conner001 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam To już rok jak przesiadłem się do Czekoladki :> jak nazywa ją moja córka. Nie miałem jakoś wcześniej czasu żeby ją przedstawić, ale cóż lepiej później niż wcale. Wyposażenie standardowe więc nie ma co się rozpisywać. Szanowni koledzy i tak na pierwszy rzut oka będą wiedzieli co jest, a czego brak . Zdjęcia wiem wiem kiepskiej jakości, ale zawsze jak ją doprowadzę do "porządku" to nie mam przy sobie normalnej kamerki tylko takie małe ustrojstwo zwane aparatem w telefonie . Jak znajdę chwilę to postaram się zrobić coś lepszego.
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cudo! Cos takiego sprawie sobie za XX lat Jak dla mnie najladniejsza odmiana B8
soolek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Gleba, większe koło i dokładki w kolor! A tak na poważnie, to jakby zrobił jak wyżej, to mogłoby wyjść coś a'la RS4 Szerokie, muskularne nadwozie... Fajna furka, ale jak dla mnie to za dużo znaczków na tylnej klapie Pozbył bym się kilku.
T-żółw Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 w takiej konfiguracji jak dla mnie auto marzenie
reniek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nooo, wkońcu się pojawiło. Chyba pierwszy allroad B8 na forum. Koledzy dobrze radzą, poszerzenia w kolor, trochę w dół i jakieś dobre koło i będzie miód malina. Silniczek też daje duże pole do popisu
Trezor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kolega pewnie kupił, żeby był trochę w górę, a Wy mu "trochę w dół" i "trochę w dół". :gwizdanie: Autko pierwsza klasa, ale rzeczywiście dałbym go trochę w dół.
filip1001 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Faktycznie pierwsze A4 B8 Allroad na forum, gratki
Patrox Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szkoda że allroud nie występuje w sedanie. Te poszerzenia zrobiły wielką robote w sedanie. Wyglądałby trochę jak RS. Gratki fury. Bardzo ładny kolor auta.
mystic.pl Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Co tu dużo pisać, furmana przekozacka :kox: ma wszystko co potrzeba, ale większe koło bym też zaproponował
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szkoda że allroud nie występuje w sedanie. Te poszerzenia zrobiły wielką robote w sedanie. Wyglądałby trochę jak RS. Gratki fury. Bardzo ładny kolor auta. allroad i sedan wzajemnie sie wykluczaja
letallec Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gratulacje furki. Jak sie spisuje? Napisz cos wiecej o spalaniu i trakcji.
Młody Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Super jest najładniejsze B8 allroad na forum
fly07 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szkoda że allroud nie występuje w sedanie. Te poszerzenia zrobiły wielką robote w sedanie. Wyglądałby trochę jak RS. Gratki fury. Bardzo ładny kolor auta. allroad i sedan wzajemnie sie wykluczaja Aż mnie poruszyło jak przeczytałem sedan-Allroad
Rekomendowane odpowiedzi