wladi Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc Ja u siebie mam specjalną puszkę pod fotelem pasażera i tam mam blutka:naughty:
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tego gdzie GPS jest podłączony to nawet najstarsi górale nie widzą Kupiłem go już z RNSem. Ty go montowałeś? GPS podłączasz w pojedyncze zielone gniazdo antenowe na tylnej ściance navi. Po tym kabelku jedź dalej i szukaj usterki... niebieskie Bartku:wink: anteny były montowane też za zegarami:wink: Po kabelku dojdzie gdzie jest - oczywiście masz rację, gniazdo jest niebieskie (nie wiem czemu ale zwidziało mi się, że było ciemno-zielone).
domin79 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc w warsztacie masz foty http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/index54.html dodatkowo przypnij go trytką
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc Najczęściej dokładając wrzuca się go za schowek pasażera - jak ktoś chce mieć ładnie, to załatwiam pudło i daję go tak jak fabrycznie czyli w podłogę pod nogami pasażera.
miszka Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc Ja u siebie mam specjalną puszkę pod fotelem pasażera i tam mam blutka:naughty: No wiem bo tak jest ori , ale ja nie mam takiej puszki i muszę to gdzieś wcisnąć ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc w warsztacie masz foty http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/index54.html dodatkowo przypnij go trytką panowie pytanie z innej beczki Gdzie i jak zamontować moduł Bluta , czytałem że za schowkiem pasażera ale jak i do czego najlepiej żeby nie uszkodzić antenki no i żeby nie latał ? Dzięki za pomoc Najczęściej dokładając wrzuca się go za schowek pasażera - jak ktoś chce mieć ładnie, to załatwiam pudło i daję go tak jak fabrycznie czyli w podłogę pod nogami pasażera. Dzięki wielkie za pomoc , będę musiał to jakoś zamocować za tym schowkiem, wiem że ori by było najlepiej na ale nie można mieć wszystkiego
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak to jest z DRL i jego działaniem, bo czytałem, że jak DRL jest wyłączone a CLH włączone to CLH i tak nie będzie działać, ale jak DRL jest włączone i CLH wyłączone to DRL będzie działać
domin79 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 jedno do drugiego nic niema i działają niezależnie:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Czyli dałem ciała trochę, bo zleciłem zrobienie modułu CLH i DRL gdzie CLH jest zależne od DRL, no trudno
wladi Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Czyli dałem ciała trochę, bo zleciłem zrobienie modułu CLH i DRL gdzie CLH jest zależne od DRL, no trudno Nie kumam o co Ci chodzi jak może clh być zależne od drl??? Kto Ci to podłącza:facepalm:
Fr0styyy. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Czyli dałem ciała trochę, bo zleciłem zrobienie modułu CLH i DRL gdzie CLH jest zależne od DRL, no trudno Nie kumam o co Ci chodzi jak może clh być zależne od drl??? Kto Ci to podłącza:facepalm: Bo gdzieś czytałem, że jeżeli DRL jest wyłączone to CLH nie działa (ze względu na czujnik zmierzchu chyba, czy coś takiego) nvm. A jako, że nie mam 250 zł na MCE z końcówką F do B6 to zleciłem zrobienie modułu SD2 z DRL na drogowych światłach i CLH z czujnikiem zmierzchu na halogenach Dużo taniej, a efekt praktycznie ten sam.
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 z tym wjazdem trochę przesadził, to nie terenówka
adams78 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Trzeba mieć z banią żeby tak taplać się w błocie zwykłym autem drogowym mając obok terenówkę
Fr0styyy. Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Wytargałem RNSa i antena leżała sobie schowana za RNSem Łapie niby 3 satelity, ale sprawdzę w praniu później jak będę jechał...
daniels Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 może i ja bym przystąpił do B6D
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 daniels daj linka do Twojego autka bo chętnie sobie zobaczę
Fr0styyy. Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 może i ja bym przystąpił do B6D Twoja fura zawsze będzie mile widziana Em dobra sprawdziłem jak działa Navi i dalej jest źle... Przez pół drogi jechałem bokiem bokiem na offroad chociaż byłem na głównej drodze w mieście Wychodzi na to, że nie potrafi ocenić odległości/własnego położenia. Tam gdzie mam faktycznie skręcić ona pokazuje, że mam jechać prosto albo jeszcze inne cyrki Zresztą nagrałem to RNS Navi Fail :F - YouTube na początku jeszcze jest dobrze (główna ulica miasta) byłem na tej pomarańczowej drodze, jednak navi pokazywała, że niby znajduje się na jakiejś bocznej uliczce 3:24 mam skręcać w lewo (jeszcze jestem przed zjazdem w lewo), a ta pokazuje żebym jechał prosto, dopiero 3:46 się zatrzymałem żeby skręcić w lewo a ta każe na rondzie zawracać Później jakoś jej się udało dobrze pokierować te 200m do domu
marcin_o23 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 ori 19 z rs4 b7 mają szerokość 9cali??
Rekomendowane odpowiedzi