wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Sprawdz sprysk czy czasem nie jest zatkany leje sie z niego ? albo juz pompka slaba i niedomaga ( podaje slabe cisnienie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 pompka jest jedna na oba spryski czy oddzielne na lewy i prawy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Masz dwie pompki Jedna na spryskiwacze szyb a druga do spryskiwaczy lamp czyli do lewego i prawego sprysku Po przewodach nie trudno bedzie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 jest jedna pompka na 2 spryskiwacze świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 czyli skoro jeden sprysk dziala a plyn nigdzie nie cieknie, musi byc cos przytkane jutro bede kombinowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Pewnie dysza jest przytkana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus4891 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Panowie mam taki problem nie działaja mi oba siusiaki na ori ksenony, prawdopodobnie padla juz pompka od nich.... i tu mam pytanie glownie do autora tego postu Czy da sie wymienic ta pompke od strony nadkola?? tak zeby ominac demontaz lampy badz zderzaka....? z gory wielkie thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie mam taki problem nie działaja mi oba siusiaki na ori ksenony, prawdopodobnie padla juz pompka od nich.... i tu mam pytanie glownie do autora tego postu Czy da sie wymienic ta pompke od strony nadkola?? tak zeby ominac demontaz lampy badz zderzaka....? z gory wielkie thx Mozesz srobować od strony nadkola z przodu Upewnij sie czy masz taki sam zbiorniczek jeszcze A jak nie to musisz sciagnąć lewą lampę ( cztery sruby ) i masz porządny dostęp do pompki spryskiwaczy reflektorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2255 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Panowie odgrzeje temat trochę... gdzie mogę dostać taki dodatkowy zbiorniczek lub podobny prócz ASO..do najbliższego ASO mam dość daleko...a na alledrogo nie znalazłem takiego ;/ Ogólnie kupiłem taki na dwie pompki, ale intercoolera nie da się wtedy założyć i ratuje mnie tylko dodatkowy zbiorniczek. Pomocy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Niektore ASO wysyłają częsci zadzwon do najblizszego i popytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozet Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dzieki za temat :) wrescie wiem jak to zrobic od czego zacząć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekSSK Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie pozwolicie że podepnę się pod już istniejący temat. U mnie co prawda mam fabryczny xenon i spryski, ale niestety nie działają. Po wczorajszym grzebaniu wywnioskowałem że pompka sprawna, tylko nie dochodzi prąd do niej. Bezpiecznik (ten wspólny od obu pompek) sprawny. Możliwe że jest jakiś przekaźnik który steruje pracą tej pompki, tylko gdzie go szukać? Mam podobny problem. U mnie się nie wysuwają spryski W wolnej chwili sprawdzę tą pompkę na krótko czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Sprawdz bezpiecznik nr 37 jak jest OK to pompka spryskiwaczy reflektorow pewnie padła . http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-reflektorow-audi-bmw-ford-vw-i2085865838.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Sprawdz bezpiecznik nr 37 jak jest OK to pompka spryskiwaczy reflektorow pewnie padła . http://allegro.pl/pompka-spryskiwaczy-reflektorow-audi-bmw-ford-vw-i2085865838.html Grześ ta pompka niebardzo radzi sobie z wysunięciem ori sprysków , jest troszke za słaba mam taką samą i rozgladam sie za ori bo ta nie daje rady ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja mam u siebie w B6 taką pasuje do wszystkich VAG http://moto.allegro.pl/pompka-spryskiwacza-reflektorow-3b7955681-vw-audi-i2071502257.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja mam u siebie w B6 taką pasuje do wszystkich VAG http://moto.allegro.pl/pompka-spryskiwacza-reflektorow-3b7955681-vw-audi-i2071502257.html ..zakupiona dam znaka co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Taka sama jest w ASO ale cena wyzsza , SKODA chyba to robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja mam od Laguny taką tylko miałem pod ręka i założyłem na próbę. Pól roku śmiga nie ma problemu z wysuwaniem sprysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszw Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Może przydadzą sie długości poszczególnych odcinków bo akurat pomierzyłem z oryginału Oryginał skałda sie z 3 odcinków -30cm -7.5cm -115,5cm tak było u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 U mnie też nie działały spryski, przed chwilą sprawdzałem co jest nie tak i okazało się, że silniczek padł,zrobiłem fotkę jak wyglądał w środku : Uploaded with ImageShack.us od razu zamówiłem ten z linku który podał wrclaguna, co prawda ma inne numery niż mój( miałem o nr. 3BO 955 681 A wyprodukowany w Czechach ), ale wygląda na oko tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi