jozek726 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 a jesteś mi w stanie pierwszy to wysłać a ja odeślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wladi,...melduje, że ja już na miejscu i pierwszy Haineken wypity PS. Nad A1 jak wracałem ponoć jakiś meteorty czy cuś spadło....ja widziałem tylko błyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Szkoda że nie zostaliście dłużej no ale w Bt sobie odbijemy:thumbup: Ciebie chyba jeszcze od wczoraj trzyma gdzie Ty widziałeś meteoryty:D memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Chodzi mi o uszczelki na ramce a nie te co są w budzie:wink: PUMA chodzi o nr 2 na rys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie Turzol ale dzięki za pomoc odszukałem w tej dziwnej ETCE online chodziło mi o 8E0837911M oraz 8E0837912M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Szkoda że nie zostaliście dłużej no ale w Bt sobie odbijemy:thumbup: Ciebie chyba jeszcze od wczoraj trzyma gdzie Ty widziałeś meteoryty:Dmemory five-wladi i wszystko jasne:) fakat ze mnie trzyma...ale z tym meterorytrem czy meteroem...to poważka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wladi,...melduje, że ja już na miejscu i pierwszy Haineken wypity PS. Nad A1 jak wracałem ponoć jakiś meteorty czy cuś spadło....ja widziałem tylko błyski Można to fotoradary co foty walily, albo drony IDT z góry pstrykaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie Turzol ale dzięki za pomoc odszukałem w tej dziwnej ETCE online chodziło mi o 8E0837911M oraz 8E0837912M no to przecież pytałem na początku czy chodzi o tą uszczelke, to jest właśnie wewnętrzna uszczelka która okala całe drzwi i rame okienną Home Page > ES#438332 > Price Alert DOOR SEAL - 8E0837911M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Myślałem że chodzi ci o uszczelkę w budzie auta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ciekawy kolorek Audi jeszcze takiego nie spotkałem AUDI A4 S-LINE 1.9 TDI (3071778918) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Myślałem że chodzi ci o uszczelkę w budzie auta:decayed: 250zł bez rabatu za szt Masz ją porwaną czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Lekko zgięta no i wiesz przebieg robi swoje szumi mi w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ciekawy kolorek Audi jeszcze takiego nie spotkałem AUDI A4 S-LINE 1.9 TDI (3071778918) - motoAllegro Widać że malowana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ciekawy kolorek Audi jeszcze takiego nie spotkałem AUDI A4 S-LINE 1.9 TDI (3071778918) - motoAllegro Widać że malowana . no jak ja produkowali to musieli pomalować nie no ale po czym widzisz że malowana a może Ori ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wiecie moze jak sie nazywaja te alu z s4 z filmiku nizej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Malowana i tylko z zewnątrz, zobacz sobie otwarte drzwi od pasażera jakie kolory ma próg i słupki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ciekawy kolorek Audi jeszcze takiego nie spotkałem AUDI A4 S-LINE 1.9 TDI (3071778918) - motoAllegro Widać że malowana . no jak ja produkowali to musieli pomalować nie no ale po czym widzisz że malowana a może Ori ;p dobra ziomeczku już widzę raczej he ale fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Napewno dokładki malowane i chyba tylny zderzak:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wiecie moze jak sie nazywaja te alu z s4 z filmiku nizej: Tak IDEALNE FELGI KOLA AUDI S6 RS6 S5 RS5 S8 19'' (3001694182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wiecie moze jak sie nazywaja te alu z s4 z filmiku nizej: Tak IDEALNE FELGI KOLA AUDI S6 RS6 S5 RS5 S8 19'' (3001694182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. O dziękuje serdecznie A orientujesz sie na jakich felgach wychodzila oryginanie s4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi