Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Koledzy użytkował ktoś kawe zx7r '93r.? Kumpel się przymierza do takiej i szukamy opinii od kogoś kto tym latał A szukając w googlach można zawrotu głowy dostać...każdy pisze co innego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja już chyba zakończyłem zbrojenia na ten sezon: fender eliminator BODIS szyba Puig Racing klamki WometTech rolki WometTech crash pady zawieszenia WometTech końcówki kierownicy crash pady Puig PRO tylny błotnik Puig dwa wydechy:(wywalony exup) Wcześniej BODIS gp1 teraz końcówka BOS Opony 211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no ślicznie Kawę przygotowałeś mnie czeka teraz w mojej RR'ce wymiana napędu, płynów, klocków, tarcz, gum, pewnie wpadnie stalowy oplot, crash pady i najprawdopodobniej cała pójdzie w czarny mat w folię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 JELITO to Ty jesteś na forum mojekawasaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 tak jestem:) JELITO JEST TYLKO JEDNO! Właśnie zastawiam się żeby dołożyć jeszcze oplot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 JELITO JEST TYLKO JEDNO! W szkole uczyli, że są dwa - grube i cienkie sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sorry Jelito jest tylko jeden ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu1 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 sorry Jelito jest tylko jeden ;P Czy to możliwe, że widziałem cię w zeszłym sezonie na torze w Biłgoraju? Przyjechałeś z ekipą m.in KTM RC08, GSXR 1000 K7 ( może młodszy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Właśnie zastawiam się żeby dołożyć jeszcze oplot. nie zastanawiaj sie tylko montuj, większa skutecznosc hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Muszę zrobić jakie foto i moja kawę pokaże choć już 3 lata nic nie robię z nią bo nie jeżdżę nią, lekki respekt do niej czuje od czasu jak na podwórku w betoniarkę przyyjebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ja może swoje f4i odpalę w sobote. stoi nie ruszana od listopada. olej i filtr na półce, trzeba będzie zrobić lekki przegląd. plastiki poklejone , brakuje trochę szpachli i do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Czy to możliwe, że widziałem cię w zeszłym sezonie na torze w Biłgoraju? Przyjechałeś z ekipą m.in KTM RC08, GSXR 1000 K7 ( może młodszy)? tak to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam kolegów Ja sobie śmigam obecnie na gsxr k3 1000 (modelowo k4) Czekam na wiosnę. Olej filtry, świece i koplet pilot pawer juz też się nie mogą doczekać. Od czasu do czasu podładowuje akumulatorek by nie było problemów na wiosne. Ogólnie moto nie odpalałem od listopada A propo Biłgoraju byłem raz w zeszłym roku. Może kiedyś się spotkamy panowie?? Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie motocykliści, ja niestety do sezonu już nie mogę się przygotowywać, bo na jesień mi samochód piździka skasował Ale za to może, ktoś by się pokusił, na kupno stroju na moto? Posiadam 2 x rękawice, skórzane i zbroję PW jakby gdyby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Sezon rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Korzeń ty to ten Korzeń z SP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak ten z Sił Powietrznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Panowi zna ktoś dobrą mieszalnie farb gdzie dorabiają farby do motocykli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Panowi zna ktoś dobrą mieszalnie farb gdzie dorabiają farby do motocykli ? Zależy w którym mieście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 moze byś nawet u Ciebie http://www.colorrite.com/matrix-colors.cfm?CFID=1259511&CFTOKEN=92127954 potrzebuje Italian red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi