Maciek02 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 1J0145769GUratowales mnie kolego. Dzieki!Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 2 godziny temu, xsebo1 napisał: Przy czyszczeniu lamp ten pierdolnik plastikowy od kierunku musiałem obrócic o 180 stopni. Na drodze okazało się że nie świeci i nie chce wyjść. Kombinerkami na hama walczyłem z 15 minut, teraz widzę że to jest z całym plastikiem Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka No wlasnie to jest caly pierdolniczek i w niego wchodzi zarowka, jak cos to mam. 1
Toskańczyk Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 13 godzin temu, Maciek02 napisał: Panowie, szukam pilnie dosłownie pierdoły. Chodzi o tą spinke łączącą dwie rury na zdjęciu. Ściągnąłem i dałem żonie do potrzymania... i wleciała na dół i najgorsze, że nie spadła na osłone i nie mogę jej znaleźć. Proszę o pomoc. Jak mi pękła to podjechałem na szrot przy Pieknej i za 10 zł gość mi oddał, miał ich sporo
kamil-vag Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 @KoJ@K, ma rację Sprawy groszowe...
Maciek02 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Panowie, czeka mnie taki maly remoncik silnika, w sumie serwis. Bede wymienial vacum pompe, egr, gruszke turba, czyscil caly dolot bo pelno oleju w nim jest i same turbo tez chce wyczyscic, wymienie tez wezyki podcisnienia i swiece zarowe. Powoedzcie mi co tam jeszcze warto zrobic przy okazji tych czynnosci. Olej i filtry tez ida do wymiany.Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nowe uszczelki na rurach powietrznych, i na kolektory by się też przydały Uszczelka pod korek wlewu oleju, bo stara na pewno puszcza... Uszczelka pod spływ oleju z turbo... Przy okazji wymiany Vacum dokup wąż odpowietrzający z tyłu na silniku... zapewne też już będzie sparciały
WydRos Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wtryski wyjmij, do wanny, uszczelnienia wymienić filtr paliwa, itd i będzie cacy
Maciek02 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nowe uszczelki na rurach powietrznych, i na kolektory by się też przydały [emoji6] Uszczelka pod korek wlewu oleju, bo stara na pewno puszcza... Uszczelka pod spływ oleju z turbo... Przy okazji wymiany Vacum dokup wąż odpowietrzający z tyłu na silniku... zapewne też już będzie sparciały A mozesz podac numert poszczególnych czesci? DziekowacWysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Potrzebuje zrobić sobie prezent pod choinkę, pomóżcie wybrać co da najlepszy wygląd dla auta w zewnętrznym S-linie? 1. Lampy Bixenon 2. Atrapa Grilla S4 + dolna kratka s4 3. Wydech na 2 kominy S-line
greg2505 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Każda z tych 3 rzeczy zmieni wygląd na+ ,ale lampy z soczewką b8 dodatkowo dadzą dużo lepsze światło, później bym zmienił wydech , na końcu grille
pajda Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Każda z tych 3 rzeczy zmieni wygląd na+ ,ale lampy z soczewką b8 dodatkowo dadzą dużo lepsze światło, później bym zmienił wydech , na końcu grille DokładniePierw bezpieczeństwo a później reszta
Toskańczyk Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 16 minut temu, pajda napisał: Dokładnie Pierw bezpieczeństwo a później reszta W takim razie szukam lamp najlepiej Bixy zmodzone z soczewką od B8
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Mam takie 2 komplety Kolego a masz może same soczewki + adaptery, żeby to samemu do biksów B6 założyć?? Lub dysponował byś czasem koło styczna, aby ewentualnie pomóc w ich montażu - mam do Ciebie tylko 100km
afroo. Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał: Kolego a masz może same soczewki + adaptery, żeby to samemu do biksów B6 założyć?? Lub dysponował byś czasem koło styczna, aby ewentualnie pomóc w ich montażu - mam do Ciebie tylko 100km Pisz do @emilk89 On handluje soczewkami i adapterami. ; )
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) afroo. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Lukasz_mk2
Frond Side Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jak upchać fotele recaro z Insigni OPC ??
MAJKI Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jak upchać fotele recaro z Insigni OPC ?? Napisz do Tomasz Król na fb to jego stołki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi