junior_tdi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 pierdzi pewnie zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Chyba się zdecyduję na budowę stunt psa, tylko co ja potem z tym zrobię, jak mi się to znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 pierdzi pewnie zdrowo Właśnie nie pierdzi, fajny basowy dźwięk Próbowałem coś nagrać ale nie ogarnia tego dźwięku, sam szum słychać ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Chyba się zdecyduję na budowę stunt psa, tylko co ja potem z tym zrobię, jak mi się to znudzi No jak co... Puścisz w świat, jakiś amator akrobacji zawsze się znajdzie Ceny stunt'ów są tak niskie, że kupców nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 U mnie by mogła stać zx10r:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A ja znowu mam zgryz Ostatnio ściągałem zbiornik...założyłem jak było, wężyki wszystkie na swoim miejscu. Odpaliłem, dodałem gazu i go zdusiło Od tamtej pory już nie pali...tylko jakieś tam pierdnięcia Zalane świece? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Sprawdź dobrze podłączenie wężyków może pomyliłeś rezerwę z głównym zasilaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i strzał w dychę pomyliłem węże...ale nie od rezerwy i główny bo są to dwie różne średnice, a rezerwę z podciśnieniem chyba Ale człowiek głupi, taka pierdoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ważne że znalazłeś przyczynę i jest już ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/marki-78/fajerek-sc33-lwg-255052/#post3190105 Panowie, zachęcam do zakładania wątków o swoich maszynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 dwa już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 A ja sobie dzisiaj pojeździłem było +6 i zrobiłem 60 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam braci motonitów! Moja historia zaczela sie od jawki50. Potem w gimnazjum mialem mz etz251. Yamaha dt125, honda xlr125. Niedawno pozbylem sie cb500 w ladnym stanie. No i od konca wakacji jestem posiadaczem 636 i jak dla mnie to super maszyna. Choc w sumie nie mam duzego porownania. Jezdzilem kilkoma moto znajomych i jedynie r6 mi nie podpasowalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam braci motonitów! Moja historia zaczela sie od jawki50. Potem w gimnazjum mialem mz etz251. Yamaha dt125, honda xlr125. Niedawno pozbylem sie cb500 w ladnym stanie. No i od konca wakacji jestem posiadaczem 636 i jak dla mnie to super maszyna. Choc w sumie nie mam duzego porownania. Jezdzilem kilkoma moto znajomych i jedynie r6 mi nie podpasowalo. Która masz kolego 03-> czy 05-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 2003r to chyba z poczatku produkcji bo w 2003 jeszcze te starsze chyba byly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 2003r to chyba z poczatku produkcji bo w 2003 jeszcze te starsze chyba byly... Tak wtedy wyszedł nowy model na wtrysku chyba 118ps? jeżdziłem 636 z 06' ładnie zap........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tez smigalem ta nowsza i tez jest super tylko ten tlumik pod tylkiem mi sie nie widzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tez smigalem ta nowsza i tez jest super tylko ten tlumik pod tylkiem mi sie nie widzi... Mi się znowu widzi:wink: teraz kupiłem dla syna mini bike na all też ma wydech pod zadupkiem:grin:,niektórym się to nie podoba i przekładają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kasjan też latałem na 636 '03r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pare postow wyzej pisales ze miales jakis nieprzyjemny przypadek z kawa. Mozesz przytoczyc co sie stalo? Dzwon czy maszyna cos sie sypnela... bo wiem ze silniki to delikatne w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi