bajk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 kurde, jeszcze raz oglądam i oglądam - super wygląda audi na tym foto mi się mega podoba wrzuciłem na audizine - niech się amerykańce napatrzą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 wpadasz na ogólnopolski? daleko nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 "Jedziemy najprawdopodobniej na Worthersee" - to tłumaczy Polo Style z kołami... Mam tylko nadzieję, że wjadą tam potem normalnej szerokości opony i dekielki OOOO, bo bardzo ładna felga i szkoda jej tak szpecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 na srebrnych kołach nie chromowanych, wygląda dobrze wręcz bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Co tu dużo mówić - :kox: i jeszcze metr koxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 bajk to jeszcze mogłem dać blendę zamiast tablicy a nie tam wioskę robisz :polew: Staszek niestety Cię zmartwię, opony jak i dekle zostają tak jak są obecnie a na ogólnopolski się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 a na ogólnopolski się wybieram :wink4 :good: chociaż ja się nie będę miał czym chwalić w porównaniu do Ciebie.. do tego czasu pewnie nic nie zrobię z autem i będę serią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 koło wygląda mega dobrze :gwizdanie: , ja szukam takich B jak na fotce na tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 kolego a zamontowałeś już sobie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 miażdży suty i to całkiem konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 kolego a zamontowałeś już sobie :? doszedłem do takiej wprawy że całą kierownicę odkręcam w 2 minuty :naughty: dzisiaj już padam na ryj ale jutro do Ciebie zadzwonię i powiem co tam działam w "naszej" sprawie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Sprzedaj mi te kola... :slina: Jest mega OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Rdzewek... jest szał :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponior Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jak pisali jest extra, duża fela + mega gleba Osobiście to mi na tych czarnych felach bardziej sie podobało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucioslaw Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jest ogień Co z felgami od Lambo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 podniecajcie się półki możecie ,niedługo to auto będzie całe porysowane :gwizdanie: ...niech tylko ta kanalia przyjedzie na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ...niech tylko ta kanalia przyjedzie na spota ojtam ojtam piwo Ci przywiozę i nie będziesz tyle marudził :polew: a lambo tak przejściowo jeszcze trzymam, ale idą na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 lambo w czerni prezentuja sie git. btw, podchodziles do tematu dystansow w koncu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 lambo w czerni prezentuja sie git. btw, podchodziles do tematu dystansow w koncu ? właśnie, robiłeś już coś w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi