Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1J0145769G
Uratowales mnie kolego. Dzieki!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, xsebo1 napisał:

Przy czyszczeniu lamp ten pierdolnik plastikowy od kierunku musiałem obrócic o 180 stopni. Na drodze okazało się że nie świeci i nie chce wyjść. Kombinerkami na hama walczyłem z 15 minut, teraz widzę że to jest z całym plastikiem6b424acaf87cdabe3bdfc6514fc4638b.jpg

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie to jest caly pierdolniczek i w niego wchodzi zarowka, jak cos to mam.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
13 godzin temu, Maciek02 napisał:

Panowie, szukam pilnie dosłownie pierdoły. Chodzi o tą spinke łączącą dwie rury na zdjęciu. Ściągnąłem i dałem żonie do potrzymania... i wleciała na dół i najgorsze, że nie spadła na osłone i nie mogę jej znaleźć. Proszę o pomoc.

Jak mi pękła to podjechałem na szrot przy Pieknej i za 10 zł gość mi oddał, miał ich sporo 

Opublikowano

A nowa w aso chyba 3-4zl :wink:

Opublikowano

@KoJ@K, ma rację :P Sprawy groszowe...

Bez tytułu.png

Opublikowano

Panowie, czeka mnie taki maly remoncik silnika, w sumie serwis. Bede wymienial vacum pompe, egr, gruszke turba, czyscil caly dolot bo pelno oleju w nim jest i same turbo tez chce wyczyscic, wymienie tez wezyki podcisnienia i swiece zarowe. Powoedzcie mi co tam jeszcze warto zrobic przy okazji tych czynnosci. Olej i filtry tez ida do wymiany.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nowe uszczelki na rurach powietrznych, i na kolektory by się też przydały ;) Uszczelka pod korek wlewu oleju, bo stara na pewno puszcza... Uszczelka pod spływ oleju z turbo... Przy okazji wymiany Vacum dokup wąż odpowietrzający z tyłu na silniku... zapewne też już będzie sparciały

Opublikowano

Wtryski wyjmij, do wanny, uszczelnienia wymienić filtr paliwa, itd i będzie cacy

Opublikowano
Nowe uszczelki na rurach powietrznych, i na kolektory by się też przydały [emoji6] Uszczelka pod korek wlewu oleju, bo stara na pewno puszcza... Uszczelka pod spływ oleju z turbo... Przy okazji wymiany Vacum dokup wąż odpowietrzający z tyłu na silniku... zapewne też już będzie sparciały

A mozesz podac numert poszczególnych czesci? Dziekowac

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Potrzebuje zrobić sobie prezent pod choinkę, pomóżcie wybrać co da najlepszy wygląd dla auta w zewnętrznym S-linie?

1. Lampy Bixenon 

2. Atrapa Grilla S4 + dolna kratka s4

3. Wydech na 2 kominy S-line 

Opublikowano

Każda z tych 3 rzeczy zmieni wygląd na+ ,ale lampy z soczewką b8 dodatkowo dadzą  dużo lepsze światło, później bym zmienił wydech , na końcu grille 

Opublikowano
Każda z tych 3 rzeczy zmieni wygląd na+ ,ale lampy z soczewką b8 dodatkowo dadzą  dużo lepsze światło, później bym zmienił wydech , na końcu grille 
Dokładnie
Pierw bezpieczeństwo a później reszta
Opublikowano
16 minut temu, pajda napisał:

Dokładnie
Pierw bezpieczeństwo a później reszta

W takim razie szukam lamp najlepiej Bixy zmodzone z soczewką od B8 

Opublikowano

Mam takie 2 komplety :wink:

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Mam takie 2 komplety :wink:

Kolego a masz może same soczewki + adaptery, żeby to samemu do biksów B6 założyć?? Lub dysponował byś czasem koło styczna, aby ewentualnie pomóc w ich montażu - mam do Ciebie tylko 100km

Opublikowano
2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał:

Kolego a masz może same soczewki + adaptery, żeby to samemu do biksów B6 założyć?? Lub dysponował byś czasem koło styczna, aby ewentualnie pomóc w ich montażu - mam do Ciebie tylko 100km

Pisz do @emilk89 On handluje soczewkami i adapterami. ; )

Opublikowano (edytowane)

afroo. :hi:

Edytowane przez Lukasz_mk2
Opublikowano

Jak upchać fotele recaro z Insigni OPC ?? 

25395987_1546395018779101_2176511609143099672_n.jpg

Opublikowano
Jak upchać fotele recaro z Insigni OPC ?? 
25395987_1546395018779101_2176511609143099672_n.thumb.jpg.c33c78d6b2f4ac6ce24fa0f444813829.jpg

Napisz do Tomasz Król na fb to jego stołki ;)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki już wszystko jasne