P-U-M-A Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wladi co by tu kupić żeby cię wkurw** z początku roku:decayed:Puma Ty nic nie kupują tylko myśląc nad kupnem już wkurwiasz :polew: :polew::polew::polew: Nie no trzeba z jajem zacząć rok:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wladi co by tu kupić żeby cię wkurw** z początku roku:decayed:Puma Ty nic nie kupują tylko myśląc nad kupnem już wkurwiasz :polew: Wladi zobacz jak Młodzian się stawia :polew:
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wladi co by tu kupić żeby cię wkurw** z początku roku:decayed:Puma Ty nic nie kupują tylko myśląc nad kupnem już wkurwiasz :polew: Wladi zobacz jak Młodzian się stawia :polew: Niech młodzian przyjedzie do BT to mu pokażemy jak się reza.................bimber:polew:
MARCIN607 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wladi co by tu kupić żeby cię wkurw** z początku roku:decayed:Puma Ty nic nie kupują tylko myśląc nad kupnem już wkurwiasz :polew: Wladi zobacz jak Młodzian się stawia :polew: Niech młodzian przyjedzie do BT to mu pokażemy jak się reza.................bimber:polew: Krutka piłka raz dwa trzy padł Ps mmmmm napilbym się dobrego bimberku
P-U-M-A Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na 90% będę w bukowinie ale popijam czystą jak coś
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Chyba dwa ruchy i głuchy a o bimberek to do Domina trzeba uderzyć mi przynajmniej smakuje i odpadam dopiero po 3 flaszce:polew: ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ---------- Na 90% będę w bukowinie ale popijam czystą jak coś Ja Ci kuźwa popije czystą będziesz pił to co ja czyli na początek bimberek potem cytrynówkę a na koniec poprawka czystą dopiero.............i zgon murowany:grin:
P-U-M-A Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak tak Raczej wpadnę, kwestia czy ktoś ze znajomych też pojedzie ale to się okaże w przyszłym czasie:wink:
pablo_ua4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 widze ze fajnie sie zapowiada w BT jak co roku
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Plany są a co z tego wyjdzie to się okaże....ale jak to wychodzi którego jest zlot nie przeplata się to jakoś ze świętami?
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Sie swieta przesunie Haha i to jest słuszna koncepcja:grin:
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 widze ze fajnie sie zapowiada w BT jak co roku no i ja też mam w planach zawitać w BT szkoda tylko ze jeszcze data nie jest znana
julo23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kto ma zrobiony tryb skandynawski ? Można coś pokombinować żeby jako dzienne ustawić same mijania tak np w 50% albo same halogeny ? A reszte zgasić ?
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kto ma zrobiony tryb skandynawski ? Można coś pokombinować żeby jako dzienne ustawić same mijania tak np w 50% albo same halogeny ? A reszte zgasić ?Wszystko można do tego potrzebujesz moduł świateł D2S:naughty:
Młody_drog Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja wpadam do wladiego już tydzień przed BT:grin:
wladi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja wpadam do wladiego już tydzień przed BT:grin:No ba polecimy na bogato:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 PKSem pojedziecie po tygodniu picia:grin:
julo23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kto ma zrobiony tryb skandynawski ? Można coś pokombinować żeby jako dzienne ustawić same mijania tak np w 50% albo same halogeny ? A reszte zgasić ?Wszystko można do tego potrzebujesz moduł świateł D2S:naughty: bez tego samym VAGiem nic nie zrobie ?
MARCIN607 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie tylko halo możesz na,stałe włączyć.
Artur82 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 BT w tym roku jest około 20 marca nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, że 22 do 24 marzec
Rekomendowane odpowiedzi