bongod Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 ciekawe, nie wiem czy będę tak potrafił Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Szanowni forumowicze, jakieś propozycje na masowy trening nóg przy użyciu tylko wolnych ciężarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 przysiady, wykroki w przód i na boki...Martwy ciąg na prostych nogach wchodzi na dwugłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 i choy.. zjadłem wczoraj serek wiejski na noc i podtrułem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 przysiady, wykroki w przód i na boki...Martwy ciąg na prostych nogach wchodzi na dwugłowe co jeszcze można dodać, ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Przysiadow masz przynajmniej pare wersji. Zaczynajac od standardowych ze sztanga z tylu, poprzez sztange z przodu, zamiast sztangi hantle na barkach lub po bokach, nogi szeroko (sumo), na szerokosci barkow lub wasko na szer bioder, mozesz robic pelny ASS TO THE GRASS albo ktorys z odcinkow ruchu (gorny albo dolny), oprocz standradowych wykrokow mozesz je urozmaicic o przeskoki z nogi na noge, jesli lydki to tylko wspiecia lub ciezar kladziesz na kolano/kolana i tez wspinasz Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacek89 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) czyli tylko w taki sposób mogę urozmaicić cały trening? Edytowane 23 Lutego 2016 przez cacek89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podlinkujcie coś na regenerację bo padam Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podlinkujcie coś na regenerację bo padam spróbuj glutaminę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Okay dzięx A może coś konkretnego polecicie bo widzę że w większości przypadków jest zmieszana z różnymi suplami. Może z taurynką? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Z bcaa jak juz Premium Nutrition, kilogramowa pucha za 100 ,- Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Gicior czyli jednak bcaa Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pany dobre pasy są na ebayu. Szerokie, grube - http://www.ebay.co.uk/itm/201102769335?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=500277871265&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITKupiłem jeszcze wrist strapsy bo cena taka jak u nas,a tu przynajmniej porządne. Free shipping i dostałem obcenkę - 2 funciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajvc Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 No dobra to moze ktos mi podpowie co zrobic zeby zyskac troche masy . odzwywiam sie ok braki w diecie uzupełniam suplami a masa jak stala tak stoi . trening 3 razy w tygodniu i nic nie rusza ani w dół ani w góre . Siły przybyło i to sporo ale nic poza tym . moze ktos mądry sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkeltaker Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Więcej jeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajvc Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 ktos mądry miał sie wypowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Dobrze Ci powiedział przecież Wrzuć swoją wagę, wiek wymiary i to co szamiesz w ciągu dnia. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Reggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajvc Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) 32 lata, staz na siłowni z 4 lata ale miałem spore przerwy . teraz regularnie bez przerwy 3 razy w tygodniu od 6 miesiecy na siłowni 175 cm wzrostu 72 kg wagi . te 2 kg zrobiłem przez 6 miesiecy . uwazam to za bardzo słaby wynik . Cwicze 3 razy w tygodniu pon wyciskanie sztangaleząc 4x10 wyciskanie sztanga skos dodatni 4x10 wyciskanie sztanga skos ujemny 4x10pompki na poręczach 3x12rozpietki na bramie 4x10bicepsuginanie na modlitewniku sztanga łamana 4x10uginanie na wyciagu opierajac łokciami o kolana sztanga prosta 4x10 uginanie młotkowe 4x10brzuch sroda wyciskanie zza głowy na wyciagu 4x10 wycisskanie sprzed głowy hantlami 4x10krzyzowanie linek wyciagu przed soba 4x10 wyciaganie przed siebie hantlami 4x10 wyciaganie hantlami na boki 4x10wiosłowanie hantlami 4x10 triceps prostowanie ramion linkami 4x12wyciskanie francuskie lezac 4x12prostowanie ramion podchwytem na drązku prostym na bramie piatek powtarzam trening z poniedziałku tylko zamiast brzucha robie nogi staram sie trzymac miedzy 2800 a 3000 kalorii dostarczam w 4 posiłkach . oczywiscie jem zdrowo to teraz czekam na fale hejtów Edytowane 25 Lutego 2016 przez kubajvc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kolego poczytaj o treningu max-ot mi pomógł... miskę musisz trzymac na 100%. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi