Osta Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam. W tym tygodniu jadę obejrzeć tego Horneta. Czy mógłby ktoś napisać parę zdań na temat tego motocykla? Czy to jest oryginalne malowanie? Czy lagi są oryginalne czy od innego modelu? (podobno w 2010 był jakiś drobny lift i lagi są od polifta, ale może po prostu były wymienione lagi na poliftowe bo był dzwon? Czy widzicie coś podejrzanego? Na co zwracać uwagę przy oględzinach takiego Horneta? https://www.olx.pl/oferta/honda-hornet-600-abs-cb600fa-pc41-lift-bezwypadkowa-z750-z800-bandit-CID5-IDAeUMD.html#120e2e45d2 (od siebie dodam że zauważyłem tylko że kolektory są pordzewiałe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekekm Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Miałem pisać żebyś dodał temat na forum horneta ale widzę temat dodałeś i już ktoś Ci tam odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tak, tak a może jeszcze masz coś ciekawego do dodania? Każda opinia pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Halo halo ! Jak tam latacie coś ? Jak sezon >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Walczymy . Zainteresowanych zapraszam do oglądania https://www.youtube.com/channel/UCI0Jv6mQEmx6-03rMx0nbYg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Sprzedam Honda Shadow VT 750 rok 2004 przebieg 16500 km. Komplet dokumentów dwa kluczyki. Stan idealny. Cena 3350 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Słabo coś w temacie, wszyscy tak ostro jeżdżą ?? https://youtu.be/EBSrukNSqlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Śnieg jeszcze nie spadł, kółka się kręcą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Ja już wczoraj odstawiłem swoja kosiarę pomykam YZF R125 Wolno bo wolno ale ważne że z radością na twarzy Edytowane 21 Października 2019 przez Mordeliuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Caly czas codziennie do pracy jezdze, rano ciut chlodno, ale powrot juz super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ja ostatnio wyszedłem w poprzednią niedziele jak było 5*C zrobiłem 30 km znarzły mi ręcę, uda i **** i stwierdziłem że co to za przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Witam Panowie ? ? Może komuś się przyda mam na sprzedaż w stanie idealnym Suzuki DL 650 v-strom. Rok 2008 przebieg 38 tys km. Moto po dużym serwisie nowy : napęd kompletny, opony, oleje, +lagi , filtry, świece itp. Cena 2900 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osta Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) A to mój Szerszeń Edytowane 12 Lutego 2020 przez Osta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekekm Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Marzy mi się taki hornet.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Hornecik fajny, miałem i miło wspominam, od dwóch sezonów większy brat czyli Honda CB1000RA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewmichal Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Dopiero zauważyłem ten temat. Też trochę jeżdżę. FJR 1300 czeka na wiosnę. Tej zimy dostała regenerację rozrusznika. Jeszcze muszę wyjąć pompę wody, bo coś zaczyna kapać. W sumie ma prawo, bo na blacie ponad 180000 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Taaaaaa, raczej coraz zimniej. I śnieg pada. A z tymi podróżami to musisz wymyślić dobry pretekst. Ja mam tą zaletę że jako Agent Ubezpieczeniowy mogę się poruszać bez rygoru mandatu za bezpodstawne poruszanie się. Nie wnikam w prawne uzasadnienie tego zakazu bo to jest chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Parę dni było ciepło i pojeździłem, biorę recepte i kręcę sie w okolicy. Jakby co, to jade/szukam otwartej apteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zmieńcie miejsce pobytu na bardziej normalną republikę banana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi