laki83 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 ja ewentualnie tez mógłbym wpaść do grona 6ego divisionu:decayed:
Gik Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 a może i ja wpadł bym na listę divisionów ;P
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje..
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. Czy w navi zapisały się jakieś błędy?
domin79 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. może antena powiedziała papa:eusathink:
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. Czy w navi zapisały się jakieś błędy? Jutro może od siostry laptopa wytargam to sprawdzę... Który to blok w ogóle jest?
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. Czy w navi zapisały się jakieś błędy? Jutro może od siostry laptopa wytargam to sprawdzę... Który to blok w ogóle jest? Nie blok - klikasz przycisk "37 - navigation" lub "56 - radio" i w nim "Fault Codes". RNS dokładany czy fabryczny?
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. może antena powiedziała papa:eusathink: a może trzeba sprawdzić czy jest antena w ogóle dobrze podłączona ?
wladi Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No i zresetowałem RNS, włączyłem navi, była jakaś instalacja, ale satelitów dalej nie znajduje.. może antena powiedziała papa:eusathink: a może trzeba sprawdzić czy jest antena w ogóle dobrze podłączona ? Nie no mówił przecież że wszystko mu śmigało dobrze chyba że coś się poluzowało:eusathink:
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 no właśnie o to mi chodzi wiesz jakie mamy drogi w PL
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No w 2001r RNSa chyba jeszcze nie było Co do poluzowania to ostatnio kratki nawiewów wymieniałem to może faktycznie coś się poluzowało:eusathink:
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No w 2001r RNSa chyba jeszcze nie było Masz rację - nie spojrzałem na Twój rocznik Co do poluzowania to ostatnio kratki nawiewów wymieniałem to może faktycznie coś się poluzowało:eusathink: Zanim zaczniesz rozbierać auto - podłącz kompa (jeśli wtyczka anteny GPS się wypięła, będzie błąd w buforze radia/navi).
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No w tym przypadku jednak łatwiej mi wyciągnąć RNSa niż podłączyć się lapkiem, bo nie mam
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 No w tym przypadku jednak łatwiej mi wyciągnąć RNSa niż podłączyć się lapkiem, bo nie mam Wtyczka przy navi raczej się nie wypnie - to już bardziej druga strona adaptera albo sam GPS wleciał w jakieś kiepsko dostępne miejsce (gdzie go zamocowałeś?)
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tego gdzie GPS jest podłączony to nawet najstarsi górale nie widzą Kupiłem go już z RNSem.
barrowiec1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Kamilu - zagadaj w zachodniopomorskim o VAG-a, chłopaki dzisiaj z Kluczewa przylecieli, więc ktoś powinien mieć w Szcz. Anteny poszukaj nad schowkiem pasażera, w 80% tam jest chowany. Szukaj takiego kwadratowego 'pudełeczka' na magnes.
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tego gdzie GPS jest podłączony to nawet najstarsi górale nie widzą Kupiłem go już z RNSem. Ty go montowałeś? GPS podłączasz w pojedyncze zielone gniazdo antenowe na tylnej ściance navi. Po tym kabelku jedź dalej i szukaj usterki...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tego gdzie GPS jest podłączony to nawet najstarsi górale nie widzą Kupiłem go już z RNSem. Ty go montowałeś? GPS podłączasz w pojedyncze zielone gniazdo antenowe na tylnej ściance navi. Po tym kabelku jedź dalej i szukaj usterki... Kupiłem samochód z zamontowanym RNSem A o podłączenie to chodziło mi o ten moduł GPS gdzie on może być Kamilu - zagadaj w zachodniopomorskim o VAG-a, chłopaki dzisiaj z Kluczewa przylecieli, więc ktoś powinien mieć w Szcz. Anteny poszukaj nad schowkiem pasażera, w 80% tam jest chowany. Szukaj takiego kwadratowego 'pudełeczka' na magnes. W sumie całkiem możliwe, bo ostatnio coś zaczęło mi klekotać bardzo cicho w okolicach schowka
miszka Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc
domin79 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tego gdzie GPS jest podłączony to nawet najstarsi górale nie widzą Kupiłem go już z RNSem. Ty go montowałeś? GPS podłączasz w pojedyncze zielone gniazdo antenowe na tylnej ściance navi. Po tym kabelku jedź dalej i szukaj usterki... niebieskie Bartku:wink: anteny były montowane też za zegarami:wink:
Rekomendowane odpowiedzi