Remik-A4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ooo wlasnie :kox: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 13:14_________________________________________________ wlasnie o takie powykrecane metalik cos w stylu 3D http://bcstudiosinc.com/LosAngeles/3d_logo_creator.html
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 LOGOTYP musi byc praktyczny... to co wklejacie nie bedzie wygladalo dobrze na aucie [zadnych krzywizn]. Logo musi byc proste, estetyczne i dobrze wygladac na kazdym lakierze! Czy to jest jasny, czy czarny. Zwroccie uwage, ze np. logo klubowe przecietnie wypada na jasnym kolorze... :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dajcie Flyerowi coś zrobić, wy w ogóle czytacie ten topic czy tylko piszecie co wam do głowy przychodzi? Zobaczcie na logo batalionu, jasne, praktyczne i dobrze widoczne, a tu jakieś kur.. płomyki, laserki 3d czy może nawet 4d. Moim zdaniem takie coś na aucie będzie wyglądało
!Tommy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a moze cos z wykorzystaniem auta http://images47.fotosik.pl/480/4d48a6f4c9ff16a3med.jpg mam to w garfice wektorowej bez tych kresek, avanta tez daloby rade zrobic
Remik-A4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dajcie Flyerowi coś zrobić, wy w ogóle czytacie ten topic czy tylko piszecie co wam do głowy przychodzi? Zobaczcie na logo batalionu, jasne, praktyczne i dobrze widoczne, a tu jakieś kur.. płomyki, laserki 3d czy może nawet 4d. Moim zdaniem takie coś na aucie będzie wyglądało to sa przeciez propozycje... kazdy no moze prawie ma jakies propozycje i dobrze, ze je wkleja mamy przeto wieksze pole widzenia a Flyer przedstawi swoja puzniej i tez dobrze - bedzie wiecej do wyboru... a bez wazelinowe !!! glosowanie wyloni najlepsza wiec na co tu czekac mlody_drog :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 13:41_________________________________________________ a moze cos z wykorzystaniem auta http://images47.fotosik.pl/480/4d48a6f4c9ff16a3med.jpg mam to w garfice wektorowej bez tych kresek, avanta tez daloby rade zrobic ciekawwa opca rowniez do rozwazenia
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wiec sprawa naklejki jednokolorowej opanowana!!!!!!!!!!!!!! jest dokładnie tak jak wkleil NOSB u gory w logo dotychczasowym...pierwsza naklejka jest juz u mnie i nie ma problemu z produkcja :jupi: jesli chodzi o naklejki typu drugiego kolorowe itd to tez moge sie tym zajac tylko potrzebuje jakies konkretny projekt [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:39_________________________________________________NOSB dawaj adres na PW pierwsze dwie posle do Ciebie jako do prezesa [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:43_________________________________________________aha zapomnialem dodac moim zdaniem naklejki wyszly rewelka
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 swoje propozycje logo moze zglaszac kazdy ja mam tylko watpliwosci co do wybor logo przez glosowanie... bo tutaj zawsze sa niespodzianki
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 moim zdniem nie ma co kombinowac z kolorowym...B5 Batalion tez ma fajne proste logo Mowie wam ze B6 DIVISION - jest prawie identyczne jak u gory...czcionka jest ta sam a kolory i rozmiary wg zyczenia
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 moim zdniem nie ma co kombinowac z kolorowym...B5 Batalion tez ma fajne proste logo Mowie wam ze B6 DIVISION - jest prawie identyczne jak u gory...czcionka jest ta sam a kolory i rozmiary wg zyczenia poka
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wieczorem pokaze real foto bo teraz nie mam kabla zeby zrzucic zdjecie z koma na kompa ...niestety siedze w pracy
Wąski Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wieczorem pokaze real foto bo teraz nie mam kabla zeby zrzucic zdjecie z koma na kompa ...niestety siedze w pracy to się pracuje a nie
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wiec sprawa naklejki jednokolorowej opanowana!!!!!!!!!!!!!! jest dokładnie tak jak wkleil NOSB u gory w logo dotychczasowym...pierwsza naklejka jest juz u mnie i nie ma problemu z produkcja :jupi: jesli chodzi o naklejki typu drugiego kolorowe itd to tez moge sie tym zajac tylko potrzebuje jakies konkretny projekt Jesteś jakimś naklejkowym królem czy co ? Bo w razie gdybym potrzebował czegos to muszę wiedzieć do kogo uderzać.
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 wiec sprawa naklejki jednokolorowej opanowana!!!!!!!!!!!!!! jest dokładnie tak jak wkleil NOSB u gory w logo dotychczasowym...pierwsza naklejka jest juz u mnie i nie ma problemu z produkcja :jupi: jesli chodzi o naklejki typu drugiego kolorowe itd to tez moge sie tym zajac tylko potrzebuje jakies konkretny projekt Jesteś jakimś naklejkowym królem czy co ? Bo w razie gdybym potrzebował czegos to muszę wiedzieć do kogo uderzać. kROLEM nie ale moge wiele jest chodzi o plotowanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 15:48_________________________________________________jak ktos cos potrzebuje to smialo
Nosb Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Przejrzę co sie dzieje i odpisze cos pozniej teraz jem i spadam dzialac jeszcze
MAGIC87 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nosb pisałem do ciebie w sprawie tej dokladki spylisz ja?? i druga sprawa. jak jest z takimi lampami? jakosciowo http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-8e-00-04-red-white-led-diody-i1373961823.html zebym sie nie wpakował w 600 zł. miał ktos?
Remik-A4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a mlody_drog takich nie ma u siebie
MAGIC87 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no własnie pisałem do niego priva prezent na gwiazdke chce chociaz i tak juz nie dojdze ale chciałbym wiedziec jak z nimi jest...
Rekomendowane odpowiedzi