iconslave Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Iconslave stówka leci Dzieki Wladi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie, ma ktoś może jakiś informator jakie skrzynie z jakimi silnikami były zestawiane w B6? Chodzi mi głównie o 2,5 a i pytanko kolejne, czy wszystkie wersje 2,5 miały dwa kominy z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła spoko nie masz się czego bać , ja też miałem pocięty poskładanie do kupy zajęło 30min i już ok 2lata śmiga bez problemu Jutro ogarne temat bo dziś nie miałem kiedy To mówisz wydech jest rozkładany ? i da rade złożyć go do kupy bez spawania troche sie uspokoiłem źle mnie zrozumiałeś oczywiście spawałem,ale można go na złączki poskładać i wtedy na aucie dokładnie spasujesz, coś takiego ZLACZKA RURY WYDECHU AUDI VW SKODA SEAT (3074904740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie, ma ktoś może jakiś informator jakie skrzynie z jakimi silnikami były zestawiane w B6? Chodzi mi głównie o 2,5 wal do Bartka i pytanko kolejne, czy wszystkie wersje 2,5 miały dwa kominy z tyłu? tak---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Zdrowie panowie, pod to me be sześć, co dzisiaj zawitało na placu... jesteśmy z Tobą daj spaj foto co tam lepisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Panowie, ma ktoś może jakiś informator jakie skrzynie z jakimi silnikami były zestawiane w B6? Chodzi mi głównie o 2,5 wal do Bartka i pytanko kolejne, czy wszystkie wersje 2,5 miały dwa kominy z tyłu? tak---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Zdrowie panowie, pod to me be sześć, co dzisiaj zawitało na placu... jesteśmy z Tobą daj spaj foto co tam lepisz Jak to kuźwa co... ULEPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła spoko nie masz się czego bać , ja też miałem pocięty poskładanie do kupy zajęło 30min i już ok 2lata śmiga bez problemu Jutro ogarne temat bo dziś nie miałem kiedy To mówisz wydech jest rozkładany ? i da rade złożyć go do kupy bez spawania troche sie uspokoiłem źle mnie zrozumiałeś oczywiście spawałem,ale można go na złączki poskładać i wtedy na aucie dokładnie spasujesz, coś takiego ZLACZKA RURY WYDECHU AUDI VW SKODA SEAT (3074904740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak też właśnie kombinowałem żeby go na takie mufki poskładac, wtedy samemu można sobie wszystko dokładnie dopasować no nic dziś mam zamiar otworzyć tą niespodziewanke i zobaczymy ile zabawy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 pany to jak z tym alarmem ? jak go wyłączyć vagiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 pany to jak z tym alarmem ? jak go wyłączyć vagiem ? odejmnij od kodowania w MK -8:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 pany to jak z tym alarmem ? jak go wyłączyć vagiem ? bez powodu sam nie wyje. Zapnij vaga i sprawdź czy nie wali jakimś błędem w MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siemanko Jak tam żyjecie po sobocie, o ile jakiś żyjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No jakoś się tam żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Siemanko Jak tam żyjecie po sobocie, o ile jakiś żyjecie Jest masakra Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 witam a jakos sie zyje bimber forumowy robi robote:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 a ja ani kropli alkoholu ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A ja mam niedzielny wkurw... Rozpakowałem ten wydech i w ogóle jest nie kompletny Tu jest aukcja PODWÓJNY WYDECH 2 RURY A4 B6 B7 1.8T 2.4 3.0 2PYTY (3045322131) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A tutaj to co zobaczyłem po rozpakowaniu... Nie wiem co za barany to wysyłały, mieli też wysłać maty termiczne i oczywiście nie ma... Z niedzieli taki demot poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A co Ci tu brakuje poza matami? w sumie jedną, bo jedną już masz na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 dlatego takie rzeczy lepiej kupic na miejscu tylko jak na zlosc pewnie nic nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pospawać to najmniejszy problem, poza tym środkową puche Ci już wycieli i wstawili rurki, więc jesteś na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A co Ci tu brakuje poza matami? w sumie jedną, bo jedną już masz na aucie. Gadalem z kolesiem i juz wszystkiego sie dowiedzialem... on miał ten wydech na swoim aucie, wywalił srodkowy i wspawał rury dla tego nie mogłem dojść jak to złozyć... szkoda że foto było przed wycieciem... dlatego takie rzeczy lepiej kupic na miejscu tylko jak na zlosc pewnie nic nie bylo... Wiem o tym ale słabo z tym jest a jak juz to trzeba zasówać na drugi koniec polski... Teraz moje pytanie jak bym go poskładał do kupy bez środkowego wydechu jak jest teraz to bedzie w dieslu jakaś duża róznica ? Robił ktoś tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi