Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 da się kupić samą ramkę grilla w ASO ? Czy tylko całość ? samej nie.pomaluj sobie ,ja wszystkie pomalowałem [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 13:06_________________________________________________ Tylko, że malowana odłazi.. Zostają srebrne odpryski nic nie odłazi
Thom4s Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 da się kupić samą ramkę grilla w ASO ? Czy tylko całość ? samej nie.pomaluj sobie ,ja wszystkie pomalowałem [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 13:06_________________________________________________ Tylko, że malowana odłazi.. Zostają srebrne odpryski nic nie odłazi Dokładnie.
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie długo szykuje się nowa sesyjka mojej A4 to zobaczysz
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby.
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. jak umyje to zobaczę z ciekawości
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chciałbym, żeby były całe, ale prawdę mówiąc wątpię.
Thom4s Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie to wygląda tak: Ta ramka była kiedyś chromowana. Jak nie chcesz żeby Ci złaziło, to daj do dobrego lakiernika. Nie dziwię się, że będzie schodzić jak ty na chrom malujesz. Przecież to wszystko trzeba zetrzeć.
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 U mnie to wygląda tak: Ta ramka była kiedyś chromowana. Jak nie chcesz żeby Ci złaziło, to daj do dobrego lakiernika. Nie dziwię się, że będzie schodzić jak ty na chrom malujesz. Przecież to wszystko trzeba zetrzeć. Zetrzeć chrom, zetrzeć miedź.. Chyba to jest jedyna opcja.
soolek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. A mówiłem...okleić
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. A mówiłem...okleić Wolę kupić
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. A mówiłem...okleić eeeee okleić :gwizdanie: nie widzę tego
Flyer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Oklejac to mozna w jakichs padaczkach B5 Najlepiej kupic czarnego grilla, nie da sie ukryc. Nawet jak farba nie odchodzi, to poprostu zaczna sie pojawiac odpryski od kamieni na takiej ramce - pod farba jest chrom, wiec...
soolek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. A mówiłem...okleić Wolę kupić Burżuj Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. A mówiłem...okleić eeeee okleić :gwizdanie: nie widzę tego A czemu? Matowa folia wygląda tak samo dobrze, a może i lepiej niż malowanie. Z metra nie widać żadnej różnicy. A odprysków brak. Folia z 15 zeta, roboty z godzinkę i wygląda luks.
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Oklejac to mozna w jakichs padaczkach B5 Najlepiej kupic czarnego grilla, nie da sie ukryc. Nawet jak farba nie odchodzi, to poprostu zaczna sie pojawiac odpryski od kamieni na takiej ramce - pod farba jest chrom, wiec... Właśnie to przegadaliśmy. Jedyna opcja to zdjąć chrom. - pytanie ile wytrzyma..
soolek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Oklejac to mozna w jakichs padaczkach B5 Najlepiej kupic czarnego grilla, nie da sie ukryc. Nawet jak farba nie odchodzi, to poprostu zaczna sie pojawiac odpryski od kamieni na takiej ramce - pod farba jest chrom, wiec... pier**licie jak potłuczeni. Nosfer, chyba widziałeś u mnie jak było oklejone? Nie było się za bardzo do czego przyczepić, a było to pierwsze moje klejenie. Poza tym pomalować też dobrze się da. Od pół roku mam tą ramkę w kolorze nadwozia i nic nie złazi, odprysków na razie nie ma. Fakt, że ramka szara a nie czarna.
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. cycuś..a dawałeś dobry podkład ? Grunt to dobrze przygotować przedmiot pod malowanie
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 pier**licie jak potłuczeni. Nie uogólniaj. Nosfer, chyba widziałeś u mnie jak było oklejone? Nie było się za bardzo do czego przyczepić, a było to pierwsze moje klejenie. Pamiętam, że rozbiła Ci się harmonijka na krawędziach. Podłazi wigloć i z folii robi się kac kupka. Jeśli pomalowałeś na chrom to lakier zejdzie - nie ma opcji. co najwyżej nie będzie tak widać jak na czarnym.. Odłazi. A to mnie właśnie zastanawia. Wszyscy w koło mówią, że nie odłazi.. Ale jeszcze nie widziałem nawet jednego auta, które miało malowane ramki i żeby nie było 'srebrnych' odprysków. Każdy jeden ma takie, wystarczy podejść do auta Zdradźcie mi swoją tajemnicę, bo Ja już malowałem dwa razy, na dwa różne sposoby. cycuś..a dawałeś dobry podkład ? Grunt to dobrze przygotować przedmiot pod malowanie Tak. Zbadałem temat. Nawet lakiernicy mówili, że na chromie nie będzie się trzymać.
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nawet lakiernicy mówili, że na chromie nie będzie się trzymać. Papier i zmatowic
soolek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 pier**licie jak potłuczeni. Nie uogólniaj. Nosfer, chyba widziałeś u mnie jak było oklejone? Nie było się za bardzo do czego przyczepić, a było to pierwsze moje klejenie. Pamiętam, że rozbiła Ci się harmonijka na krawędziach. Podłazi wigloć i z folii robi się kac kupka. Jeśli pomalowałeś na chrom to lakier zejdzie - nie ma opcji. co najwyżej nie będzie tak widać jak na czarnym.. Harmonijkę było widać dopiero jak się przyjrzałeś. A robiła się dlatego, że miałem za mały arkusz i nie dałem rady dobrze naciągnąć folii. Poza tym to było pierwsze podejście, więc były braki. Przez rok żadna woda nie podlazła. Nic nie odstawało. Potem już było lepiej. Teraz ramkę malował "malaż". Podejrzewam, że całego chromu nie zdarł, bo jest go dość sporo na ramce, przynajmniej w B5.
Rekomendowane odpowiedzi