Wandej Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kurde nie wiedziałem, że to jest istotne. W sumie nie wiem, el. składane napewno nie są (niestety), chodzi mi o samo lustro bo mam pęknięte, obudowa jest ok. Mam do kupienia od zwykłej b6 i wolałem sie upewnić czy będzie pasować. Wkłady masz z taką gumową obwódką? Jak tak to fotochromy i trochę drogie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kurde nie wiedziałem, że to jest istotne. W sumie nie wiem, el. składane napewno nie są (niestety), chodzi mi o samo lustro bo mam pęknięte, obudowa jest ok. Mam do kupienia od zwykłej b6 i wolałem sie upewnić czy będzie pasować. Wkłady masz z taką gumową obwódką? Jak tak to fotochromy i trochę drogie są Na 90% mam ;/ ale bez różnicy czy do eski czy zwykłej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak bez różnicy tylko foto muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ok. Dziękuje bardzo za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nowek nie dzwoniłeś czasem teraz do mnie w sprawie lusterka z allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witam. chcialbym sie zapytac jaki plyn zalac do magla i ile go trzeba. maglownica idzie do regeneracji bo puscila oslona drazka i zima zrobila swoje ze plyn sie leje jak cholera wiec trzeba wytargac magiel. macie jakas instrukcje jak go wytargac z 2.0 alta?? z tego co widzialem to chyba trzy sroby pod aku pod serwem gdzies i od spodu? a z krzyzaka od kiery to gdzie go wypiac w srodku w nogach czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 witam. chcialbym sie zapytac jaki plyn zalac do magla i ile go trzeba. maglownica idzie do regeneracji bo puscila oslona drazka i zima zrobila swoje ze plyn sie leje jak cholera wiec trzeba wytargac magiel. macie jakas instrukcje jak go wytargac z 2.0 alta?? z tego co widzialem to chyba trzy sroby pod aku pod serwem gdzies i od spodu? a z krzyzaka od kiery to gdzie go wypiac w srodku w nogach czy jak?? 2 śruby na górze, Przy serwie i przy aku druga i jedna od dołu. Do tego przy kolumnie chyba jest ampul albo torx nie pamietam. No i odkręcasz jeszcze przewody a tam plaski klucz chyba 18 i 22 no i wyciągasz ją w stronę kierowcy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 no dzieki tak jak myslalem mam nadzieje ze zadnych problemow nie bedzie. a jaki plyn zalac czerwony zielony mineral syntetyk ile trzeba ze 2 litry starczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Artur zobacz : mają te wyloty po innych stronach, ale która jest która to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jozek ja posiadam ten ktory na zdjeciu jest niżej...a Tu który masz do sprzedania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 do sprzedania mam stronę kierowcy tylko właśnie sęk w tym że nie wiem który to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 no dzieki tak jak myslalem mam nadzieje ze zadnych problemow nie bedzie. a jaki plyn zalac czerwony zielony mineral syntetyk ile trzeba ze 2 litry starczy? Mam taki płyn gdzieś w garażu, jutro późnym popołudniem/ wieczór podam Ci jego dane, jest to płyn niemiecki, teraz nie pamietam ale jest zielony. Zaleca się zalewanie właśnie nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 do sprzedania mam stronę kierowcy tylko właśnie sęk w tym że nie wiem który to Ja mam od pasazera kompletny:wink: 170 zl jakby ktos chcial:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Myślę że darmo to rozsądna cena i mogę go zabrać :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 do sprzedania mam stronę kierowcy tylko właśnie sęk w tym że nie wiem który to Ja mam od pasazera kompletny:wink: http://www4.picturepush.com/photo/a/12364277/1024/smieci/sprysk.jpg 170 zl jakby ktos chcial:wink: czyli ja właśnie potrzebuję ten a drugi na sprzedasz, z mojego zdjęcia ten góry to by pasowało Arturowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Orientuje sie ktorys z Was ile jest spinek okraglych, duzych, czarno bialych w boczku drzwi b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Orientuje sie ktorys z Was ile jest spinek okraglych, duzych, czarno bialych w boczku drzwi b6? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nowek nie dzwoniłeś czasem teraz do mnie w sprawie lusterka z allegro? Nie dzowniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ooo ktoś uporządkował działy silnikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi