Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fele tylko czarne :good:

Opublikowano

Nawet jak kiedys wleca ciemniejsze to na pewno nie czarne! maks jakis jasny grafit :)

Opublikowano

Nawet jak kiedys wleca ciemniejsze to na pewno nie czarne! maks jakis jasny grafit :)

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Felgi bardziej by pasowały czarne albo grafitowe. :wink4:

czarny polysk :good:

Opublikowano

Dokładnie, felgi powinny być innego koloru, bo za dużo tego białego, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy :)

Opublikowano

E tam za duzo :) Nigdy nie jest za duzo w zyciu :):polew: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 12:43_________________________________________________Mam pomysl : pierdolne na nie takie czarne ciapki jak Y naszego pana moskala :polew:

Opublikowano

No co wy białe miażdżą suty :slina:

Opublikowano

Mi tez sie podobaje biale :good:

Nosb dobrze zabezpiecz nadkola :wink4:

Opublikowano

juz Ci wspolczuje czyszczenia tych bialych felg... :decayed:

Opublikowano

Nadkola sa zalepione ze łooo.... najpierw na spawy poszedl jakis podklad antykorozyjny , potem klej/szczeliwo i na koniec baranek a od srodka we wszystkie szeczliny wlalismy wosk :) A ori nadkola wlokninowe oczywiscie tez sa zaraz zaloze na tyl a na przod jak wymysle cos z gwintem :wink4:

Oj tam fly ja tym bedzie od swieta latal przeciez :wink4:

Opublikowano

białe są za***iste :good: :good:

tylko już współczuje czyszczenia z pyłu od klocków :decayed:

Opublikowano

wiekszosc czasu spedzi w garazu pod kocykiem wiec to mu nie grozi :wink4:

Opublikowano

Mam pomysl : pierdolne na nie takie czarne ciapki jak Y naszego pana moskala :polew:

TO chyba najgorszy pomysł w Twoim życiu :decayed:

Koło dałbym w jakiś oczojebny kolor.. :kox:[br]Dopisany: Wrzesień 18, 2011, 03:42:08 _________________________________________________

Pozatym wpadl krycha i wymienil mi dywan na czarny bo ja lezalem pod autem i nie chcialo mi sie :good:

Dobrze miec swojego niggera :kox: :kox:

Opublikowano

Raz na 2 miesiące 2 warstwy Rimwax i nie będzie problemu :)

Mi też się w tym kolorze b.podobają :good:

Opublikowano

No przynajmniej nie schowane koła już :wink4: Spoko wygląda, dużo jeszcze roboty zostało, żeby wyjechać ??

Opublikowano

mam biale kola i wygladaja :kox: ale musza byc czyste,a czyste sa max 3 dni po umyciu :gwizdanie:

Opublikowano

mam biale kola i wygladaja :kox: ale musza byc czyste,a czyste sa max 3 dni po umyciu :gwizdanie:

Też to przerabiałem. Raz w tygodniu musiały byc pastą Tempo przejechane bo inaczej robił się kibel :kwasny:

Opublikowano

Białe fele są ok, ale na czarnym aucie na zasadzie kontrastu, ale najważniejsze, żeby właścicielowi się podobało, bo to on będzie woził tym dupsko.

Mimo wszystko projekt nabiera kształtów i nie mogę się doczekać efektu końcowego. :wink4:

Opublikowano
:good:Panie czyli to się jednak uda :wink4: składaj to wpadam do Ciebie we wtorek po robocie :kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...