e2rdd23 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam wiecie co mam pomysł co powiecie na Spota w Niedziele przyszła o 12 koło amfiteatru tam jest fajny placyk można trochhe poszaleć bo i równo jest no i widno będzie co o tym myślicie i może więcej autek się zjawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zapraszamy Koszalin do nas na płytę lotniska w święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 czyli dzisiaj lipa??...ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 nom nie ma co panikowac, sa chetni ,a to najwazniejsze, teraz tylko wybrac odopowiedni dzien i godzine i mozna cos dzialac, aura nie sprzyja na dlugie spotkania, ale wiosna to moze byc calkiem sensowne. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________i jak Panowie co taka cisza? rozruszajmy towarzystwo propozycje padly, tylko chetnych cos brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 ja podtrzymuje 12 w niedziele jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 to co Panowie,piszemy sie na jakies spotkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Może Być Niedziela 12h Koło Amfiteatru .... Lipa straszna Bo CHLAPA ile będzie Autek ..??bo jak znowu 3 to lypa lypa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Widzę że lipa to chyba sobie odpuszczamy co ?? bo i pogoda do kitu jak by co to pisać i wypowiadać sie bo jak znowu mamy być w 3 to chyba nie chce mi sie d*py ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dokładnie...niech się zreflektują Koledzy a nie przekładanie ...co rusz.... Decydować !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mi generalnie w niedziele to średnio pasuje jestem co tydzien najwcześniej o 18 w koszalinie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 boze... powtórka co tydzień....echhh.. my z kolegami proponowaliśmy spotkanko..notabene jedno mam już zaliczone... więc OCB??[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 10:55_________________________________________________Ponawiam !! I jak spotkanie jakieś w Weekend ??czy dalej Lipa Panowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wiosna coraz bliżej - będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 no właśnie ale najpierw zima i śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 czyli Sen Zimowy???eee tam.....dziwi mnie ..niektórzy jacyś Odludki co mają słomiany zapał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja mysle,ze sen zimowy, mnie tez osobiscie nie chce sie wyjezdzac:p tyle tylko co do pracy i spowrotem,bo duzo pali:p slisko i zimno;p proponuje ustalic jedna niedziele czy tam inny dzien w miesiacu,miejsce i godzine i bedziemy sie spotykac,bo tak co tydzien to lipka troche. mysle,ze jak bedzie ladna pogoda to i ludzie sie znajda, grila bedzie mozna zrobic:) poscigac sie i w ogole;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Fusse duzo pali diesel???? to co ja mam powiedzieć? :gwizdanie: ja powiem tak jak by ktoś chciał to pogoda nie jest przeszkoda ja z kolegami insane_Infinity mirek s 1 spotkanbie mamy za soba i tez piz... więc checi tylko to ustalmy cos zebysmy mogli sie w ten weekend spotkać. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :> :> :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 musimy zrobić ankiete, komu kiedy pasuje mi osobiscie pasi od pn do pt. po godz 17 a jak wam nie pasi w tygodniu, to bede robił mini spotki z kolegą fusse , weekendy odpadają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Fusse duzo pali diesel???? to co ja mam powiedzieć? :gwizdanie: ja powiem tak jak by ktoś chciał to pogoda nie jest przeszkoda ja z kolegami insane_Infinity mirek s 1 spotkanbie mamy za soba i tez piz... więc checi tylko to ustalmy cos zebysmy mogli sie w ten weekend spotkać. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :> :> :> :> :> :> duzo, 9-10l/100 teraz. dla biednego studenta zima to ciezki okres dokladnie, zrobmy ankiete. dla mnie tak naprawde to kazda pora jest ok, ja sie moge dostosowac co myslicie o piatkowych zlotach? mozna wtedy i na piwo wyjsc ,czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 musimy zrobić ankiete, komu kiedy pasuje mi osobiscie pasi od pn do pt. po godz 17 a jak wam nie pasi w tygodniu, to bede robił mini spotki z kolegą fusse , weekendy odpadają :gwizdanie: Dokładnie w weekend to lipa dla mnie też też by mi tak w tygodniu pasowało Fusse co studiujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 turystyke zaocznie w koszalinie Ty pewnie polibude zameczasz? to co Panowie,ze mna juz 3 osoby sa chetne wstepnie na piatek wieczorkiem, co myslicie>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi