kudalty66 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 graty auta i wyniku , pewnie teraz jakoś to jedzie, hehe
griga-st Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 O ja pierdziu:shock3: Było coś dłubane przy przeniesieniu tego momentu na koła?
peter22 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 jak z zadymieniem przy pełnym bucie ?? Jest grubo
sysek27 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Toś poleciał:slina: Pięęęęękkny wynik chciałbym się przejechać takim 3.0TDI:jerk::jerk:
KOval81 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 ja je.ie - Orzeł "wylądował" Wielki szacun dla Ciebie i Alego za wkład i profesję
milart Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Piękna robota. A już myślałem że nie będę miał co robić z samochodem. Ciekawe czy CAPA jest w stanie poddać sie podobnemu zabiegowi? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
_Gabriel_ Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Piękna robota. A już myślałem że nie będę miał co robić z samochodem. Ciekawe czy CAPA jest w stanie poddać sie podobnemu zabiegowi?Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk Jest w stanie bez problemu
darecy Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Piotrek, u Ciebie kreska zaczyna się t tym miejscu, co u niektórych kończy!
Orzeł Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Jakoś to jedzie jak na TDI , z dźwiękiem i dymem jest mniej więcej tak:
Wandet15 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Mega gratki wyniku tak myślałem kogo tu autko
jedrekx Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 A ja się cieszyłem z 210 koni... gratuluję wyniku! Wysłane z Audi
srb38vx Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Widziałem tego golasa:wink: u Wojtka na warsztacie jak robiłem program Dzwięk robi wrażenie nawet od spodu widziałem furmankę graty wyniku sprawdz dobrze osłonę z pod silnika z jednej strony była żle założona może chłopaki poprawili
darecy Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Widziałem tego golasa:wink: u Wojtka na warsztacie jak robiłem program Dzwięk robi wrażenie nawet od spodu widziałem furmankę graty wyniku sprawdz dobrze osłonę z pod silnika z jednej strony była żle założona może chłopaki poprawili to dlatego jest taki dźwięk, osłona się telepie, a wszyscy myślą że MG tak ładnie strzela
srb38vx Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Widziałem tego golasa:wink: u Wojtka na warsztacie jak robiłem program Dzwięk robi wrażenie nawet od spodu widziałem furmankę graty wyniku sprawdz dobrze osłonę z pod silnika z jednej strony była żle założona może chłopaki poprawili to dlatego jest taki dźwięk, osłona się telepie, a wszyscy myślą że MG tak ładnie strzela osłona z dzwiękiem niema nic wspólnego jak się nie mylę to chyba z lewej strony ale dzwięk masakra i ta moc :slina:
Orzeł Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 dzięki za info we wtorek wjadę na kanał zobaczyć, co nie zmienia faktu, że przy 280 cały czas była na swoim miejscu
srb38vx Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 dzięki za info we wtorek wjadę na kanał zobaczyć, co nie zmienia faktu, że przy 280 cały czas była na swoim miejscu Piter już się przypomniałem Na bank ,prawa strona ( pasażera) z przodu auta ,wystarczy się schylić pod zderzak nie chciałem zwracać uwagi Wojtkowi żeby nie myślał że się mu wpierdalam w robote :whistling:może poprawili chłopaki
Orzeł Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 osłona była/jest na swoim miejscu, może jeszcze nie było wszystko poskładane tylko podczepione na chwile jak byłeś u Aliego . u niego nie ma LIPY
mystic.pl Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Orzełek, sorki, że dopiero teraz. Pieknie wyszedł wydech i graty wyniku Wiesz, że uwielbiam tem motor, a twoja furka jest przykładem dlaczego
Rekomendowane odpowiedzi