Kolkov Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 napiszcie mi proszę numer przekaźnika od wycieraczek w B6, najlepiej jakbyście zarzucili jakimś fotosem a co sie stalo? jak przestaly dzialac totalnie, to sprawdz bezpiecznik - mi zeszlej zimy 3x sie spalil. działać działaja, ale ok pół roku po wymianie mechanizmu na funkiel nówex, coś zfixowało i ustawiły się pionowo
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Chłopy! jak jadę to mi kierownica wibruje strasznie, nawet przy 60km/h, możliwe, że śnieg gdzieś zalega? Np na kołach? :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 to samo mialem po ostatnich zabawach w śniegu... Myjka ciśnieniowa i ogeń
virus Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 a jak nie było śniegu to nie było wibracji? jeśli tak to bardzo możliwe że przez lód ci wibruje, też tak raz miałem jak stopniało było ok
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ta, wszystko perfekt było, a ja podziwiam tych ludzi co jeżdżą na glebach dużych, mój jest lekko obniżony a jak się śniegu nazbiera to trze o opony tak, że masakra, musiałem się na poboczu zatrzymać i kur... skrobaczką wydłubywałem śnieg z nadkola...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Chłopy! jak jadę to mi kierownica wibruje strasznie, nawet przy 60km/h, możliwe, że śnieg gdzieś zalega? Np na kołach? :gwizdanie: tak, bankowo snieg - jesli trzymasz auto na zewnatrz, to pewnie Ci osadzil sie gdzies na feldze i przymarzl. po kazdym slizganiu na sniegu mam cale kola w sniegu... ostatnio bajk sie smial ze mnie, ze snieg wydlubuje po lotnisku - a potem malo mu kiery z rak nie urwalo
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Chłopy! jak jadę to mi kierownica wibruje strasznie, nawet przy 60km/h, możliwe, że śnieg gdzieś zalega? Np na kołach? :gwizdanie: tak, bankowo snieg - jesli trzymasz auto na zewnatrz, to pewnie Ci osadzil sie gdzies na feldze i przymarzl. po kazdym slizganiu na sniegu mam cale kola w sniegu... ostatnio bajk sie smial ze mnie, ze snieg wydlubuje po lotnisku - a potem malo mu kiery z rak nie urwalo Mi kiera nie biła, ale strasznie bujało autem.. Tak jakby wichura trzaskała [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________Fly, jeździłeś w tym roku na bemowo do Wróbla ? Chce się do niego w końcu wybrać i w ogóle zacząć regularnie jeździć.. W określony sposób Trochę ogłady i umiejętności nabrać
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie mogę znaleźć tematu na temat fmica do turbo brd, jaki najlepszy, bo za duży nie może być nie? Robi ktoś gotowe zestawy z orurowaniem??
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nosfer, tak - bylismy ze 2-3 tyg. temu z bajkiem. Mozemy sie wybrac razem, bo tez chce jeszcze polatac - ale pewnie po nowym roku dopiero jak snieg wroci do formy.
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 PLOTUJE wlasnie po 10sztuk B6 DIVISION - 2x10cm i 3X15 cm .... jutro przyklejem na swoje autko i zrobie fotke
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nosfer, tak - bylismy ze 2-3 tyg. temu z bajkiem. Mozemy sie wybrac razem, bo tez chce jeszcze polatac - ale pewnie po nowym roku dopiero jak snieg wroci do formy. Ja chętnie pojadę. Wczoraj deszcz padał A właśnie miałem plan gdzieś dzisiaj pojechać. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:38_________________________________________________ A w ogóle jak wrażenia ? Nie byłem u niego nigdy.. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:39_________________________________________________Ps. Ma ktoś z Was czarne boczne migacze ? Możecie podrzucić link do jakiś godnych uwagi ?
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wyprawa do Wrobla koks, duzo sie mozna nauczyc, sama rozeta tez bardzo fajna, pare szybkich zakretach, 2 fajne nawroty [jeden waski, drugi szeeeroki, wiec boczkiem boczkiem ]. 200zl godzina z Wroblem, a 100zl godzina samemu na rozecie - wiec da sie przezyc.
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nosfer, tak - bylismy ze 2-3 tyg. temu z bajkiem. Mozemy sie wybrac razem, bo tez chce jeszcze polatac - ale pewnie po nowym roku dopiero jak snieg wroci do formy. Ja chętnie pojadę. Wczoraj deszcz padał A właśnie miałem plan gdzieś dzisiaj pojechać. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:38_________________________________________________ A w ogóle jak wrażenia ? Nie byłem u niego nigdy.. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 15:39_________________________________________________Ps. Ma ktoś z Was czarne boczne migacze ? Możecie podrzucić link do jakiś godnych uwagi ? mam czarne... szukałem swego czasu na allegro ale niestety lipa, przynajmniej wtedy nie było nic do b6. zamawiałem z ebay.de[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 19:20_________________________________________________Flyer też ma z tego co dobrze kojarzę, depo bodajże.
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może zrobmy grupowy zakup skoro nie ma w PL. (aż ciężko uwierzyć) Nie mam konta na ebay-u.. (chyba najwyższy czas założyć )
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może zrobmy grupowy zakup skoro nie ma w PL. (aż ciężko uwierzyć) Nie mam konta na ebay-u.. (chyba najwyższy czas założyć ) ja też nie mam... kupował mi swego czasu kumpel który pracuje w de
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja kupiłem czarne na ebayu ale nie widzę ich, jak chcecie to wam kupię i porozsyłam
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 A od b5 po II lifcie nie pasuja ?
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 albo od B7? Niech ktoś sprawdzi bo od B7 widzę, że są bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi