Tony Stark Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 kupilem z angola i nawet tapicer nie ogarnie tematu zeby to jakos poskladac - z przodu trza zalozyc z europy). ja mam ten sam problem u sibiue tylko ze na odrot niz TY ja mam "angola a boczki z europejczyka widze tylko jedno wyjscie z tego co sie orientuje to ramiona z boczkow sa "przyspawane" plastikiem Mysle ze jesli daloby sie je rozebrac to gosciu os spawania palstikow ogarnalby temat Ja dopiero w czercwu bede mogl sprobowac bo boczki zostaly w PL ale mysle ze da rade [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:40_________________________________________________ ...'pajace' za przeproszeniem z A6 KP nie widza co to smak... a to bardzo ciekawe stwierdzenie
KANAL Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 kupilem z angola i nawet tapicer nie ogarnie tematu zeby to jakos poskladac - z przodu trza zalozyc z europy). ja mam ten sam problem u sibiue tylko ze na odrot niz TY ja mam "angola a boczki z europejczyka widze tylko jedno wyjscie z tego co sie orientuje to ramiona z boczkow sa "przyspawane" plastikiem Mysle ze jesli daloby sie je rozebrac to gosciu os spawania palstikow ogarnalby temat Ja dopiero w czercwu bede mogl sprobowac bo boczki zostaly w PL ale mysle ze da rade [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:40_________________________________________________ ...'pajace' za przeproszeniem z A6 KP nie widza co to smak... a to bardzo ciekawe stwierdzenie Nie chcialem nikogo urazic ale jest tam grupa ludzi (wieksza niz tutaj) ktorzy nie maja wg mnie smaku... grille bez znaczkow albo cale w chromie a konkretnej pomocy wcale. I tego to stwierdzenie dotyczylo. Pytam o jedno a dostaje odpowiedz ze sie nie da... zaloz chorm itp itd. O gustach sie nie dyskutuje ale nie bede robil z C5 jakiegos babola. Jak masz boczki w moim kolorze moze jakis deal? A gosc od plastikow to ogarnie ale dodatkowo musisz oddac boczek do tapicera ktory bedzie musial go na nowo obszyc. Temat mam opanowany perfect bo sami rozkleilismy te boczki w domu. W materiale sa dziury na wiazke kabli do szyb. Problem w tym ze w jednym i drugim boczku ta dziura jest w innym miejscu. Zamieniajac ramiona boczkow dziury sa w takim miejscu ze beda na wierzchu w materiale (skórze)... nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale w tym jest wlasnie problem.
Tony Stark Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no to jednym slowem lipa i musze jezdzic ttak jak teraz mam? boczkow chyba nie damy rady przelozyc bo ja mam alkantare :/
KANAL Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przyszła wiosna i pewne skromne zmiany: - polerka - Farecla G3 + 3M pasta polerska + woska Carnabura FORMULA - kompletna skóra (brakowało boczków) + czyszczenie + konserwacja - podłączenie foteli przednich z anglika (emulator maty obecności pasażera) - czyszczenie komory silnika - felgi SLine - ori 18cali - ramki klubowe A6 Klub Polska - tylne lampy po lifcie Foto:
binio-stg Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No widzę że trochę się pozmieniało o momentu zakupu, naprawdę wygląda super to auto Ja swoją A4 też ojcu sprzedałem i początkowo myślałem o takiej A6 ale póki co chyba za jakąś Omega się rozejrzę aż Audi jakie bym chciał będzie w moim zasięgu.
Skyliner89 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie szkoda Ci felg jeżdżąc po kamieniach?
Reggi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Fajne fotele.. tylko te regulacje lędźwi jakieś łamliwe..kolory znajomy
KANAL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie szkoda Ci felg jeżdżąc po kamieniach? Zawsze w tym miejscu robie foty... a po kamieniach jechalem jak z jajkiem - chociaz felgi to nie chinole także po czymś takim nic im nie bedzie.[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________ Fajne fotele.. tylko te regulacje lędźwi jakieś łamliwe..kolory znajomy W jakim sensie łamliwe? U mnie chodzą we wszystkich kierunkach tak jak powinny - przynajmniej narazie.
Reggi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 W jakim sensie łamliwe? U mnie chodzą we wszystkich kierunkach tak jak powinny - przynajmniej narazie. Ja napompowałem górny odcinek, wsiadałem do auta i trzask ..i po górnej regulacji
KANAL Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Opublikowano 2 Lipca 2011 Jakis czas temu doszedl nowy gadzet, stacja multimedialna Pioneer'a. W międzyczasie było RNS-D ale XCarLink bardzo slabo sobie z nim radzil (dlugi czas wyszukiwania utworow). Dodatkowo auto kilka razy zawiozlo mlodych do slubu: Dzisiaj do srodka wpadl FIS i alu ramki na zegary. Zdjecia przy okazji.
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Siemanko kanal, testowałeś moze juz na radiu czy czyta Ci karte SDHC 16gb i 32gb. Na youtube widac ze czyta tylko ze tam jest filmik z kartą class 2, a takich na alegro praktycznie nie ma i jestem ciekaw jak z innymi klasami tych kart U mnie obecnie siedzi 4gb class4, no ale chce kupić 32 własnie :gwizdanie:
KANAL Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 Nie testowalem kart wiekszych niz 4GB... nie mialem takiej potrzeby chociaz moze niedlugo... bo wlasnie rozpracowalem szybki sposob na teledyski z YT. Any Video Converter... pozwala sciagnac juz w programie teledysk z YT i przerobic go na xvida lub divix'a - calosc trwa ok 10min na teledysk. Ja konwertuje na xvida i dziala jak ta lala.
Rekomendowane odpowiedzi