wampir Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie ma się co nimi podniecać bo za hybryde na bazie k03/k04 wzięli około 2500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No to lepiej podpytać Miszki z linku co zapodałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 ktos poleci kogos z mazowieckiego jesli chodzi o chip do 1.8T AEB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) R-Performance ul. Mineralna 26 Warszawa, 694 046 807 I zapytaj jeszcze w Coobcio Garage ul. Górczewska 179 Warszawa, 506 098 002 Edytowane 23 Września 2014 przez omzig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Odezwij się do kolegi Daron7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kto u mnie zamawiał Hybryde K03S ??? Wywalilo jeden dzien forum i teraz nie wiem kto był trzeci bo dwie osoby namierzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AB7 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Dev myslę że mnie szukasz :-) To ja chce mieć K03S z nową sztangą. Zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą: mianowicie czy nie zamówic u Ciebie od razu nową gorącą dupke ori. KKK. Wspominałes że to możliwe, za dodatkową dopłatą oczywiscie. Miałbys ori żeliwo dostępne od ręki? Edytowane 3 Października 2014 przez AB7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) zadzwon do mnie bo nie mam adresu do Ciebie Edytowane 3 Października 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 w ktorym bloku byly korekty dlugo i krotko terminowe sondy AEB/AJL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 jaką maksymalką moc ogarnie CVT w 1.8T ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przy jakiej wartosci zamyka sie przeplywka w AJLu ? Ktos wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Piotrek,krótka007 długa008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dev czemu w ogole nie moge Ci wyslac PW? Nie ma takiej opcji przy Twoim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 na dole masz nr do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dev czemu w ogole nie moge Ci wyslac PW? Nie ma takiej opcji przy Twoim profilu.Dev ma alergie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Swietny temat sobie wybraliście na takie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odezwij się do kolegi Daron7 Przecie Ciebie ma na miejscu... Czyżby podpis w profilu był przesadzony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odezwij się do kolegi Daron7 Przecie Ciebie ma na miejscu... Czyżby podpis w profilu był przesadzony?? Na chwile obecną nie posiadam sondy afr żeby koledze wystroić auto. Zakup planuje na wiosnę a teraz mam inne priorytety to zrealizowania. Benzyny 1.8t na szerokopasmowych sondach stroję więc akurat o to się martwić nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Adrianek mi tak wystroi jak nikt inny tym bardziej ze mi się nie spieszy i mam niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) ma ktos dostęp do żeliw K04-15 albo wie gdzie kupic w dobrej cenie ? Edytowane 6 Października 2014 przez Imhotet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi