykować :grin::wink:

Opublikowano

No nie, nie warto ryzykować :grin::wink:

C6 ma chyba 8pin. lustro

Opublikowano

Chyba nie ma co ryzykowac i trzeba szukac z A6....dzięki łobuzy :hi:

Opublikowano

Pochwal no sie w ogole tym nabytkiem :)

Opublikowano

Co tu się chwalić. Na razie seria, bez żadnych frykasów. Zero s-line, zero lepszego wypasu......można powiedzieć, że taka lepsza seria.

Ale z ważniejszych spraw, to potwierdzony przebieg 220k i oryginalny lakier na całym aucie, poza częścią klapy bagażnika - jakaś akcja serwisowa w 2012r. Czarny avant 2010r 2.0 tdi CAHA w multitroniku. W planach mam kompletnego S-Line, sprężyny, bo 1BA komfort niesamowity, ale stoi jak koza, full fotochrom, może składane lustra...i jakieś kosmetyczne zabiegi, ale czas pokaże co i jak. Ogólnie auto jest mega zayebiste. Bije na głowę każde moje wcześniejsze, nawet A4, mimo, że była mega napchana. Nietrafiona przygoda z passatem B7 bardzo dobrze się zakończyła :grin:

Poniżej fotka z ogłoszenia:

hOrUbKz.jpg

Opublikowano

Bardzo fajna sztuka. Gratulacje. Polift robi jednak robotę. Dawno bym się na to przesiadł, ale dla mnie za duża krowa. Robiłem kilka przymiarek i jednak A4 gabarytami jest dla mnie idealne. W A6 czuć tą wielkość która mnie przytłacza. Ale jako rodzinny dupowóz to bardzo dobry wybór :)

Opublikowano

Rzeczywiście jest ogromna różnica w cenie . Z jakością też będzie ok ?

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

mam u siebie w Cabrio i złego słowa nie mogę na razie powiedzieć..

Orientujecie się, czy lusterko wewnętrzne fotochrom jest takie same w A4B7, jak w A6C6?

kupowałem kiedyś do przedliftowego C6 lustro fotochrom, od Czakiego.. chyba było z B7 jak dobrze pamiętam.