junior_tdi Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 a ja jestem teraz w kropce. Wystawiłem na aukcję swoją CBR 600 RR i gość wylicytował i zero kontaktu z typem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 a ja jestem teraz w kropce. Wystawiłem na aukcję swoją CBR 600 RR i gość wylicytował i zero kontaktu z typem Nic nie zrobisz... najwyżej allegro mu zablokuje konto, miałem identyczną sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 polatane ale teraz jak wracałem to już mega zimno, a w ciągu dnia jakoś tak niepewnie, dużo mokrych zakrętów, liście walka o życie, a nie przyjemność z jazdy, co do zasad zdawania prawka to chyba jeszcze po staremu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Od połowy stycznia ma coś się zmienić w egzaminowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Mają być 3 kategorie podzielone według pojemności i wieku... ale jakie konkretne zasady zdawania to nie wiem... No i osobna kategoria na Quady Dlatego ja jeszcze chciałem zdążyć na starych przepisach na luzie zdać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Co do używania moto to głównie miasto, czasami trasa:decayed: Muszę się chyba zapisać na prawko i jechać na tydzień wyjeździć godziny a potem się na egzamin zapisać i znowu pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 fz-6 jest moc i dośc łatwa do ogranięcia - wystarczy na 2-3 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 fz-6 jest moc i dośc łatwa do ogranięcia - wystarczy na 2-3 sezony Masz na myśli wersję N czy S? Jak dla mnie komfort jazdy gorszy od np. Horneta, nawet sami właściciele stwierdzili to samo, hornet był lepszy, ale nie że zachwalam swojego, po prostu cieszyłem się że nie kupiłem tego fz-6n Za to naszło mnie na Vkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 sv650 od 03 w górę, jeżeli nie obawiasz się mocy to nawet cbrk'a będzie ok. Inne, które można polecić to kawa er6, yamaha xj6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A co polecacie do 250cc? Bo tutaj niestety takie jest ograniczenie przez pierwsze 2 lata:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A co polecacie do 250cc? Bo tutaj niestety takie jest ograniczenie przez pierwsze 2 lata:kwasny: Kawasaki Ninja 250R, Honda CBR 250, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A co polecacie do 250cc? ja bym poszedł w jakiego crossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A co polecacie do 250cc? ja bym poszedł w jakiego crossa Przecież pisał że głównie miasto, czasami trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 250r wygląda ciekawie i ubezpieczenie u nas w pastuchowie nawet w sensownej cenie bo 980 euro na rok czyli mniej niż za auto:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 250r wygląda ciekawie i ubezpieczenie u nas w pastuchowie nawet w sensownej cenie bo 980 euro na rok czyli mniej niż za auto:shock3: ja za moto płacę rocznie 1/5 tego co za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 chodziło mi o coś w stylu supermoto taki cross do miasta , na pewno lepiej się tym jeździ w mieście niż takim niby ścigaczem, z resztą jak to wygląda tu niby taki ścigacz, a nie idzie wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 No tak, ale ogólnie wygląd i pozycja mi się bardziej podoba niż cross / enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejk Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jeżeli chcesz coś tańszego to Honda NSR, Yamaha YZF r125, Aprilia rs125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 młody bierz jakiegos crossa i dokup kit na supermoto jazda jest zaje....bista :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 żadnego dwusuwu nie chcę Narazie zastanawiam się między 250r i hornetem 250. Hornet brzmi :jerk: ale ninja za to wygląda:decayed: Muszę się do obu przymierzyć i poczytać jak z awaryjnością itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi