Karol89 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dziekuje za podpowiedz ale to jest samochodzik z 2015 roku wiec troszkę będzie się różnic napęd. Wydaje mi się ze problem jest jakiś z elektryka. Najlepszy sposobem będzie podjechać do serwisu na diagnozę bo po mechanikach podobne koszty wyjdą jak będę jeździł na komputery [emoji846][emoji30]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Siemka Chciałbym się dowiedzieć, czy moduł komfortu o numerze 8E0 959 433 BA obsługuje elektryczne szyby z tyłu? Chciałbym dołożyć elektrykę na tył, a posiadam właśnie taki moduł o tym numerze. Jeśli nie można, to czy można moduł komfortu 8E0 959 433 BA wymienić z 8E0 959 433 AT lub 8E0 959 433 BC? Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Według forumowej rozpiski obsługuje ,sam się tym pewnego czasu interesowałem.Mam moduł z ta sama końcówka co ty [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 7 godzin temu, vblpl napisał: Siemka Chciałbym się dowiedzieć, czy moduł komfortu o numerze 8E0 959 433 BA obsługuje elektryczne szyby z tyłu? Chciałbym dołożyć elektrykę na tył, a posiadam właśnie taki moduł o tym numerze. Jeśli nie można, to czy można moduł komfortu 8E0 959 433 BA wymienić z 8E0 959 433 AT lub 8E0 959 433 BC? Dziękuję za pomoc. Tak, Twój obsłuży, nie musisz go zmieniać. Musisz tylko zmienić wartość adaptacji pod elektryczne szyby. Pakiet światło też to obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 13 godzin temu, Karol89 napisał: Dziekuje za podpowiedz ale to jest samochodzik z 2015 roku wiec troszkę będzie się różnic napęd. Wydaje mi się ze problem jest jakiś z elektryka. Najlepszy sposobem będzie podjechać do serwisu na diagnozę bo po mechanikach podobne koszty wyjdą jak będę jeździł na komputery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ABS działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Siema Panowie, potrzebuje numery kilku części, wprawdzie mam etke online, ale jakoś nie mogę z nią dojść do ładu. Potrzebuje numery zaślepek spryskiwaczy reflektorów, zaślepkę haka holowniczego i dolny element zderzaka znajdujący się pod grillem - nie jest to dokładka na cały zderzak, tylko na szerokość grilla. Elementy są mi potrzebne do zderzaka A6C6 S-Line z 2010r Jakby ktoś coś, to będę wdzięczny Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pany czy do b6 manual coś się zmieniło w temacie dostępności przegubów wewn? W sensie czy oprócz chińczyków pojawiło się coś sensownego w zamiennikach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pany czy do b6 manual coś się zmieniło w temacie dostępności przegubów wewn? W sensie czy oprócz chińczyków pojawiło się coś sensownego w zamiennikach? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNic się nie zmieniło jedynie tyle wiem że a6 c6 ma te same wewnętrzne przeguby a przynajmniej 2.0 tdi naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 2 godziny temu, secio84 napisał: Nic się nie zmieniło jedynie tyle wiem że a6 c6 ma te same wewnętrzne przeguby a przynajmniej 2.0 tdi naciepane z kalkulatora S7 hmm do A6 C6 2.0TDI jest zamiennik SKF http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3321333518310-VKJA_8509-O17896-przegub-napedowy.html Ciekawe czy podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 2 minuty temu, turzol napisał: hmm do A6 C6 2.0TDI jest zamiennik SKF http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3321333518310-VKJA_8509-O17896-przegub-napedowy.html Ciekawe czy podejdzie Podejdzie ale go nie kupisz. Nie ma go w IC i w żadnych hurtowniach. Na próbę możecie u mnie wziąć przeguby GSP które dają radę ogólnie. Koszt to 135zł/szt i gwarancję oczywiście mają roczną. U mnie w BiTurbo śmiga taki przegub już prawie 20tyś km(zewnętrzny) i jest cisza tylko osłonę dałem spidana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Podejdzie ale go nie kupisz. Nie ma go w IC i w żadnych hurtowniach. Na próbę możecie u mnie wziąć przeguby GSP które dają radę ogólnie. Koszt to 135zł/szt i gwarancję oczywiście mają roczną. U mnie w BiTurbo śmiga taki przegub już prawie 20tyś km(zewnętrzny) i jest cisza tylko osłonę dałem spidanaGsp spadło po 2 miesiącach normalnej jazdy nie polecam miałem na obie strony założone są 2 rodzaje ale różnią się tylko osłona niczym więcej. Koszt sztuka 170zl też potrafię zamówić i sprzedać ale nie polecam naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Gsp spadło po 2 miesiącach normalnej jazdy nie polecam miałem na obie strony założone są 2 rodzaje ale różnią się tylko osłona niczym więcej. Koszt sztuka 170zl też potrafię zamówić i sprzedać ale nie polecam naciepane z kalkulatora S7Ja z gsp nigdy problemu nie miałem. Ktoś tu pisał ze driveshaft daje radę. Osobiście handlując tym kiedyś miałem same zwroty. Daje alternatywę nie każe nikomu kupować.Przeguby wewnętrzne w B6 są 2 rodzaje. Jedne pod falansze przykręcana wypukłe drugie z płaskim kolnierzemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Gsp spadło po 2 miesiącach normalnej jazdy nie polecam miałem na obie strony założone są 2 rodzaje ale różnią się tylko osłona niczym więcej. Koszt sztuka 170zl też potrafię zamówić i sprzedać ale nie polecam naciepane z kalkulatora S7Ja z gsp nigdy problemu nie miałem. Ktoś tu pisał ze driveshaft daje radę. Osobiście handlując tym kiedyś miałem same zwroty. Daje alternatywę nie każe nikomu kupować.Przeguby wewnętrzne w B6 są 2 rodzaje. Jedne pod falansze przykręcana wypukłe drugie z płaskim kolnierzemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 8 godzin temu, Wandej napisał: Przeguby wewnętrzne w B6 są 2 rodzaje. Jedne pod falansze przykręcana wypukłe drugie z płaskim kolnierzem A u mnie to była jedna całość z półosią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Tak czy tak nie polecam mogę jak ktoś chce odstąpić swoje 2 za darmo. Bo u mnie wpadly polosie z exeo naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Tak czy tak nie polecam mogę jak ktoś chce odstąpić swoje 2 za darmo. Bo u mnie wpadly polosie z exeo naciepane z kalkulatora S7Ja mam tez poloski z Exeo i niestety lewa trafiła mi się z wywalonym przegubem wewn. I już teraz nie wiem co robić czy znowu szukać używki czy kombinować z zamiennikami. Gadałem z mechanikiem i przy quattro w dieslu te wewnętrzne lecą na potęgę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ja mam tez poloski z Exeo i niestety lewa trafiła mi się z wywalonym przegubem wewn. I już teraz nie wiem co robić czy znowu szukać używki czy kombinować z zamiennikami. Gadałem z mechanikiem i przy quattro w dieslu te wewnętrzne lecą na potęgę. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa ci nie polecę zamiennika ja nie mam Q a poleciał w 2 miesiące naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dobra szukam używki z końcówka AT. Przy okazji pompę Vacuum boscha ktoś ma na handel? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 w ośce chyba jeszcze szybciej lecą szczególnie jak program jest zrobiony , w quattro to się bardziej rozkłada co do zamienników kiedyś się skusiłem i z punktu było gorzej niż na oryginale co do używek to z exeo jest szansa na najbardziej świeże ale kiedyś ratowałem się samym przegubem wew od a6 c6 konkretnie od 2.7 mulitronic i przeguby wewnętrzne są takie same ktoś kiedyś polecał tą firmę do regeneracji http://www.motomax.pl/www-1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ale przeguby wew oska i multi takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi