_Bumier_ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fajny ten Twój Zet Przebieg KOSA Czy R1 a Z750 rozstrzał miałeś spory widzę Tak ale R1 to grzechotka niestety
skrab Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fajna kawa i to w dodatku na era, niedaleko mnie moze sie kiedyś umówimy na jakieś smiganko. tąpniete z LG F60
danielo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ale ten Żuk w tle też kosa już pomału unikat
grzes1150 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zetka ładna. Plakujesz opony? bo świecą się nieużywane kraje jak psu jajca a te power piloty same z siebie są śliskie
lukaszooo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tez kiedys wyplakowalem opony, pierwsze 3 zakrety na spokojnie zeby rozgrzac opony a na czwartym gleba ..... Ucz sie na cudzych bledach i nie rob tego wiecej.
_Bumier_ Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fajna kawa i to w dodatku na era, niedaleko mnie moze sie kiedyś umówimy na jakieś smiganko. tąpniete z LG F60 Nie widzę problemu . A skąd jesteś ? Ale ten Żuk w tle też kosa już pomału unikat Żuk kupiony nowy w salonie w którymś tam roku , mogę spojrzeć w dokumenty od nowości w naszej rodzinie i dalej chodzi ;d 0 grama rdzy oraz szpachli ;d Ale ten Żuk w tle też kosa już pomału unikat Żuk kupiony nowy w salonie w którymś tam roku , mogę spojrzeć w dokumenty od nowości w naszej rodzinie i dalej chodzi ;d 0 grama rdzy oraz szpachli ;d Zetka ładna. Plakujesz opony? bo świecą się nieużywane kraje jak psu jajca a te power piloty same z siebie są śliskie Nie wiem co to jest plak
grzes1150 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Kto dziś latał na moto? Zapomniałem tylko huggera i osłony na łańcuch założyć i mi trochę zadupek smarem owaliło Edytowane 2 Lutego 2016 przez grzes1150
kileeer Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kumpel sprzedaje Zetę gdyby ktoś szukał pewne moto, a sprzedaje bo przesiadł sie na gixa http://allegro.pl/show_item.php?item=5978463033Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
danielo Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja się ubrałem od stóp po głowę w 4ride oczywiście będąc w sklepie i bez przymiarki nie wyobrażam sobie kupna kurtki a przede wszystkim kasku,przez internet to możesz sobie gatki na d*pę kupić.
wypsiu Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Oczywiście możesz sobie kupić ciuchy przez internet , ale przed kupnem idziesz do sklepu i robisz przymiarkę takich samych ubrań. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
sebek Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) http://www.sklepikmotocyklowy.pl/ ja tutaj, sklep stacjonarny maja na połczyńskiej w wawie Edytowane 11 Lutego 2016 przez sebek
Fido Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Gdzie kupujecie ubrania na motocykl, bo pewnie sa tu jacyś kierowcy jednośladów. Ja zastanawiam się nad kupnem kombinezonów motocyklowych w tym miejscu: http://motomoda24.pl/index.php/odziez-motocyklowa/odziez-skorzana/kombinezony-skorzane.htmlnigdynie kupowałem przez internet, a maja tam naprawdę duzo niższe ceny... Najlepiej przymierzyć w sklepie. Wtedy wiesz co bierzesz.
grzes1150 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Co producent a nawet model to leży inaczej. Tak samo z kaskami... niektóre L-ki mnie uciskały do bólu a tu nagle M-ka leży idealnie
Beny Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Siemka! Chłopaki będę chciał kupic ktm 250 sxf 2008-2009. Chce hobbistycznie po lesie szurać na droge mam inne moto;) polecacie 4T czy lepiej kupic 150 2T ? Macie jakieś doświadczenie z tymi crossami? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
danielo Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Ja jak będę kupował coś do zabawy to tylko czterosuw.Kilka osób znam i widziałem częste zacierki 2T,ten silnik wymusza pewną specyfikę jazdy. jak słonko przyświeci tak jutro jak dziś to otwarcie sezonu i moto wyprowadzone z garażu Edytowane 12 Lutego 2016 przez danielo
lukaszooo Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Tyle ze 125 2T to 30km i szatańska natura, 250 w 4T nie da ci takiej frajdy jak 125.
laki83 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 siema moto-maniacy...jako że planuje kupić w koncu mysle w nie dalekiej przyszłości jakieś moto to mam do was 2 pytanka.pierwsze to chodzi o moto..śmigał lub śmiga ktoś z was na suzuki sv650s roczniki po 2003r??bardzo podoba mi sie ten motor i myslałem nad nim jako pierwsze wozidło mojego szlachetnego tyłka...druga sprawa dotyczy ubioru..przy zakupie kurtki co mieć pod kurtką?zwykły t-shirt czy jak?co ubieracie pod kurtke jak idziecie śmigać?byłbym wdzieczny za jakiekolwiek odpowiedzi
grzes1150 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Nowsze SV to świetny sprzęt praktycznie bez wad. Czasami trzeba dołożyć przedłużkę przedniego błotnika bo w deszcz zalewa przednią świecę wodą i ginie iskra. Występowały też SV650s z pełnymi owiewkami czyli nie tylko czasza ale i zamiast pługa to zabudowany piec. W starszych SV przednia zawiecha była miękka a lagi potrafiły się pogiąć. Nie bój się tego hamowania silnikiem bo przy umiejętnym operowaniu gazem w winklach to żaden problem. SV650 ma dobry dół ale za to wyżej dla mnie d*py nie urywa. Ja szukałem SV1000 albo VTR1000 ale VTR nie znalazłem nic godnego uwagi a SV1000 po jeździe testowej okazało się za małe dla mnie i kupiłem 929rr ... jeden z ostatnich dużych motocykli a zarazem już lekki jak małe 600 bo 169kg na sucho.
Rekomendowane odpowiedzi