Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie pytanie czy przetwornica do d1s jest taka sama jak do d2s? Jak tak to nie ma ktoś na zbyciu? Ewentualnie czy któryś dobry człowiek poda mi nr do d1s. Aa i druga sprawa przy zamykaniu tylnej szyby coś płynęło i teraz tak: szybą się opuszcza ale nie podnosi. Macie jakiś pomysł?
Ani z przycisku kierowcy ani danych drzwi?
Ani tak ani tak. Ale w dół idzie.Bartek pomożesz w temacie przetwornica :confused4::confused4:
Niestety nie znam się na przetwornikach - zagadaj do Gwerty albo HiRide.Co do podnośnika - może silniczek padł padł albo wiązka do niego? Jakieś błędy w MK?
Błędów brak.Takie przetwornice znalazłem na allegro tylko kurde AUDI A3 A4 PRZETWORNICA XENONU LAMPA XENON (2631369529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będą pasować??

Przetwornice na pewno mają 2 różne wtyczki:whistling: na 4piny i na 6(chyba:decayed:) I ty pewnie masz na 6 tak?? Bo u mnie d2s są na 4:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie pytanie czy przetwornica do d1s jest taka sama jak do d2s? Jak tak to nie ma ktoś na zbyciu? Ewentualnie czy któryś dobry człowiek poda mi nr do d1s. Aa i druga sprawa przy zamykaniu tylnej szyby coś płynęło i teraz tak: szybą się opuszcza ale nie podnosi. Macie jakiś pomysł?
Ani tak ani tak. Ale w dół idzie.Bartek pomożesz w temacie przetwornica :confused4::confused4:
Niestety nie znam się na przetwornikach - zagadaj do Gwerty albo HiRide.Co do podnośnika - może silniczek padł padł albo wiązka do niego? Jakieś błędy w MK?
Błędów brak.Takie przetwornice znalazłem na allegro tylko kurde AUDI A3 A4 PRZETWORNICA XENONU LAMPA XENON (2631369529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy będą pasować??

Pożycz od kogoś silniczek i sprawdź czy bangla.

Opublikowano

Przetwornice na pewno mają 2 różne wtyczki:whistling: na 4piny i na 6(chyba:decayed:) I ty pewnie masz na 6 tak?? Bo u mnie d2s są na 4:wink:

przetwornice d1s i d2s to dwie rozne konstrukcje d1s wspołpracuje z palnikiem z zapłonnikiem a d2s sam palnik

ilośc pinów wtyczki to pikuć w kazdym wyadku i tak tylko dwa są wykorzystane

nowa przetwornice d1s stosowana w bixie

NOWA Przetwornica Valeo bi XENON AUDI A4 VW PASSAT (2642203852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale moze byc smiało stosowana do ksenonu

Opublikowano
I jak, brać te ramiona wycieraczek? :)

Jak nowe to warto:good:

Dzięki :decayed: To biorę!

Opublikowano

Same pióra kosztują prawie 200zł Boscha:facepalm: Ja w sumie komplecik denso kupiłem za 90zł i jak narazie są git:wink:

Opublikowano

Kuźwa Wy to jednak macie oko ja bym za cholere się nie zjarzył:facepalm:

Opublikowano
Kuźwa Wy to jednak macie oko ja bym za cholere się nie zjarzył:facepalm:

A co tu jarzyć 2003 rok:wink:

Opublikowano

mogę Ci same pióra sprzedać :decayed:

Opublikowano

Acha no tak nie spojrzałem na datę rzeczywiście 2003 rok, ale co koleś myśli że można ludzi w uja robić:facepalm:

Opublikowano

Same pióra kosztują prawie 200zł Boscha:facepalm: Ja w sumie komplecik denso kupiłem za 90zł i jak narazie są git:wink:

To są pióra BOSCH? Teraz mam BOSCH Twin i nigdy więcej nie dam się na ten shit namówić.. Czyli co, darować mam sobie te ramiona + pióra czy co? :facepalm:

Płaskie Aero? Będą pasowały do 2001?

Ja już te z aukcji zamówiłem.. :doh:

Opublikowano

To są pióra BOSCH? Teraz mam BOSCH Twin i nigdy więcej nie dam się na ten shit namówić.. Czyli co, darować mam sobie te ramiona + pióra czy co? :facepalm:

Płaskie Aero? Będą pasowały do 2001?

Nie no bierz:good: Tutaj masz nowy komplet za 240zł a tak jak pisze że boscha same pióra aero prawie 200zł:kwasny: Oczywiście aero nie podejdą pod stare ramiona i w ogóle nie było aero od 2001 roku:kwasny:

Opublikowano

I wtedy też więcej modeli wycieraczek pod ten głupi klips podejdzie no nie?

Opublikowano
I wtedy też więcej modeli wycieraczek pod ten głupi klips podejdzie no nie?

Tak już możesz kupić i Boscha i Valeo i Denso i jeszcze sporo firm pewnie robi:wink: A te z 2001 roku jak szukałem to tylko valeo w carsie mieli bo nietypowe mocowanie:facepalm: Audi:decayed:

Opublikowano

No ja BOSCHa kupiłem i dałem za ten szajs 100 zł :facepalm: Lepiej już jakbym tyłek wystawił przez okno i nim wycierał szybę w deszczu.

Opublikowano

Mam na sprzedaż Valeo model XTRM jak by ktoś potrzebował :wink4:

Opublikowano

A masz ramiona pod piora Aero? Bo jesli nie to nie podejdą

Opublikowano

2004r to już powinieneś mieć aero:wink: Dobra reklama:polew:

Opublikowano
A masz ramiona pod piora Aero? Bo jesli nie to nie podejdą

muszę iść sprawdzić :decayed: tylko auto u mechanika na jutra :decayed: