LukeCabrio Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Nie będzie pasowało, zupełnie inne mocowanie do drzwi. Chyba, że wypniesz samo lustro z tego okrągłego mocowania i przełożysz do swojego uchwytu-tego co zostaje w drzwiach. 1
bartekzks Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mi potrzebny sam mechanizm bo moje się nie składa reszta z nim ok. Da radę tak z dwóch jedno zrobić? 1
LukeCabrio Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Powinno dać radę, mocowanie wygląda na takie samo. Jak już tak grzebiesz to puść sobie kabel i zrób moda z ledami na spodzie lusterek. Jak nie dziś to za jakiś czas a będziesz miał już instalację. Gdzieś na forum widziałem opis jak to zrobić. Ledy i blendy pochodzą z A6 C5.
bartekzks Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 54 minuty temu, MamDwieDychyNaWache napisał: Powinno dać radę, mocowanie wygląda na takie samo. Jak już tak grzebiesz to puść sobie kabel i zrób moda z ledami na spodzie lusterek. Jak nie dziś to za jakiś czas a będziesz miał już instalację. Gdzieś na forum widziałem opis jak to zrobić. Ledy i blendy pochodzą z A6 C5. Dzięki. Wiem błędy już są i czekają na swoją kolej haha , teraz tylko z jednym działam bo szlak je trafił... Pozdrawiam
LukeCabrio Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Pochwalę się drobnym ale satysfakcjonującym modem: wszystkie podnośniki szyb, sterownik lusterka i włącznik świateł zostały zastąpione przez wersje z aluminiowym wykończeniem. Nie sądziłem, że to aż tak zmieni wygląd wnętrza... Teraz dotykanie tego wszystkiego to prawdziwa frajda
LukeCabrio Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Przełącznik świateł ori z Golfa 6: 3c8941431c pasuje P&P Można dodatkowo wyprostować pierścień z symbolmi przekładając go z naszych przełączników. Dłubanina, i jak narazie sobie odpuszczam. Przełącznik lusterek ori z Q3: 8K0959565 -- tutaj trzeba przełożyć chromowaną gałkę i dopracować mocowanie, jest delikatnie inne. Można tez kupić wersję z b8 ale te mają błyszczący plastik na samej górze - nie podobało mi sie to. Panel drzwi ori z A3 cabrio: nie pamiętam numeru, ale aby pasował trzeba przełożyć przyciski do panelu z a4 cabrio. Bez tego przyciski będą za nisko. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez MamDwieDychyNaWache
Funkybela Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Jak wyglada sprawa z el.skladanymi lustrami od Anglików,wiem,ze kąt widzenia prawego lusterka jest zupełnie inny jak w EU,czy idzie jakoś przełożyć stelaż z Uk do Eu,zeby wszsytko grał jak należy? Próbował ktoś już coś takeigo?
bartekzks Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W dniu 9.08.2018 o 14:55, MamDwieDychyNaWache napisał: Pochwalę się drobnym ale satysfakcjonującym modem: wszystkie podnośniki szyb, sterownik lusterka i włącznik świateł zostały zastąpione przez wersje z aluminiowym wykończeniem. Nie sądziłem, że to aż tak zmieni wygląd wnętrza... Teraz dotykanie tego wszystkiego to prawdziwa frajda Blokada tylnych szyb działa? Pozdrawiam
LukeCabrio Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 8 godzin temu, bartekzks napisał: Blokada tylnych szyb działa? Pozdrawiam W cabrio ten ostatni przycisk opuszcza / podnosi wszystkie szyby naraz. Działa bez problemów
Rabbi Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Dziś widziałem Skodę Fabię z czarnym sufitem. Świat się kończy...
pajda Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 23 godziny temu, Rabbi napisał: Dziś widziałem Skodę Fabię z czarnym sufitem. Świat się kończy... Raczej idzie do przodu ?
black_edition Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Fabie to i radary posiadają nie ma co się dziwić . Trochę technologia poszła do przodu to i upychają to mniejszego segmentu wyposażenie lepsze
arturek986 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tak to już jest że wyposażenie które było zarezerwowane dla klasy premium z biegiem czasu pojawia się w samochodach miejskich.
vblpl Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Panowie, da się jakoś wytargać zaślepkę tunelu pod ręcznym? Chodzi mi o plastik długości 10cm, znajduje się pod ręcznym, kiedy nie jest zaciągnięty. Plastik wygięty w łuk. Dziękuję.
MaTeo85 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 52 minuty temu, vblpl napisał: Panowie, da się jakoś wytargać zaślepkę tunelu pod ręcznym? Chodzi mi o plastik długości 10cm, znajduje się pod ręcznym, kiedy nie jest zaciągnięty. Plastik wygięty w łuk. Dziękuję. Tu masz na szybko foto jak sie za to zabrac Generalnie trzeba z tym plastikiem pokombinowac bo mocno trzyma
biggman Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Wpierw ściąga się ramkę gałki i wypycha ten plastik od dołu palcem Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez biggman
vblpl Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dziękuję! A orientujecie się może, czy włożę tam jakoś rękę i podłącze zapalniczkę? Działałem z Kajem i o tym zapomnieliśmy. Panel Menu podpięty, a zapalniczka nie
LukeCabrio Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 @vblpl Odkręcasz śruby i wypychasz dziada z wyczuciem. Łatwo połamać mocowanie tego plastiku z obejmą - element nr.6 -- BNS 5.0 jest już na pokładzie; jak zawsze byłem cienki jak siki węża z elektryki, to teraz przez moment czułem sie jak Wielki Elektronik (ten od pana Kleksa ? ) Pin 16 dołożony, zmostkowany z pinem 15, k line przepięta 5 -> 7 i radio ożyło. Po wszystkim jeszcze musiałem przerobić przelotkę od diversity, miała uszkodzone to mniejsze gniazdo. Wiem, że dla sporej większości z was to śmieszna sprawa, ale dla mnie to był mały Monteverest. Dołożenie modułu bluetooth zrobię sam, złapałem zajawkę.
Rekomendowane odpowiedzi