Młody Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tyle rezania i pucowania i Ty chcesz mi wmowic ze za 10k ma puscic :grin: Już ? a ktoś Ci mówi że masz za 10.000 sprzedać ? ten ma 2.0 i 19.000 plus opłaty. A środek bez szału. A Ty możesz sobie chcieć nawet i 40.000 pytanie czy ktoś kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wiem ze moge dlatego tyle chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie czy te felgi wychodziły oryginalne w 19 calach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 wg mnie nie, tylko 17,18,20 cali:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 musiałem ją pocieszać bo się poryczała.... od pół roku prawko, mąż powiedział jej żeby pchała się na żółtym, echhhh...strawberry, w żadnym wypadku nie myślę stereotypami --------------------------- bonus photo: http://img29.imageshack.us/img29/9634/camerazoom2013030312070.jpg O kolego! Ostatnio miałem to samo i ten sam bok! Licz jeszcze zbiornik, ćwiartkę, dolne wachacze (bo jak cofło koło to na bank ugięte) U mnie dodatkowo poszedł zbiornik wspomagania i intercoler. U mnie dodatkowo przeciągnął mnie przez całą lewą stronę i wylądowałem jeszcze w rowie ale na szczęście w śniegu i bez strat po prawej stronie. U mnie na auto po wszystkim wskoczył zderzak od S-y i bixy na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie, jakie są teraz modne kolory felg pod czarne auto? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Różowe Hit sezonu 2013:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie, jakie są teraz modne kolory felg pod czarne auto? ;] Ja myśle nad złotym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Różowe Hit sezonu 2013:naughty: Nie ma jak róż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ludzie by mi się na nie spuszczali. Nie domyłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Uu ale żal z tymi kołami. Przestańcie :decayed: Jeszcze dołóż rzęsy na lampy. Widziałem jak laska na mieście ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dobra furę mają do uciekania Chcieli obrabować opancerzony wóz. Napad po australijsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie jaki jest mniej więcej koszt malowania całego samochodu tylko z zewnątrz i bez zmiany koloru chodzi o sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie mam pytanie...gdzie jest bezpiecznik od sterowania elektrycznym fotelem kierowcy? Mam nadzieje że tylko to się stało...Pasażera działa bez zarzutu a kierowcy ani drgni;/ dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie mam pytanie...gdzie jest bezpiecznik od sterowania elektrycznym fotelem kierowcy? Mam nadzieje że tylko to się stało...Pasażera działa bez zarzutu a kierowcy ani drgni;/ dzięki za info Pod kierownicą na MCE. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mam do wydania kupon 150 zł do ASO Krostoski VW, co proponujecie kupić i jest tam "taniej i lepiej dostępne" niż na allegro? Turbo 1.9 130km, co sądzicie o takich luzach? Wzdłużnych prawie brak. https://vimeo.com/60991880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ma ktoś dywaniki welurowe nie oryginalne? Nie chce wydawać tyle kasy na nowe z ASO, na zime mam PETEX- a i są ok, nie śmierdzą ani nic. Myślałem, żeby też kupić PETEX- a, ale może jest coś lepszego . Tutaj link; DYWANIKI WELUROWE AUDI A4/B6/B7 2001-08 Petex Oryg (3009769339) - motoAllegro Wydają mi się trochę za ciemne, oryginalne są jaśniejsze, jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie mam pytanie...gdzie jest bezpiecznik od sterowania elektrycznym fotelem kierowcy? Mam nadzieje że tylko to się stało...Pasażera działa bez zarzutu a kierowcy ani drgni;/ dzięki za info Pod kierownicą na MCE. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Mhm a jaki on powinien być. Ma ktoś jakieś zdjęcie? Nie miałem wcześniej, ele foteli tylko włożyłem i podpiołem więc ten bezpiecznik tam będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Panowie jaki jest mniej więcej koszt malowania całego samochodu tylko z zewnątrz i bez zmiany koloru chodzi o sedana jeśli to ma być zrobione bardzo dobrze to około 4k zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi