miedzikos Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Mega dobre to a4 no i moje ulubione roti
marcin_o23 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 świetnie spasowane koła z budą
Fr0styyy. Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Frostyyy - jeszcze jedno. Daj GPS-a na deskę przed szybę i zobacz czy jest lepszy odbiór (liczba satelit). Ew. kup nowego GPS-a - kosztuje jakieś 50zł i zobacz czy jest lepiej. No sprawdzę, a powiedz mi ile satelitów powinien łapać GPS? I jeszcze jedno, gdzie dokładnie szukać przewodu na którym będzie implus do centralnego zamka? Tak żeby pół samochodu nie rozbierać
domin79 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 6-8 na takiej antenie:wink: ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Marcin daj fote jak nakleiłeś
jozek726 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ponowię pytanko, da się zakodować kluczyć bez Vaga ? Chyba nie co ? bo tam jest IMO do zaprogramowania
Marcino87 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Za ciemno już dziś ale nakleiłem ale wiesz co Doniek do srebrnego pasowaćnie bedzie nakleje chyba tą drugą na drugiej stronie
wladi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Za ciemno już dziś ale nakleiłem ale wiesz co Doniek do srebrnego pasowaćnie bedzie nakleje chyba tą drugą na drugiej stronie Jutro widzę fotkę na pw:grin:
Marcino87 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Aż poleciałem Wam zrobić THX kierowniku B6D takie coś a jak cieszy :banan:
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Frostyyy - jeszcze jedno. Daj GPS-a na deskę przed szybę i zobacz czy jest lepszy odbiór (liczba satelit). Ew. kup nowego GPS-a - kosztuje jakieś 50zł i zobacz czy jest lepiej. No sprawdzę, a powiedz mi ile satelitów powinien łapać GPS? Sprawdzałem wczoraj u siebie - na ori antenie mam 8. I jeszcze jedno, gdzie dokładnie szukać przewodu na którym będzie implus do centralnego zamka? Tak żeby pół samochodu nie rozbierać Nie ma takiego przewodu - informacja z pilota leci przez antenę do MK a z niego do każdego sterownika w drzwiach po szynie CAN. Dopiero dany sterownik w drzwiach ma bezpośrednie połączenie z zamkiem. ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- Ponowię pytanko, da się zakodować kluczyć bez Vaga ? Chyba nie co ? bo tam jest IMO do zaprogramowania Chodzi o pilota który nie pracował wcześniej z danym MK czy takiego, który pracował i teraz się nie łączy?
Bieniek Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Jozkowi chodzi o b7 adoptowac do b6. Bez vaga ani rusz.
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Jozkowi chodzi o b7 adoptowac do b6.Bez vaga ani rusz. A jeśli tak to oczywiście, nie ma szans
jozek726 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 właśnie tak jak Bieniek mówi ok dzięki
Fr0styyy. Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Sprawdzałem wczoraj u siebie - na ori antenie mam 8. U mnie dzisiaj chyba 3 były Nie ma takiego przewodu - informacja z pilota leci przez antenę do MK a z niego do każdego sterownika w drzwiach po szynie CAN. Dopiero dany sterownik w drzwiach ma bezpośrednie połączenie z zamkiem. To teraz nie wiem jak to ugryźć mam A od kierunkowskazu któregoś przewód w kabinie gdzieś "pod ręką" jest? Albo inaczej, znajdę gdzieś +12V tylko przy otwieraniu i zamykaniu samochodu? Jozkowi chodzi o b7 adoptowac do b6.Bez vaga ani rusz. A jakby bebechy z kluczyka z B6 do kluczyka z B7 przełożyć?
Marcino87 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Sprawdzałem wczoraj u siebie - na ori antenie mam 8. U mnie dzisiaj chyba 3 były Nie ma takiego przewodu - informacja z pilota leci przez antenę do MK a z niego do każdego sterownika w drzwiach po szynie CAN. Dopiero dany sterownik w drzwiach ma bezpośrednie połączenie z zamkiem. To teraz nie wiem jak to ugryźć mam A od kierunkowskazu któregoś przewód w kabinie gdzieś "pod ręką" jest? Albo inaczej, znajdę gdzieś +12V tylko przy otwieraniu i zamykaniu samochodu? Jozkowi chodzi o b7 adoptowac do b6.Bez vaga ani rusz. A jakby bebechy z kluczyka z B6 do kluczyka z B7 przełożyć? adamooo coś kombinował z tym tematem zasięgnij info u niego
jedrekx Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Powróciłem do B6, witam B5 poszło? pochwal się nowym nabytkiem
wojtas-audi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Poszło B5 w zeszłym tyg, wczoraj kupiłem b6, musze ogarnac jakies zdjecia i wrzuce, ogolnie nic ciekawego 2002 1,9tdi awx, avant, z "wypasu" jesli to mozna nazwac to podgrzewane fotele, i czarna skóra ale nie w kubłach, po za tym seria jak narazie, trzeba dopracowac i będzie igła, ale jest ok dzisiaj jedna fotke strzelilem po gruntownym myciu i czyszczeniu : http://img845.imageshack.us/img845/2432/111wds.jpg
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Powróciłem do B6, witam Witamy spowrotem rezaczu
wojtas-audi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 No miałbyć sedan, bo ostatnio zastanawiałem się na ch mi avant ?? No i sie dowiedziałem, że jednak będzie potrzebny , bo rodzina się powiększa
Rekomendowane odpowiedzi